Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pikírt

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A xilit és az eritrit a természetben is megtalálható cukoralkoholok, melyeket mikrobiológiai és kémiai módszerekkel állítanak elő ipari mennyiségben. Nagyon kevés energiát szolgáltatnak, nem váltanak ki akkora inzulinválaszt a szervezetből, mint például a kristálycukor, ezért cukorbetegeknek és…..
         Tizenötödik éve járok a Katonába. Meg az Örkénybe, meg a Radnótiba, még a Nemzetibe is, oda már ritkábban, de azért még mindig többször, mint egy átlagos fideszes közíró vagy helyettes-államtitkár. Valahogy főleg a Katonába járunk, szerintem már ismernek bennünket, mi vagyunk azok, akik…..
Egres Béla neve sokaknak ismerős lehet. Ő az a pécsi férfiú, aki rendszeresen fenyeget és zaklat olyanokat (sokszor hivatalos szervek nevében), akik felemelik a szavukat a kormány ellen, és mindezt előszeretettel fűszerezi magánéleti rágalmakkal. Szele Tamásnak a Huppa-n már egész cikkgyűjteménye…..
pikírt 2018.05.07 16:06:15
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
Miert nem arrol gagogsz valamit, hogy embereket visznek be, mert tuntetest mernek szervezni...?
Irhatod cirill betukkel is, ha az jobban megy...
Nyílt sisakos ütközetig jutott az Orbán - Simicska háború. Talán köszönhető ez annak, hogy a sajtó minden szereplője foglalkozott már a dologgal, Kocsis Máté is elismerte  ha nem is a belháború, de a konfliktus tényét, nem szükséges úgy tenni, mintha véletlenek sorozatán…..
Intro A fogyasztói társadalom kellős közepéről nemrégiben sokkoló hír érkezett: nem fogynak úgy az e-könyvolvasó eszközök, mint azt várták/tervezték/szeretnék. Karácsony előtt a legtöbben arra voksoltak, hogy ez a karácsony már biztosan az e-könyvolvasóké lesz. A szomorú…..
Polaris Kurvapecér 2012.08.09 19:16:13
Egy érdekes kis színes hír Svédországból.Pár hónappal ezelőtt hamis egykoronások bukkantak fel itt-ott az országban.Jó minőségű hamisítványokról van szó, a szín, méret, súly, recézettség stimmel, szinte csupán annyi az eltérés, hogy a XVI. Károly Gusztáv, Svédország…..
pikírt 2012.08.26 23:40:41
Szűrös Mátyás, aki 11 éve át az MSZMP központi bizottságának tagja, 1983-tól 1989-ig annak elnöke volt, a Magyar Hírlapban sír, hogy megfigyelték. Szűrös Mátyás, aki a rendszer minden előnyét élvezte, azokat az SZDSZ-eseket szidja, akik a Szabad Kezdeményezések Hálózata…..
József kicsit csalódott, hogy 25 év múlva sem fog megtérülni az augusztusban felszerelt napelem, mivel az E.on szabotálja a mérőóra hozzárendelését. Így most ők termelik az áramot környezetbarátan a szolgáltatónak.Augusztus 17.-én napelemet szereltettünk, és azóta …..
A Homár megemeli, kicsit lengeti, majd földig hajtja fogyasztóbőr süvegét: a Wizz Air a maga területén elért a lehetőségek elméleti határához és szinte fénysebességgel száguld a szenyósági bajnokság aranyérme felé. A fogyasztóbarát repülős cég új húzása az, hogy…..
Pszichiátria svéd módra Hentes 2008.03.02 19:09:00
Egy fontos információ az ide készülő orvoscsoportnak, illetve azoknak akik itt élnek, de még nem tudnak róla.  Van egy magyar származásu hentes, akinek valahol  délen van egy húsüzeme, ahol sok jó finom magyar gyomornak való dolog készül. Nagy hűtőkocsikkal…..
Régebben sokat jártam Östersundba bérorvosként dolgozni (csak az elmúlt évben hagytam ott a végtelen északsvéd lápvidéket a norvég fjordok kedvéért). Érdekes volt, hogy egy olyan pszichiátriai akut főorvosa lehetek, ami akkora területet lát el, mint Magyarország fele, amin…..
pikírt 2011.06.12 17:51:38
Varánusz Boldogság, gyere haza! 2011.03.24 06:07:00
Orbán Viktor idei országértékelőjében arról beszélt, hogy haza kell csalogatni az egyéni boldogulásukat külföldön keresőket. Ne bitangoljon el a nemzet szellemi tőkéje, ne kóricáljon szerte a világban magát kelletve csak mert kapós, ne odakint sokasodjon, mikor fogy a magyar.…..
A mai napon az egyik testvérblogunk, a Töriblog szerzője, Hami tollából származó cikket kínálunk a fukushimai erőmű balesetéről, kálváriájáról és az események lehetséges következményeiről. Read & enjoy, Hami fáradozásáért pedig a szerkesztőség ezúton is…..
pikírt 2011.03.21 17:00:49
Azt mondja ez az áldott jó Rajczi Péter, hogy véletlenül „lépett rá” a győri Eugene-ra. Még vigyázott is rá. Szerinte felháborító felfújni az esetet. Vigyázzunk mi is arra, hogy ne  merüljön a feledés homályába a jelenet.    Rajczi Péter azt…..
Hegedűs Zsuzsa a Heti Válasz interjújában közölte, hogy, idézem, ki kell közösiteni a monoki polgármestert Szepessy Zsoltot. Erősen támadja a Bajnai féle költségvetést, de pont az ellenkezőjéért mint Rózsás Alina Isabella és a többi ismert közgazdász. Kevesli a…..
Az ember természetesen nem túl lelkesen ír politikai eseményekről, mert valahogy úgy tűnik, hogy a világnak nincs olyan fertálya, ahol ebben a műfajban rokonszenves szereplők mozognának. Persze ha balhé van, az más. Márpedig a Thaiföldön valódi boxmeccsre került sor, az…..
Érzelmi hullámvasúton ülünk már hónapok óta, mi magyar fociszurkolók. Egyik pillanatban az optimizmus montevereszti szintjeit ostromoljuk, és biztosra vesszük, hogy Fokváros lesz az elsődleges célállomásunk jövő nyáron. Míg a másikban Ibrahimovics és C.Ronaldo mesterhármasokat…..
Na nem olyan gazdag és sikeres, de "leleményes". Kész játékosokat vesz a saját akadémiájára. Hogy is van ez?Érdekes hír látott napvilágot a Győri ETO honlapján: A két utánpótlásedző, Both József és Liszkai Dezső felháborodásának adott hangot azzal kapcsolatban,…..
szily Bolgár úr kérem 2009.08.03 02:32:40
én nem véletlenül drukkolok az MTK-nak. Továbbmegyek, drága Bolgár úr: senki se véletlenül drukkol az MTK-nak, azt ugyanis idővel a legszórakozottabb professzor is észreveszi, hogy minden második hétvéégén több száz, szerencsés esetben több ezer fiatal férfi dalban…..
Néhány napja fut az a kampány a thai tévécsatornákon, az első kockákat látva, azt hittem, hogy a sertés influenzáról lesz szó, de nem. Ez a thai társadalom egészségéről szól, vagyis azokról a piros-sárga-kék inges csatákról, amelyek az elmúlt esztendőkben elég mélyen…..
pikírt 2009.06.17 20:45:08
Nagyon belejöttek a thaiok az utcai harcokba, bár a legújabb ütközetet nem piros vagy sárga ingesek vívják homályos politikai célokért. A háború most a hamis Rolexekért, Gucci és Louis Vuitton táskákért folyik. Szerda éjszaka a kereskedelmi minisztérium hamis áruk ügyében…..
comment:com Mészöly és a majmok 2007.07.13 19:24:00
Régóta akartam írni már a Zuhanyhíradóról, a Sport1 háttér- és pletykaműsoráról. Amikor legutóbb belenéztem, éppen azon röhögcséltek a magyar sport nagyjai, hogy Angliában az egyik futballista nyíltan vállalta a homoszexualitását. Merthogy ilyen Magyarországon nincs. Tudják…..