Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gino71

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két meccsel folytatódott az NHL alapszakasza, itt is, ott is nem várt eredmény született. Az anyagi gondokkal küszködő Phoenix idegenben verte nullára a bajnoki címvédőt. A sorozatban három vereséget szenvedő Vancouver hetet rámolt be a Montrealnak. Kevesen gondolták, hogy a…..
Gino71 2009.10.08 19:03:25
@Hunhockey29: Én is nagyon remélem, mert ez brutális volt. Ráadásul nem is egy erős igazán csapattól.
Nyikolaj Habibulin, az NHL egyik legjobb kapusa az új szezon első hetében nem valamely bravúrjával került a toplisták első helyére, hanem idétlenkedésével. Az Edmonton és a Calgary 3-3-ra állt a harmadik harmad utolsó percében, amikor egy előrecsúszó korongra különösen…..
A 16 éves miskolci védő nyári táborba utazott a tengerentúlra, végül ösztöndíjjal és szerződéssel a zsebében tért haza. Szeptembertől a Granite City Lumberjacksben játszik, a Minnesota környéki amerikai juniorligában, az MNJHL-ben. Június közepén azt írtuk, a fiatal bekk…..
Gino71 2009.07.29 14:29:35
Jégkorong Kommentátorok 2009.07.23 12:42:00
A jégkorongot tévében követni nem könnyű, ezért nagy szüksége van a sportágnak jó kommentátorokra. Az első mérkőzést 1923-ban közvetítette egy kanadai rádió. Kanada Szepesi Gyurija, a legendás Foster Hewitt hosszú időre meghatározta a hokiközvetítések alaphangját. Ő a…..
Gino71 2009.07.23 14:04:54
@Hunhockey29: Egyetértek veled. Abszolút nem voltak pártatlanok. És ez engem is nagyon zavart. Bár (szerencsére)nem értek a szurkolásukkal semmit.
Az idei Stanley-kupa döntőt is győzelemmel kezdte a Detroit, 3-1-re verte a Pittsburghöt. Sidney Crosby pont nélkül maradt, Justin Abdelkader élete első NHL-gólját szerezte. A jobban védekező és szerencsésebb Detroit szerezte meg az első győzelmet a döntőben. Nem esett egymásnak…..
Gino71 2009.05.31 13:15:35
@Atka-redw: Nézz utána a tavalyi dolgoknak Hossával kapcsolatban, és talán rájössz, miért hívjuk Hossát Júdásnak!

Jó csapat a Red Winds, de most baromi nagy szerencséjük volt. A továbbit majd meglátjuk...
A következő meccseket mindenképp hozniuk kell a Pingvineknek.
Gino71 2009.05.31 14:17:23
@Atka-redw: Inkább arra, hogy elveszítettünk miatta két fiatal, jó játékost. Ha Detoithoz akart menni, miért nem ott próbálkozott? Nem veszítettük volna el Armstrongot.
Bár az NHL-konferenciadöntők végeredménye elég simán kialakult, előtte jó sok izgalmat kínált a playoff, és nem várható kevesebb feszültség a fináléban sem. A legjobb két csapat közé ugyanazok kerültek, amelyek tavaly is, nagyon masszív Detroit Red Wings áll szemben a…..
Gino71 2009.05.29 17:08:51
@durex26: Én meg sajnos a Red Wings-re. Pedig nagyon nem szeretem őket.

Remélem Malkin hozza a jó formáját és a Pingvinek elhozzák a Stanley-t.
A magyar válogatott pont nélkül esett ki az A csoportból, még sincs okunk panaszkodni. Dühöngeni pláne nincs. Két dolgot nem szabad elfelejtenünk, amikor csapatunk teljesítményét gyorsértékeljük. Az egyik: olyan helyen jártunk, ahol eddig soha, és bár könnyűnek találtattunk,…..
Megvan a négy-négy továbbjutó az NHL mindkét főcsoportjában. A Washington kiverte a New York Rangerst, a Carolina New Jerseyben nyert, így jutott tovább. Beszámolunk a két utolsó meccsről, és természetesen közreadjuk a további menetrendet is. Bravúr a Washington továbbjutása. A…..
Gino71 2009.04.29 14:00:51
@Walmer: A Jóisten szóljon általad.
Sokáig szeretném még látni idén a Pingvineket, pláne Malkint.Remélem szétszedik Ovy-t. Ettől függetlenül, szerintem Pittsburgh sokkal jobb, mint a Washington. Már csak azért, mert a Pingvinek nem egyemberes csapat, viszont a Washington affelé húz. Go Pens!
Közelebb vagyunk ma a fehéroroszokhoz, mint néhány éve a franciákhoz és a britekhez, amikor úgy nyertünk ellenük, hogy néhány kontrával megzavartuk állandó támadásaikat. Ez a válogatott a miénk, és jó, hogy abban a korban élünk, amikor ezt láthatjuk. Amikor alig több mint…..
A második és a harmadik harmad forgatókönyíróját Pat Cortinának hívták - mondta a magyar-szlovák után blogunknak Ladányi Balázs, a válogatott csatára. Második gólpasszunk zseniális gazdája szerint a hangulat olyan volt, hogy borsódzott a háta."Úgy sikerült a vége, amire…..
Szerda 19.15-kor a svájci Sierre-ben Magyarország–Oroszország vb-felkészülési meccset rendeznek. Az eseményről egy televízió sem közvetít, mivel a svájciak és az oroszok számára nem vagyunk érdekesek. A jégkorongblog viszont úgy gondolta, a magyar hokiszurkolókat nagyon is…..
Gino71 2009.04.21 11:09:03
Halálra késelték Kiril Vajarovot, a bolgár jégkorong-válogatott kapusát. A 21 éves hokist egy szófiai éjszakai bár előtt ölték meg. At MTI híre szerint Vajarov egyik barátja, akinek születésnapját ünnepelték, szintén meghalt. A Szlávia kapusa tagja volt a szófiai…..
Szombaton Jobb Dávid is távozott a válogatott kerettől, viszont vállsérülése után Kovács Csaba ismét teljes értékű edzésmunkát végezhet. Kialakult tehát az a 27 fős névsor, amelyik hétfőn Münchenben megkezdi a világbajnoki felkészülés következő szakaszát. Ha nem jön…..
Gino71 2009.04.11 20:47:44
@Paripa: Vigyázz, az álmodozás árt az egészségnek!@vaze: Szerintem is ők maradnak ki.
A magyar válogatott újra és újra tudja fokozni: a norvégok elleni második mérkőzést úgy nyertük 3 góllal, végső soron simán, hogy az ellenfél csak az első három percben tűnt jobbnak. Két nap alatt kétszer vertük meg a legutóbbi A csoportos világbajnokság nyolcadik…..
Egymás után negyedszer is elérte a félszáz sikert a címvédő. A Florida a Pittsburghöt verte, utolérte keleten a New York Rangerst. Alekszandr Ovecskin két egységre megközelítette Jevgenyij Malkint a pontlistán. A Penguins-csatár még 108-106-ra vezet. Megvan a Detroit 50. győzelme,…..
Gino71 2009.04.06 16:47:58
@Hunhockey29: Nagyon remélem, hogy megugranak mind a ketten. Nem akarom, hogy Ovi győzzön. Rettenetesen utálom...
A magyar jégkorong-válogatott újabb szenzációs győzelmet aratott vb-felkészülési mérkőzésén. A legyőzött szerepét ezúttal az olimpiai ezüstérmes, vb-elődöntős finn csapat vállalta. Szenzációs volt Szuper Levente, önfeláldozó a védelem, és támadásban is mutattunk…..
Több ezren rótták le kegyeletüket ifjabb Ocskay Gábor ravatalánál a róla elnevezett székesfehérvári jégcsarnokban. A válogatott tagjai is búcsúztak, tudósít az MTI. Az Alba Volán és a válogatott 19-esét a Béla úti temetőben helyezték örök nyugalomra. A fehér koporsót az…..
Délben kezdődik az egy hete elhunyt ifj. Ocskay Gábor temetése. Az Alba Volán honlapján minden részlet megtalálható, nem ismételjük meg a menetrendet, ott tessenek elolvasni a tudnivalókat. Először a Raktár utcai jégcsarnok új névtábláját leplezik le, a ravatalhoz…..
Jégkorong Alba Volán 19 2009.03.30 15:19:00
A magyar bajnokcsapat Ocskay Gábor emlékére korrigálja nevét. Az Alba Volán név kiegészül az excsapatkapitány mezszámával, derült ki id. Ocskay Gábor szakosztályvezér hétfői sajtótájékoztatóján. Mint arról törzskommentezőnk már beszámolt: a jégcsarnok új…..
Mai videónk főszereplője a legjobb szlovén jégkorongozó, Anze Kopitar, aki a 65 percen keresztül kiválóan helytálló Marty Turco eszén járt túl gyilkos, de ismerős mozdulattal. Ezzel kapott ki a Dallas a Los Angelestől 1-0-ra. Annak ellenére, hogy a Stars a rájátszást érő…..
Pindák László, a Ferencvárosi Torna Club vezetőedzője és a BVSC amatőr csapata is azt kezdeményezte, Ocskay Gábor halála után többé egyetlen magyar csapatban se szerepelhessen játékos 19-es mezszámmal. Az FTC az Ocskay-kupát is létrehozná. "Megdöbbentett minket Ocskay…..
Szűkítették az A csoportos világbajnokságra készülő magyar válogatott keretét. Az Imre Lajos csapatvezető által blogunknak átküldött lista szerint harmic játékost hívtak meg a hétfőn kezdődő táborba. Rajtuk kívül három tartalékkal is számolnak. Az előző, bővebb…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..