Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Franka

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már megint bizsereg a talpam vagy a talpam alatt a föld vagy a nemtomivammán, de mehetnékem van.Szóval ott akarok lenni. Hogy hol? Máshol.Ma olyan pihenőhelyeket hoztam a nagyvilágból, ahol igazán nomád, mégis kulturált körülmények között engedheted ki a fáradt…..
Mai napi brutál inkább csak az első kép, amin egy aranyos kis tetű fejét láthatod. Vedd csak elő a fiók mélyéről a papír 3D-s szemüveget, aztán írd be kommentbe, hány másodperc múlva jelentkezik a viszketés :) Nálam 3 másodperc :) A továbbiakban elektronmikroszkópos…..
Ma egy éve indult a blog. Köszönöm, hogy olvasod! "Küldöm ezt a számot magamnak és mindenkinek, aki szereti": ..
Pár hete egy út menti virágárusnál találtam egy könyvet (valami hagyatékból származott, kitették hát egyben az egészet 100 Ft/db-jáért). A címe: Az Uj Idők Illemkódexe. 1930 Ebből idézek ma, és úgy, hogy felcsapom valahol, és ahová rábökök, azt beírom ide. Íme:…..
A törpök élete nem csak játék és mese rovatunk mai szereplője ez a görög hotel. Legzavarbaejtőbb konyha és legbüntetőbb gyerekszékek a nappaliban evör. Fotók: Vangelis Paterakis..
Franka 2011.01.07 23:04:41
ágy - asztal - tv Karifa másképp 2010.12.20 16:12:18
Van köztetek olyan, aki nem valamelyik (holt vagy élő) örökzöldből választva állít karácsonyfát? Környezettudatosság, kreativitás rulez? Avagy toll a tradíció fülébe? ..
3 lakás 3 színkombináció. Első: rengeteg sötét fal. Második: fehér lakás kevés földszínnel, szürkével és feketével Harmadik: helyiségenként más-más szín. Melyik a nyerő? Zene is van, bekapcs, hidd le, jobb így képeket nézegetni :) Gorillaz - Empire Ants (Club Clique…..
ágy - asztal - tv Mondjam még? 2010.12.03 13:06:00
Volt egy dongó, meg egy légy, tovább is van, mondjam még? - Mondjad!   Volt egy molnár, meg egy pék, tovább is van, mondjam még? - Mondjad!   Volt egy asztal, meg egy szék, tovább is van,…..
Jaime Hayón vagyok. 36 éves. Spanyol.Művész, designer és belsőépítész.Munkáimra sokan sokféleképpen reagálnak: friss, meghökkentő, eredeti, túlzó, abszurd, vicces, művészi, groteszk, zseniális, formabontó, giccses, merész, erőteljes...Nem tudom.Én csak magamat…..
"A nő barátait elfelejti, szerelmeit soha. A férfi szerelmeit elfelejti, barátait soha."Hamvas BélaA fotókon Abigail Ahern-inspirácók...
Franka 2010.10.21 12:48:30
@KentaurBen: mondjuk az első fotón lévő kép kicsinyített másait :) De mindenképp olyasmit, ami megfestéséhez pár másodpercnél több időre van szükség. Nincsenek nagy igényeim :))
ágy - asztal - tv Hiába f@sza 2010.07.26 12:15:00
Tény, hogy szinte kifogástalan ez a svéd lakás, amit simán el tudnék képzelni itthon is.Ízléses, és csinoska, a manapság divatos szín és anyagválasztásai pedig arról tanúskodnak, hogy a lakberendezésért felelôs embernek volt szeme a részletekhez is.Egyáltalán nem hivalkodó,…..
ágy - asztal - tv Kell 2010.06.29 11:21:00
Share | Hogy mióta fáj a fogam egy ilyen kártyakatalógus-szekrénykére!!! Beletenném az összes ki nem dobható, de már semmire egyébként nem használható vickemet-vackomat. Meg azokat is, amik hasznosak. De nem címkézném fel, így ha egy nap keresnék valamit, amirôl tudom,…..
ágy - asztal - tv Happy pink 2010.02.19 11:30:00
Share | Legutóbbi poszt habostorta-gondolatmenetének hozadéka a mai, gondoltam menjünk egy lépéssel beljebb... ... mi van, ha valaki van olyan bátor, hogy pink falakat szeretne..   Azt biztos, hogy nagyon lehet szeretni... és lehet nagyon utálni is.   Merész…..
Előző budoir-os posztban elkezdtük a "titkos szentély" kitárgyalását... jöjjön most egy kötelező darab, a sok-sok kiegészítő/bútor közül: gyertyatartók és mécsesek. (ne aggódj, pl. a sminkasztal és társai világításáról lesz még szó a többi posztban is)…..