Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vodi

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kezed járjon, ne a szád, hallottam vagy tízezerszer életemben. Volt alkalmam megfogadni. És most eszerint is járok el, amennyiben hajnali blogolás helyett szépen lefekszem a Competition Car Composites-cal a párnám alatt. Holnap ugyanis nyári szabadságom második napja jön, amit az…..
A problémák mindig akkor kezdődnek, amikor egy jól együttélő pár mellett megjelenik egy harmadik, és belép a kapcsolatba. Akkor jön a hazudozás, falsoskodás, képmutatás, titkolózás. Ez történt Ullmann Mónikával is. De ne szaladjunk mindjárt ennyire előre. Ugyanis néhány…..
Ne feledjétek a HQ gombot az összes pixelért! Nos, srácok, jó-e az irány? Előző adásunk: Nissan 370Z vs Hyundai Genesis, Mini JCW - tctv3 1. adás..
vodi 2011.10.17 19:18:59
A német tévé köztudottan alultájékozott sc-fi témában (nekik tulajdonítják a legendás "May the Force be with you! = Május 4-én találkozunk!" félrefordítást is), most például egy Deep Space 9 rajongói oldalon összefotóboltolt kamufelvarrót mutattak be úgy, mint az…..
Őrület! Hölgyeim és uraim, ez egyre csodálatosabb lesz. Kérem, olvassák el, de ne puskázzanak, ne nézzék meg az aláírást, csak próbálják kitalálni, mely szervezet nevéhez fűződik az alábbi eszement kiáltvány. A kiáltványt ebben az esetben szó szerint kell érteni, annyi…..
vodi 2011.04.28 12:48:52
vodi 2011.04.28 12:51:47
vodi 2011.04.28 12:53:12
Képzeljétek, a japán kormány a Fukusima prefektúrában élő gyerekek sugárzásterhelésére vonatkozó egészségügyi határértéket kicsit feltolta. Jó magasra, az erőművi dolgozókkal azonos, 20 millisievert/évre, azaz a korábban felnőttekre vonatkozó szintnek is a hússzorosára…..
Fuck To The Music tehetségkutatás 2011.03.01 14:20:00
 na így kell rendeltetésszerűen odabaszni ( köszönet Kozlov elvtársnak! )..
Ahogy Csaba is említette tegnap, az új MacBook Prók tisztességes ráncfelvarrást kaptak, a Core 2 Duók kiesése főleg az alsó kategóriás Pro laptopoknak jelent hatalmas sebességnövekedést.A 15 és 17 colos modelleket azonban már mind négymagos Core i7-essel kínálják, ami szintén…..
Ő már akkor is tudta. (Kép: fn.hu - 2009)Azt mondom, törekedjünk konstruktivitásra: először is szeretném kiragadni Orbán Viktor évértékelő beszédéből a számomra is értékelhető, vállalható gondolatokat; azokat, amelyek akár előre is…..
Ha már ekkora felhajtást csináltunk, kíváncsi voltam, mit szól ehhez a politikus, aki a nevemben is beszél a parlamentben. Megkérdeztem. Mindez persze csak leírva tűnik egyszerűnek. Hetekkel ezelőtt megbeszéltük, hogy a szerkesztőségből mindenki felkeresi a saját országgyűlési…..
Ki mondta, hogy az élő állat szállításához teherautó vagy utánfutó kell? Kubában az élet sokkal lazább. Az AP hírügynökség fotósa mókás pillanatot kapott el: egy motoros összekötötte kecskéje lábát, s hátizsákként fuvarozza Havannában 2011. január 6-án, a főváros…..
vodi 2011.01.11 05:16:10
Az előző poszt Zombik vs. Szupermodellek témájához kapcsolódva, íme, egy látványos infografika Christian Bale elképesztő átalakulásáról. Ő az a színész, aki egy-egy karakter tökéletes megformálásáért bármire képes. Az elmúlt néhány évben elképesztő változásokon ment…..
vodi 2011.01.09 09:44:54
„Szép szöveget, erkölcsi témát! Ezeréves múlthoz hű magatartást! Mert pornós, kábítós hip-hop nekünk nem kell, neveljünk etikus, hazafias rappel!” Soha, de soha nem gondoltam volna, hogy Belgáék talán egyik legnagyobb sikert aratott POLGÁRpukkasztó rap…..
Tegnap este belenéztem a Megasztárba, gondoltam már csak négyen vannak, ők már biztos tudnak énekelni, Eszenyi aktuális maskaráján meg legalább röhöghetek egy jót. Jó döntés volt, a műsor alatt ugyanis belefutottam a mostanában erősen gondozatlan bulvárvonalunk abszolút ezévi…..
Azt hitéttek mindent látattok a Megashark vs Gigaoctopus című filmmel?! NEM! Az Asylum húzott egy lapot tizenkilencre és Megashark a repülő cápa visszatért és ellenfele az addig egy hegyoldalban héderelő Crocosaurus. A színészgárdában feltűnik a Voyager doktor bácsija is. Epic…..
vodi 2010.12.04 16:36:37
  Első blikkre semmi különös nincs ezen a fenti kulipintyón, legfeljebb a dupla kuka. Aki megpróbálja megsaccolni, mi van benn, nem sokat téved ha egy újabb kukára tippel, de azt valószínűleg nem gondolja, hogy az egy hímzett terítős kályhával, egy szobagepárddal és egy…..
vodi 2010.12.03 09:22:02
Csak röviden, amolyan felvezető jelleggel fussunk át azon, mi történt eddig: megírtam a posztot Andrásról, amiből kiderült, hogy egy jóindulatú, a polgári attitűdhöz ragaszkodó hajléktalan lakik a Ráday utcában, aki egy sátorban próbálta meg túlélni az utcára kerülést, és…..
vodi 2010.12.02 10:36:17
Tardai történetek Nyolcvannégy 2010.03.22 09:00:00
Minden nő kurva! Ezzel próbálta nyugtatni Vladi a bátyját, ami elég szarul hangzott, mivel ő volt az, aki felszarvazta a tesóját. Dzseni Diamond volt a legkevésbé hibás. Egy elhanyagolt gumipina kevés dolog miatt hibáztatható, még akkor is, ha egy napon belül egy komplett…..
vodi 2010.12.01 18:29:25
 A trópusi strandidillnek gyökeresen ellentmondó lehetőséget kínál St. Martin szigete. A Holland-Antillákhoz tartozó félig francia, félig holland sziget eleve nagyon furcsa hely európaias kultúrájával, de az igazi attrakció a sziget egyik legjobb strandján, a Maho Beachen vár.…..
Az RTL szappanoperája híres volt arról, hogy a sorozatban látható termékeknek nincs márkája, neve - a sör az Sör, a napilap meg Újság, nincs bozótmarketing, termékelhelyezés, a néző arcába belógatott cégtábla. Eddig, mármint, mert a Médiaszerencsétlenség blog kiváló…..
Remélem a motorsport-rajongók olvasták a Nap Hírét, és remélem, hogy a nyomottabb fejű (értsd. 30+) korosztály pulzusa legalább egy picit felgyorsult, mondjuk, mint nekem. Mert bizony, mi történt? Visszatér a BMW a DTM-be hoppá! Oké, rendben, mielőtt elfogultsággal vádolnának,…..
vodi 2010.10.18 18:50:23
A tradicionális és törvényen kívüli motorosklubokról kevés fotót találunk. Bill Ray képei máig szekrényben porosodtak: az 1965-ben készült sorozat nem jelenhetett meg a megrendelő Life magazinban, csak egy-egy kép volt ismert. Az amerikai fotóriporter egy hónapot töltött…..
vodi 2010.10.09 06:14:06
Folyékony Kenyér Black Rose 2010.10.06 11:38:33
Kezdjük a Black Rose-zal, ha már ilyen egyértelműen verte az egész magyar sörmezőnyt – nem csak a sörbloggerek véleménye szerint. (>>>)A csinosnak szánt fekete üveg valóban kiemelkedik a magyar kisüzemi sörök vizuális zagytározójából, de még így sem üti meg a…..
vodi 2010.10.06 13:36:07
Az esetleges reklámbevételek sok embert késztettek eddig is arra, hogy ötletes vagy éppen őrült módokon próbálják meg reklámfelületté változtatni a testüket. Míg Puhl Sándor csak a zakóját adja bérbe minden tévés szereplésnél, volt, aki a homlokát bocsájtotta árverésre,…..
vodi 2010.09.29 22:58:24
Sopianae DeLuxe A hét lúzere 2010.09.23 19:10:00
Az alábbi hír jelent meg a bama.hu hírportál címlapján: Interneten akart autót venni egy beremendi férfi a napokban. Lecsapott egy jó ajánlatra, e-mailben szerződött, és azonnal elutalt 1,3 millió forintot egy külföldi számlára. Pár napot várt, klikkelgetett, majd rájött, hogy…..