Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamas88

1 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Az év áfás számlája 2009.07.08 11:01:00
Emlékszünk, a pécsi buszparkot rafináltan eladták egy kft.-nek, majd egyből vissza is bérelték, ugyanannyiért. A Hírszerző kiderítette, hogy a buszokat megvásárló LL Bus Kft. tulajdonosa a máltai LIMATEC International Holding Ltd., mely egy kellemes offshore cég, egyenesen a…..
Tamas88 2009.07.09 00:28:54
@Bernics Gábor: Hát elvileg ez egy számvitelben használatos objektum egy ún. számlakeretből. A 3-9-3-2 pl azt jelenti, hogy a 3as számlaosztályban vannak követelések és időbeli elhatárolások. Elhatárolás jelenti egyszerűsítve azt, hogy az később kerül elszámolásra illetve kifizetésre. Ezen belül a 9-3-2 valamelyike jelentheti, hogy pl. 9-es jelenti, hogy devizacuccok, 3-as meg mondjuk árfolyamveszteség. Tehát ez egy egyre mélyülő, egyre részletesebb megkülönböztetést tesz lehetővé az egyes gazdasági eseményeknek.

Mondjuk azt nem értem, hogy ezt miért ide könyvelték mikor forintban van a számla.
Végül, de nem utolsósorban álljon itt Gyökeres Vilmos alkotása, a Space Pixels, ezzel teljes a pályaművek sora. A játék érdekes példája annak, hogy valaki gonoszságra használja a mesterségét: nyilvánvaló, hogy Vilmos ért a flashjátékkészítéshez, van érzéke a…..
Folytatom (és még a héten be is fejezem) az I. KMK Játékpályázatra érkezett játékok posztolását. NightH következik a sorban, aki az aknakeresős versenyzőhöz hasonlóan szintén kész játékkal nevezett még a pályázat kihirdetése napján. Mint írja, a Bunch című logikai…..
Tamas88 2009.06.10 10:00:52
Mint ígértem, a héten kiposztolom a KMK játékpályázatára beküldött pályaműveket. Folytassuk a sort Matzi művével, a Savage Shapes című ügyességi játékkal. Hősünk egy kör, négyzet vagy háromszög attól függően, hogy a pályákon megtalálható alakváltó állomásokon…..
Tamas88 2009.06.09 18:50:24
Dobos Bence Flapo című alkotása nyitja meg a pályaművek sorát. Ügyességi-logikai játékkal van dolgunk, amiben egy golyót kell elirányítani a kijáratig, miután áthaladtunk minden világos pályaelemen (ezek azután eltűnnek). A feladatot a jól megtervezett pályák teszik…..
Tegnapi kis igeidős kirohanásom a jelek szerint elég nagy port kavart háztáji kis fórumunkban, mindenesetre most már elmondhatom, hogy önző módon csak mások nézőpontját szerettem volna kiprovokálni. Először is: szeretném mindenkinek megköszönni, aki vette a fáradságot és…..
Merem állítani, hogy a Crunchball 3000 jelenleg az egyik (ha nem a) legjobb sportjáték az interneten. Maga a háttértörténet (ami ebben a műfajban egy kicsit szokatlan) is érdekes: a harmadik évezred végére betiltották az összes sportot a Földön, de az embereknek hiányzott ez a…..
Még friss, még meleg, még egyáltalán nem volt időm tesztelni. Egyelőre iderakom a linket, hosszabb értékelés később jön. Úgy értem, napokkal később, időbe telik kitesztelni a sok finomságot, amit hazánk büszkeségei belepakoltak. És most álljon le a munka az országban...
Tamas88 2009.05.14 20:08:37
@maydayray:

Ahogy olvasom az újításokat, úgy látom igaz, még időm sem volt kipróbálni :)
Tamas88 2009.05.25 12:28:29
@lord: JEsszus, az utolsó a legkönnyebb pálya pedig.

Fent egyébként 85ös szintet írtál itt meg 62?

A lényeg, hogy skillel legyenek dual gem, sebzes min es max, rangenövelés. toronyolcsón és ami marad azt amire akarod mert ennyi elég hozzá

Azt írtad nem tudom hany db 6-os gem lő mkit, de ugye ezek dual 6osok?

Nem kell szarozni manafarmmal sem, anélkül is lazán meg van csak a manaspell v vmi a lofaszt növelgesd szépen, én első kivégzésnél is 1.7ig mentem vele max.

Persze utána 6+, de most az a lényeg, hogy nyerj ugyebár.(ja és anger wave mehet egy két 1es gem minden wavere, főleg giantokra a mana miatt).
ÖsszefoglalásKína beszámolt arról, hogy titokban növelte aranykészleteit. Majdnem megduplázta az általa birtokolt arany mennyiségét, több mint 1000 tonnára. Ez a lépés kérdéseket vet fel Kína hozzáállásáról az amerikai dollárhoz.TudósításKína birtokában van a világ…..
Kossuth dollár Az emigráció idején kétféle papírpénzt bocsátott ki. Az első Kossuth-dollárok New Yorkban készültek 1852. február 2-i és július 1-jei dátummal, 1, 5, 10, 50 és 100 dollár értékben. Kossuth arcképével vagy álló alakjával díszítették őket, a nagyobb…..
Szeretem, amikor az ingatlanhirdetések blogként, meg üzenőfalként funkcionálnak. Ennyire gyors reakciót azonban nem vártam az ingatlanosoktól. Viktor botlott bele abba a tegnap frissített hirdetésbe, amely Bajnai Gordon alig néhány napja közzé tett csomagjára reagál: Új…..
Tamas88 2009.04.02 09:38:31
Két kis egyszerű, de nagyon ötletes játék a mai penzum. Kezdjük a Sugar Core-ral, amit Benő küldött be. A cél a több irányból érkező lövedékeket a megfelelő körcikkekre (amik cukorkadarabok) irányítani úgy, hogy a kört elforgatjuk. Van, ahol az elemek okos lebontása a cél,…..
A firmware-azonosítókból korábban már kikövetkeztették, de bizonyos források most egy piackutató cégnek is megerősítették, hogy az Apple két modellel készül idén. A Lazard Capital Markets azt állította, hogy az új készülékeket áprilisban kezdik gyártani, júniusban egy…..
Mackófelső guminőkból - nem álom többé, hanem a megtestesült valóság (szó szerint)!Az utrechti Anders Reijgers (31 éves) tervezte ezeket a pulcsikat, és Mama Anders márkanév alatt kaphatók a dizájner által "viselhető művészetnek" titulált felsők.A kérdés:…..
A régiós devizák gyengülése miatt már nem csak vásárolni éri meg jobban nálunk vagy valamelyik szomszédos országban a nyugat-európaiaknak, hanem például hajat vágatni is.   Tegnapi záró adatok alapján a forint 17.2, a zloty 15, a korona pedig 3 százalékot gyengült az…..
  A Complex Magazine összegyűjtötte és megmérte a szexcentrikus kajaszpotokat a jelen és a múlt reklámterméséből. A legerősebbnek ítélt kilenc film között akad, amely csak a neten érhető el, de több közülük a tévékben futott, nem nálunk, nyilván. (Én legalábbis nem…..
Príma szórakozás egy álmos reggelen a TV2 és az RTL Klub reggeli műsoraiban futó SMS-csík olvasgatása. Egyrészt számos nyelvi leleménnyel találkozhatunk, másrészt vérmérséklettől függően már a hattól kilencig terjedő időszakban heves politikai vitákon hergelhetjük fel…..
A Millenáris megmentésénél már szó volt arról, hogy nem egyszerűen használható biciklipályát kellene csinálni a legendás helyből, hanem kerékpáros központot, ahol összegyűlhetnek a biciklisek, hogy együtt biciklit szereljenek vagy szereltessenek a műhelyben, a gyerekek a…..
Tamas88 2009.04.01 18:25:06
@G.Szabolcs:
Miért ne lenne alkalmas közlekedni? Vagy csak szimplán rossz napod van?
A Memory 3D-t pedig azoknak küldöm, akik már unják a kongás játékokat. 3D-s memóriajáték, és ezzel mindent elmondtam róla. Az ötlet tök jó, de kár, hogy nincsenek rendes pályák...
Tamas88 2009.04.01 18:23:36
Bigyóblog Száz éves a toaster 2009.03.31 18:45:00
Ki gondolta volna, hogy már ilyen régen piacra dobtak egy, a maihoz hasonlító kenyérpirítót. Pedig így történt. A General Electric 1909-ben jelent meg Frank Shailor találmányával, a D12 nevű toasterrel. Persze ez nem jelenti azt, hogy előtt ne pirítottak volna kenyeret, de…..
Ha az APEH lefoglal, nem vizsgálja, ki tudja-e a társaság fizetni munkabéreket. Ezzel sajnos a munkavállalókat szívatja meg. Tisztelt Zugügyvéd,  Relative gyakran olvasom a blogot, nem gondoltam, hogy most újfent szükségem lesz a segítségére.  2008. február…..
A legtöbb vonat sajnos nem azért tűnik koszosnak, mert azokat a MÁV nem takarítja, hanem azért, mert néhány „utas” tönkreteszi őket. Felsikálhatják a MÁV takarítói akárhogy a padlót, kipucolhatják a WC-t, és lemoshatják az üléseket, de a komfortérzetünk semmit sem…..
Tamas88 2009.03.31 09:53:24