Regisztráció Blogot indítok
Adatok
audrey*

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha egy 80 kg-os nagypapa két órán keresztül mesét olvas az unokájának, aki közben megeszik egy adag frankfurti levest tejberizzsel, miközben a 40 kg-os lánytestvére 1 óra 45 percen át vív, akkor a 100 kg-os édesapának hány órán keresztül kell fát ültetnie ahhoz, hogy a 90 kg-os…..
Ez most komoly? Lorem ipsum 2013.04.21 16:07:01
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum pulvinar eleifend dapibus. Curabitur ornare rhoncus risus porttitor volutpat. Pellentesque ac diam quis sem malesuada accumsan. Nam eleifend dapibus metus vitae lobortis. Mauris id neque id turpis tempor convallis ut in arcu.…..
audrey* 2013.04.23 16:42:09
Evelyn Herlitzius katartikus Izoldája értette meg velem, hogyan és miért játszmázta magát halálba ez a jobb sorsra érdemes szerelmespár.Herlitzius egy igazi szinpadi ragadozó, ahol ő jelen van, ott semmi másra nem lehet figyelni. Márpedig jelen van, így aztán minden, ami a szinpadon…..
Alice Cooper először beszélt a Daily Mirrornak arról a napról, mikor végre találkozhatott Elvis Presleyvel. Az eset 1971-ben történt, mikor Liza Minnellivel és a pornósztár Linda Lovelace-szel hárman látogatták meg Elvist a Las Vegas-i szállodájában. "A szoba, amibe…..
„Elmosogattam, rendbe szedtem a gönceit: ennek ellenére hamar egy hülye lotyó voltam” - Hányszor lehet büntetlenül elhitetni a szomszéddal, hogy flörtölünk vele? Levélírónk túl kedves volt a szomszédban lakó férfival, aki közeledésnek vélte a gondoskodást. Amikor a…..
Szórakoztató témaparkba járni szinte kihagyhatatlan programmá kezd vélni, és már nem csak az Egyesült Államokban. A Disneyland, Universal, Wet'n'Wild ésatöbbi mellett van jónéhány bizarrnak nevezhető park is, ahol az élmény ugyan garantált, de nem biztos, hogy úgy, ahogy azt…..
  Figyelem! A Burberry, szeptember 21.-én mutatja be a Prorsum női kollekció 2011-es tavasz/nyári bemutatóját LONDONban. Ez idáig csak egy átlagos divathír. Az idén azonban azonkívül, hogy a Burberry honlapján ÉLŐben is megnézheti minden érdeklődő a bemutatót, az ott…..
Biztosan hallottál róla Kölcsey Ferenc  sírhelye környékén is csónak alakúak a sírjelek. Hiszen a kereszténység olyan, mint a ruszki kommunizmus, idegen a magyarságtól. (Valláskritika Virtuson is olvasható) Mifelénk a szatmári vidéken gyerekkoromban nem nagyon volt divat a  világuralomra törő…..
audrey* 2010.08.15 14:16:48
@A Kárpátok Ostora:
Na, akkor mostmár előttem van Kölcsey, ahogy subában nyomja a Himnuszt:D

Amúgy nyilván a megzenésítésről van szó (csendben jegyezném meg, h arról aztán végképp nem ez a szerencsétlen tehet, h milyen dallama van a Himnusznak:D Úgy tűnik, erről itt viszonylag sokan elfeledkeztek)
audrey* 2010.08.15 21:22:38
@II.Briandrew:

Szívemből szóltál. Az ilyen emberek miatt sütik ránk a "sötét Szatmár" jelzőt. Szánalmas.
audrey* 2010.08.15 21:24:25
@II.Briandrew:

Szívemből szóltál. Az ilyenek miatt sütik ránk a "sötét Szatmár" jelzőt. Szánalmas.
Budapest Száksz Budapestikum 2010.03.29 07:40:00
Vonaljegy: 320 forintHavi Budapest-bérlet: 9800 forintKortárs művészet élvezete utazás közben: felbecsülhetetlen..
Ha lenne valami mértékegysége a hiphopnak, akkor annak Grandmaster Flash lenne a neve (lásd Volt, Watt). Mondjuk mérhetnénk, mennyire jó a buli, és az lenne 100 GmF. Az A38-as tegnap 92 GmF volt, és csak azért vontunk le fontos pontokat, mert igazságtalanok vagyunk. Persze sokszor bajban…..
audrey* 2009.04.20 09:13:28
@Ted Striker: Látom, megy az értő olvasás:)

GYK: Pont nem a lakodalmasra vágytam, ezért nem tetszett a buli.
audrey* 2009.04.20 16:24:53
Pink, Raygun @ Budapest Sportaréna 2009.03.24. Az előző nap az AC/DC-vel zárult, ez pedig AC/DC-vel kezdődhetett volna az Arénában, ha a szerencsétlen Raygun zenekar bele nem zavar a képbe. Odafelé még meg is jegyeztem, hogy amilyen mázlim van, beteszik a Lovegunt előzenekarnak, de…..
Nem ma történt, de eddig még nem írtunk róla mi sem és más sem (magyarul), úgyhogy jobb később, mint soha alapon most szólunk, hogy a tavalyi évben a nemzetközi szaksajtó által igencsak körülrajongott Santogoldot már egy ideje nem így hívják, hanem máshogy. Az énekesnő nem…..