Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cseresznyeszájú Csókkirálynő

24 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 FIFA 2 - 0 Football..
Úgy tűnik visszatért a blog-lázzzz!!Olyan jó visszaolvasni azokat amiket írtunk. jókat röhögök :D Az a sok szenvedés amin keresztül mentünk... együtt 8) Hiányoznak azok az idők. :(De mostanra megkomolyodtunk (vagy nem), és felelősségteljes egyetemisták vagyunk.  XDLeginkább…..
 Azt hiszem nagyon elhanyagoltuk a kis homárunkat :) Ez részben a vizsgáknak  részben pedig F......k közösségi oldalnak tudható be. Minden lelkes olvasótól ezúton is elnézést kérek, és bocsánatkérésképp ezt a 'visszaszokó'- bejegyzést küldöm mindenkinek, aki…..
szerrbusztoook báránykáák!!!!huu velem nagyon sok minden van, plusz mobilnet nem szereti a blogot és nem rak ki semmit:(. na mindegy.lássuk, suli jóó.. csak hetente port.zh meg egyéb fincsiségek.buli ezerrel, ééésmegint vizilabdázom!!:) a honvédban... margitszigeten.nokomment:)jaj…..
Cseresznyeszájú Csókkirálynő 2009.11.16 18:19:47
Mégis hol van mindenki??? Csak azt ne mondjátok annyit tanultok, hogy nincs idő blogot írni.Itt a szünet és alig találkoztunk. Igaz, egyeseknek ezen a héten van sulijuk, mások meg már visszamentek Pestre. Pest...hm, kár hogy ilyen messze van. Voltunk Dániában. :) Már a reptéren várt…..
Ma nem kis szorongással indultam órára. A kb 400 főből 350 orvostanhallgató. Én beülök közéjük bölcsész fejemmel, reménykedve hogy nem kérdezik meg melyik szakra járok. :DSzerencsére mellettem ült az egyik legjobb barátnőm (orvostanhallgató :P) aki időközben nevet…..
Halihó!!!!!Merre vagytok kedves blog-társak??? Rég hallottam felőletek!!Én most itthon vagyok, mert hétfőn nincs órám és kedden is csak este van.Most töltöttem le David Guetta új albumát. Nagyon jó!!! There's just no getting over you! :)Imádom...Most Twilight-os hangulatom…..
Már a buszon éreztem, hogy rosszul választottam öltözéket. Természetesen tesóm beszélt rá a melegebb ruhára. Mindegy...úgy döntöttem ez még nem fogja elrontani a napom.A következő "rosszpont" azért jár a mai napnak, mert találtam egy legyet a kávémban. Beülünk a…..
Bezony bezony. Ahogy csersznyeszájú írta vége a nyárnak és kezdődik az egyetem. A legtöbb gimis filmnek itt vége kellene lennie, mmint a nyár végével eggyüt, de a mi történetünk akárcsak a Gossip Girl, már hozzánk szokott, és nem bír elhagyni véget. Még nincs vége. Majdha…..
Cseresznyeszájú Csókkirálynő 2009.09.06 19:38:43
Hazaértem...jó volt, de kb ennyi. Nagyon Hiányoztak az itthoniak!!!!!!!!!Nagyon hiányoztatok!!!!!!!! És még most is. Mert nem találkoztam senkivel:(Kivagyok...szenvedek, fizikailag és lelkileg is. Borzalom. Nem kívánom ezt senkinek.Minden lelkes olvasónknak, akiknek ma évnyitója volt,…..
Elnézést kérek minden olvasótól. Tudom nagyon hiányoztam már. Rajtam kívül álló okok miatt nem tudtam részt venni a blog életében.Balaton (pipa), Tengerpart (pipa), Bulizás (pipa), Mozizás (pipa...bár abból sosem elég:P)Mesélnivalóm rengeteg lenne...de nincs kedvem belekezdeni.…..
Megváltozott a nevem..nem igazán a nyár miatt, inkább az OC volt rám nagy hatással mostanában..Szóval ezentúl SummeRként hallhattok majd tekisté-ről....
Igen, hazaértünk. Szép volt, jó volt, köszönöm, ennyi (Rapülők)Sok élménnyel lettünk gazdagabbak és sok aranyköpéssel is :DPL. Sztiszi (ezt szerénységem alkotta)És én sem kaptam panaszos levelet:) Hálistennek:)..
                         Nem röhögni a hájamon!!!..
Cseresznyeszájú Csókkirálynő 2009.06.10 22:09:09
Most éppen Star Wars napokat tartok és a 3. részig jutottam el, amikor is Anakin Skywalker átáll a sötét oldalra és Darth Vader lesz belőle :( (csak úgy megjegyezném, hogy sokkal könnyebb lenne elfogadni ezt a tényt ha Anakint egy kevésbé helyes srác alakítaná :P )Szóval elöjön…..
Kábé fél órája meg van nyitva az ablak, és nem tudok bele írni annyit kell írogatni msnen, meg iwiwen meg mindenféle. szoval a csajos...így keződött volna ez a bejegyzés. de akkor megtudtam egy nagyon rossz hírt. hogy ne csak fényezzük magunkat, ezért a kevésbé jó eredményeket…..
Kedves ............!Sok szeretettel meghívlak a 18. szülinapibulimaratonomra. A program a következő.. Pénteken 16:30tól Bereczki-koncert Napfényben..aztán osztálybuliSzombaton sziki, aztán gyors tusolás nálam, 21:00tól Magna-koncert(kötelező!!!)-Napfény, majd eklub vagy vmi…..
Cseresznyeszájú Csókkirálynő 2009.05.21 22:50:29
Nyalihó!Bocsesz, hogy nem lehet elérni. Nincs mentségem...tanulok.Bár az sem elhanyagolható hogy testvérem jóvoltából vírusos lett az msn. Persze ezen már meg se lepődtem. Inkább az a fura, hogy mindkét gépen ugyanaz a vírus volt. Persze ő erről az egészről semmit sem tud.…..
Az a nagy helyzet, hogy befejeztük. Ma volt az utolsó "tanítási" nap, megvolt a bolondballagás. Nehéz... annyi jó történt velem ez alatt a négy év során, és annyi élménnyel lettem gazdagabb, hogy nehéz itthagyni mindezt. A tanárokat, a barátokat és minden egyes arcot,…..
Hát igen... itt a szünet és mindenki lusta írni (arról nem is beszélve, hogy nem sok olyan történik amit le lehetne írni).Szerdán "Egy lány akit nem nevezhetek nevén" nálunk aludt  :). Jó kis pizsi party volt. Megpróbálkoztunk a henna-festéssel hajnali fél egykor,…..
Szóval... most egy kis önreklám, hogy aztán ti meg mérhetetlenül büszkék legyetek:3. lettem Spanyol OKTV-n!!!!xoxo..
Hát igen... a futam, vicces volt. 45 percet vártunk, hogy bejelentsék vége a futamnak. Persze Kimi előrelátó volt és a piros zászló uán azonnal kiszállt az autóból, átöltözött és jégkrémezett :). Ez a mi Kimink, aki az első futama előtt még aludt egy kicsit...de ez régi…..
A vasárnapról nekem mindig az F1 vagy az F1 magarzin jut az eszembe. Igen ma is volt futam amit sajnos nem láttam VISZONT felvettem. Igaz az már teljesen más. Élőben a legjobb. Szóval amint befejezem az írást megyek és megnézem.Itt a szünet..hurráá van időnk tanulni XD. Merthogy ma…..
Meguntam a várakozást..vagy mondhatnám, h van egy kis időm..Annyira nincs témám..nem jut eszembe semmi..vagyis egy valami/valaki mindig eszemben van, de már minden hozzám közel álló embert lesokkoltam, szal nem írhatok ide is róla(nem mintha most nem róla írnék..:P)Elfáradtam…..
Cseresznyeszájú Csókkirálynő 2009.04.05 15:39:45
Ezer ágra süt odakint a nap, és elkezdődött a tavaszi szünet... Mi lehet ennél jobb???:DEgy kis üröm az örömben, az érettségi fenyegő gondolata, ami mint kísértet állandóan ott lebeg fejünk fölött, és legédesebb pillanatainkba belopja magát, megkeserítve szánkízét, és…..
Cseresznyeszájú Csókkirálynő 2009.04.03 21:44:27