Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiscica65

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az eva értelme, hogy minden 25 millió forintos áfabevételt legalább 31 százalékos adóval sújt. És ez a legkomolyabban ellenőrzött, kontrollált adófajta. Ezért nem szabad megszüntetni.Gondoljuk végig, hogy nincs más olyan adófajta, amely ilyen erős ellenőrzés alatt áll -…..
kiscica65 2011.11.04 16:25:18
@CICMÓK:

Sajnos erről van szó. Habár, amilyen dilettánsok ezek, már minden rosszat el tudok róluk képzelni, azt is, hogy mégis véghezviszik...már csak azért is.
kiscica65 2011.11.04 17:26:55
@perioikosz:
....amik ezer sebből fognak vérezni, de addig is jó sok embert megtévesztenek. Hülyének nem kell a navot nézni, most már profi képzett ellenőrök , rendszerek vannak náluk.

És a lényeg: az EVA 31 %. Vállalkozó befizeti, nyugodt, elégedett mindenki.

Eva nincs, akkor nem lesz 31 % adó bevétel.

Miért kell abból kiindulni MINDIG, hogy a vállalkozó MIND köztörvényes bűnöző ? Miért nem lehet abból kiindulni, hogy becsületes adófizető ?

Talán, mert magukból indulnak ki ?!
Az alábbi ügy meglehetősen mókás állampolgári jogérvényesítést ismertet: miután bepanaszolja a fennhéjazó hangnemben figyelmeztetést adó rendőr járőrt, a panaszában kvázi feljelenti magát szabálysértésért. A főkapitány meg kapva kap az alkalmon. Tisztelt…..
A gördülő talpú cipők piaca hatalmas, ezért szeretném egy kicsit áttekinthetőbbé tenni a vásárlás előtt állók számára a helyzetet azáltal, hogy ár és egyéb szempontok szerint kategorizálom azokat a márkákat, amelyeket ezen a blogon bejegyzés formájában már említettem.…..