Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheFinn

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-Valóban. Csak arra figyelmeztetem, Vendelin barátom, hogy kenyérszeleteket pirítsanak hozzá, mert a zsemlye ilyesmihez nem nagyon alkalmas. És forró legyen, mint a babám szíve!" Gondolom nem kell senkinek sem elmondani, hogy a fenti idézet a filmtörténet (egyik?) legnagyobb evős…..
Sándor megpanaszolta, hogy szeretett bankja, az OTP külön értesítés vagy beleegyezés kérése nélkül átutalta 2490 forintját a minden online idők legnagyobb botrányát okozó PPO-nak. (Itt elolvashatják a Homár összes PPO-s posztját.) Sándor a káromkodásig feldühítette magát a…..
Mai kritikánkban egy 1992-es Véres sport-Kickboxer klón filmről írok, amiben igazi Zssztár parádé van: Martin Kove a magányos Jesse, Bolo Yeung az élő bizonyíték, hogy a kínaiak is lehetnek izmosak, William Zabka az elhízott napközis harcos. A mellékszerepekben pedig Gerald Okamura…..
Egy hét kihagyás után visszatért a Lost, és ütött megint, mint Nacsa Olivér lebukása a miszterésmisziszben, ennél faszább sorozat nemigen van jelenleg a network tévék műsorán, az tuti. Ha valakit eddig nem szippantott volna be, akkor kezdjen bele sürgősen, mert óriási…..