Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zzebi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdjük egy nagyon jó hírrel: ma Kubrick-est a Cinemaxon. Érthető okokból a 2001 - Űrodisszeiát helyezték a sorban előre. Az egyébként milyen vicces, hogy már jóval túl vagyunk 2001-en, és semmi űrutazás, meg űrgyermek, csak globális felmelegedés. Ja, a végtelen hosszúságú…..
A fenti kérdést a 14 éves Andika abban a pillanatban kapta, amikor először felment a chat.hu-ra. Válaszra nem volt ideje, azonnal új ablak jelent meg: [TI.James] Cia Wetközöl nekem camon feltöltöma telcsid 10000 forintal vagy adok 50 eurot!!!!!!! Bocs ha bunkó voltamSzerencse, hogy…..
Ötéves évfordulót ülünk, ilyenkor mindenki megemlékezik mindenről, és van aki óvatosan filmet is forgat a dologról, mint az ABC tette azt egy új minisorozattal. (A meghatározás kissé csalóka persze, mert egy kétrészes filmről van szó, de ez a hivatalos terminológia szerint már…..
A Comment:com is ünneplőbe öltöztette a szívét Bush elnök magyarországi látogatása alkalmából, így most Bush special edition deluxe, még ha hónapokkal ezelőtt történt is. Fogyasszák szeretettel, és Istán áldja elnök úr! (Azért az MTv élő közvetítésébe belerúgunk…..
Most aztán tényleg megkaptuk. Hogy attól koldulunk. Meg a fal adja a másikat, és taknyod, nyálad. Pedig csak megírtuk azt, amit amúgy is mindenki tud, aki már egyszer is végignézte a Heti Hetest. Hogy Farkasházy Tivadarné férje nem vicces. Erre jön a válasz a Hócipő című…..