Regisztráció Blogot indítok
Adatok
east69

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hujber Ferenc újabb ámokot futott a Mokkában, viszont a ma reggeliről már világosan kiderült, hogy csak egy szopatás az egész, összefüggéstelenül beszélt mindenről, ami eszébe jutott, vallás, Orbán a magyarok királya, a fehér király, a fekete király, mittudomén, aztán jött egy vízió is, Eurovízió,…..
east69 2017.03.14 18:27:20
Három éve nem volt Gálvölgyi Show az RTL Klubon, azonban a csatorna nemrég úgy döntött, hogy egy speciális adás erejéig visszahozza műsort. Amerikának Colbert Report, John Oliver vagy Jon Stewart jutott, nekünk Gálvölgyi János jelentette a görbe tükröt a hazai közéleti, tévés…..
Belsőség Türhők a busz előtt 2013.02.17 14:05:42
A könyökén jönnek ki az orosz, meg kínai belsőkamerás videók? Azt hiszi, hogy mi már bunkókból sem tudjuk a nemzetközi átlagot hozni? Egy budapesti buszsofőr helyrebillenti a nemzeti büszkeségünket: mi is tudunk legalább olyan ökröket mutatni, mint a keleti…..
Ma érvénybe lépett az új vasúti menetrend, mely szerint a naponta nagyságrendileg 3000 vonatból mintegy 410 szűnik meg. A változtatás nagy visszhangot váltott ki nagyon sok polgármesterből és az utasokból is, egy ellenzéki politikus pedig egyszerűen az egész menetrend…..
Félelmetes, ha egy demokráciában a nép egyszerű gyermekei az álltaluk választott képviselőket fenyegeti, de az esztergomi Fidesz valljuk be megérdemli.  Tegnap az esztergomi képviselőtestületi ülés után 40 perccel, csupán rendőrségi kísérettel tudta elhagyni az üléstermet…..
Az önmaga és a világ által generált adósságválságban lassan fulladásos jeleket mutató Orbán-kormány szánalmas kísérleteket tesz arra, hogy befeketítse, a nyomor, a pusztulás időszakának tüntesse fel Magyarország 2002 és 2010 közötti történelmét. Ezért az aláíbbiakban…..
east69 2011.08.08 16:30:06
@Steve_Jobs: Nyugi Steve_Jobs, szépen lassan, de biztosan elmegy ebből az országból mindenki, aki nem bírja ezt a "kiválló" kormányt és a hozzád hasonló f@szokat! Maradhattok itt egymásnak... :)
A mai poszt kapcsán nehéz eldönteni, vajon a lehúzás volt-e a közterület-felügyelet szándéka vagy szimplán rosszul értelmezik a KRESZ-t. Esetleg a kettő együtt. Sokan talán nem is tudják, hogy jogtalanul büntették meg őket, így pénzüket szépen benyeli a hatóság. Zsolt…..
east69 2011.06.17 11:01:07
@amatőr: Ne haragudj, de ismered a helyet? Látod a fotót? Hol van ott záróvonal? Hol lépte át a záróvonalat? Szemből jött, a kereszteződésben visszafordult az "úttorkolattal" szemben és megállt. Mielőtt belekötsz...
Molnár Gyula ügye több, mint 1000 napja húzodik. Most lett nagyon sürgős az ügyészségnek, hogy a szóvivő (!) személyesen kézbesíti az idézést. 7 Fideszt érintő ügyben azonban nem akar mozdulni az ügyészség.1. A Kubatov-ügyben meglepő gyorsasággal, mindössze 5 napon belül…..
Csodálatos a mai történelmi nap. Egy nemzet életében kellenek az ilyenek. Hisz ha minden a feje tetejére áll, akkor picsán rúg és visszabillenti az eszed. Vityát most hagyjuk bár , eltolt egy szokásos bullshitet. Volt ott benne nemzeti, család, forradalom, rendszerváltozás,…..
east69 2010.05.15 12:24:59
@Dwebin, Agyhalott Balliberális Szervezett Bűnöző:
Ugye te Nagy Magyar vagy? Vagy csak véletlenül nem tudsz helyesen írni? Ja, el kellett volna járni az általános iskolába!
Egyébként I. (= első) Viktor alatt nem volt korrupció, ugye?
Vagy Kaja Ibrahim és az akkori APEH-es főnök csak népmese.
east69 2010.05.15 12:40:19
@Dwebin, Agyhalott Balliberális Szervezett Bűnöző:
Te mit raksz a közösbe Géza? Vagy az sem érdekel?
Aki túl korán ellövöldözte a patronjait, az  most sajnálkozhat, mert messze nem a választási este volt az Országos Választási Bizottság történetének legkínosabb szereplése. A pompás testület pár percel ezelőtt 5:2-es szavazataránnyal úgy döntött, hogy nem jogsértő az…..
A következő levél első olvasása közben nem tudtam eldönteni, hogy miről is szól igazán. Dühös a levélíró, mert egy ordenáré hangon kiabáló tanárnőt látott-hallott egy iskola folyosóján, vagy sajnálja, mert a legtöbb nő, önhibáján kívül kerül olyan helyzetbe, hogy nem…..
A Fidesz elnökének évértékelő beszédét bizonyára sokan írják majd le  lelkesen  jövőképet kínáló (itt talán elhangzik a szép magyar vízió szó is), emelkedett, pozitív üzenetek tartalmazó szónoklatnak, míg mások, kevésbé lelkesen, csapnivaló beszédről…..
Úgy látszik a Westend City Centerben dolgozó biztonsági őröknek az a munkájuk, hogy a mosdóban átöltöző nőkre rányissák az ajtót, nem is egyszer, kétszer is, majd minősíthetetlen hangnemben üvöltözzenek velük, ahelyett, hogy elnézést kérnének.   Legalábbis nekem ezt…..
Régóta meggyőződésem, hogy az úgynevezett kiemelt politikusi beszédek túl-, pontosabban félreértékeltek a politikai kommentárokban. A szónoklatok kapcsán nyilatkozó elemzők általában ilyen fordulatokat használnak: megszólította a nyugdíjasokat, mobilizálta a törzsszavazókat,…..
Tardai történetek Nyolcvanegy 2009.12.11 13:00:00
A halál geci szomorú. Pláne, ha egy spanod adja be a kulcsot. El is megy a kedved mindentől, baszod. Még azon se' röhögsz, hogy a Bandi véletlenül kimaradt a koporsóból, azt' a hat gyökér, akik a nagy bánatra széticázták meg spurizták az agyukat, arról dumálnak a temetési…..
Blogunk ugyan rapszodikusan ritkán frissül, egyvalami azonban állandó. Semmit nem szeretünk annál jobban, mint amikor egy magyar politikus viccelni próbál. Illetve egy dolgot mégis. Amikor egy magyar politikus egy másik magyar politikuson próbál viccelődni. Hú és erről jut eszünkbe,…..
east69 2009.11.10 21:27:19
Mandiner blog Extremely magyar 2009.10.04 08:01:00
  Azt mindig is tudtuk, hogy a magyar kreatívok - a vásári kikiáltók és cégérpingálók nagypofájú modern utódai nevezik így magukat - tehetségtelen senkik, akiknek a Müszi-reklám óta nemigen volt egy jó ötletük sem. Azt is tudtuk, hogy ha bármi, akár érintőlegesen…..
w Kései sirató 2009.09.29 06:15:00
Öt éve ezen a napon avatták miniszterelnökké Gyurcsány Ferencet. Meg akarta változtatni Magyarországot, és ma, röpke fél évtized után elmondhatja szerénytelenség nélkül, hogy ez sikerült. Csinált valami nagyot. Nem egyedül, dehogy; ekkorát egyetlen ember semmiképpen sem tud…..