Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fulopr

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PUNKFotó: Zsólyomi NorbertSmink: Véger FibiHaj: Barsi BalázsStyling: Baksa Zsófi..
Többféleképpen tölthetjük a mai napot, így most 4 példán keresztül mutatjuk be, hogyan öltözz fel valentin napon.Az első a klasszikus "otthonmaradós" program. Amihez elengedhetetlen a kényelmes, de csinos pizsama, egy meleg mamusz, a legfinomabb forrócsoki, illatos gyertya…..
fulopr 2010.02.14 15:01:57
Az övtáskával kapcsolatban ugyanúgy érzek, mint a gumicsizmával: van benne valami fura, nem venném fel, de másokon néha látok jókat.Szóval nem tudok objektívan véleményezni a lentebb látható, 2010 tavaszi Louis Vuitton modellek láttán: nekem nem tetszenek. Persze…..
fulopr 2010.02.09 11:12:40
Daphne Guinness tetőtől talpig Alexander McQueen 2010-es tavaszi nyári kollekciójából öltözött fel. Első ránézésre rémisztő, másodikra botrányos, harmadikra felettébb érdekes. Ezekhez a vékony lábakhoz borzasztó látvány ez a tipikus 2010 tavaszi Alexander cipő. A smink és a…..
Jean Charles de Castelbajac új szintre emelte a leopárdminta használatát, továbbgondolta és megalkotta ezt a hipercuki lábbelit - bajusszal, farokkal és csodás lakk-orral. Meg is van, hogy kin tudnám elképzelni a legjobban!Ára: 746 dollárForrás:Fashionpolice..
Alexandros Stasinopoulos koncepcióórája annyira kúl, hogy belesajdul a szemem és ezennel követelem, hogy adjunk mérőszalagos karórát minden trendi férfi csuklójára!Forrás: Selectism..
fulopr 2009.10.12 17:52:41
Tudom, hogy már kedd este van, de vasárnap este értem haza az 1 hetes ukrán kalandozásomról, tegnap pedig elhavazott a munka, így csak most tudom feltenni kedvenc kérdéseimet.Hangulat: Elégedett. Izgatott. Posztkatartikus. Legszívesebben egész nap futkároznék, hogy felszabaduljon az a…..
Van ebben valami fura, de mégis cool. Adott egy sima, fekete 'rock-chick' stílusú borítéktáska, amire Alexander McQueen rápakolt egy motoroskesztyűt, hogy megfeleljen a szezon 'biker trend'-jének. Az biztos, hogy feltűntűnést kelt, de 895 dolláros ára pedig kissé túlzó.A…..
fulopr 2009.09.26 20:49:26
Miután a Coin bemutatóról szóló posztban 'furcsának' tituláltam azt a kaftánt, amit Steiner Kristóf viselt az eseményen, további információkat tudtunk meg a tervező személyéről - magától Kristóftól: "Szilágyi Dóra, a Royal College of Arton végzett, és…..
Kiskoromban sokszor rohangáltam a dédnagypapám hasonló kalapjában Kalocsán. Volt egy fekete és egy szürke is, és mivel körülbelül 3,5 éves koromban úgy néztem ki mint egy kisfiú nem volt feltünő, hogy miért hordom a kalapot. A Borsalino most készített egy olyan darabot, amit a…..
fulopr 2009.07.04 09:18:53
Dina Goldstein Fallen Princesses című fotósorozata egy csapásra bejárta az internet világát, ugyanis elképzelte, hogy milyen lenne a Disney hercegnők élete most, a 21. században. Jázmin harcolna a Közel-Keleten, Belle-t plasztikáznák, Hófehérke pedig a törpék után négy…..
Igen, igen, igennnnnnnn, elkezdődtek a nyári leárazások!  Még csak pár üzlet adja 30-50 %-kal olcsóbban a tavaszi-nyári kollekciójukat, de hamarosan csatlakozik hozzájuk a többi is, hogy nagy örömünkre jó áron válogathassunk a cuccokból, amelyeket még hónapokon át…..
...avagy szerintetek mennyibe kerülhet az a képen látható bross? Sima pamut, kb. 10 centis és még én is meg tudvám varrni - pedig a kézügyességem hagy maga után némi kívánnivalót.Rajta, tippeljetek, hogy mennyibe kerülhet!Oké, segítek még egy picit: első ránézésre…..
fulopr 2009.05.12 21:41:09
Miután a héten életem első print lapzártáján vagyok túl, én is úgy érzem magam a felszabadultságtól, mint aki felhők között jár. Hasonlóképpen érezhetett Stella McCartney amikor megálmodta a felhős "mini kollekcióját". Első ránézésre én azt hittem, hogy ezek…..
A lányok már megkapták a magukét egy tavaszi táskakörképpel és egy őszi előzetessel - most pedig következzenek a férfiak: a Louis Vuitton és a Burberry kollekcióiból szemezgettem, de a végén kaptok egy kis Pradat is.A Louis Vuitton őszi-téli kollekciójának…..
OurFashion Biba a Topshopnak 2009.04.22 18:52:08
Lassan már nincs is saját kollekciója a Topshopnak, hiszen sorra kéri fel modelleket, tervezőket a közös munkára, hogy különleges kollekcióval kedveskedjenek vásárlóiknak. Most Barbara Hulanicki, a 60-70'es évek sztártervezője, a Biba megálmodója az "áldozat". Az…..
Bizony, az ikonikus sztár a Balmain kifutóján már látott, 2009-es őszi/téli kollekciós női pólóban feszített a minap, amelynek az árát a net-a-porter egyik munkatársa 10.000 dollárra becsüli. Úgy látszik Michael Jacksont nem érinette a gazdasági világválság - vagy talán a…..
fulopr 2009.04.15 23:13:59
Flasbeckekkel operáló igen király rész, mely McClauskey 70. születésnapján játszódik. Edie ezen a napon hagyományosan elviszi az öreglányt egy italra, ezúttal azonban Dave indítványára meglepetéspartit is tartanak neki. A szomszédság, mely Susannél gyülekezik ("Oké, hogy…..
fulopr 2009.04.09 23:47:35
@Alexa81: köszi. :) egyébként nem kedveltem túlzottan a karakterét, csak nekem valahogy hirtelen kiesett az egész csaj.. :) de köszi.