Regisztráció Blogot indítok
Adatok
el_topo

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Furcsa szövegegyezések merültek fel Matolcsy György Heti Válasznak adott interjúja és egy 1979-es metafizikai előadás között. Valószínűsíthetően a ténylegesen is komoly potenciállal rendelkező 3D nyomtatás és a biológiai-alapú számítógépek technikai fejlődésére,…..
el_topo 2012.11.30 22:36:36
Végre büszkék lehetünk Matolcsy Györgyre, hiszen a mai Heti Válaszban megjelent cikke a humor olyan nagyágyúi mellé helyezi mint a Monty Python csoport. Tudják vannak azok a dolgok! Az Egyesült Államok kifejlesztett egy technológiát, amely az élő szervezet működésén alapul és…..
el_topo 2012.11.30 09:31:45
w Tribuszerné visszanéz 2009.10.02 02:20:00
A válságnak győztesei is vannak, és ezek között sokan olyanok, akik további áldozatokat szednek. Az elkeseredett, kétségbeesett embert el lehet csábítani könnyű álommal, és ezt nemcsak a kuruzslók, a fasiszták meg a kommunisták használják ki, hanem lehet, hogy éppen a…..
w Get a life 2009.02.24 05:20:00
„Meg kell tanulnunk vágyakozni az után, ami a miénk.”   – Simone Weil, idézi Schäffer Erzsébet, Nők Lapja Tisztelt hölgyeim és uraim, kedves barátaim, patrióták. Szokásos közönségértékelésünkhöz érkeztünk, egy jó kövér visszakommentet írok ide,…..
w A sajtos pogi ára 2008.04.08 06:00:00
Ahogy körbenézünk Nagy-Magyarországon és vidékén, egyre többen csodálkozhatunk rá a helyzetre, hogy jé, ezek a tuskó, nemzetként nem is létező tótok, meg a bocskoros, szőröstalpú oláhok, szóval az elcsatolt területek egy jelentős része valahogy... többre vitte. Elég keserű…..
el_topo 2008.04.08 07:56:55
w Találkozás egy fiatalemberrel 2007.09.26 19:00:00
163 millió forinttal támogatja az állam az MTV új animációs sorozatát, a Modern Képmeséket. Mint a WBlog megtudta, a sorozat szövegét Tóta W. Árpád, az Index főmunkatársa írja. Exkluzív interjúnkban tetemre hívjuk a fenegyerekként tetszelgő publicistát: miért és hogyan…..
Korrektorblog Gajra ment 4. 2007.08.13 07:19:58
Három és fél éve készült az első Korrektorblog-izé (szép kerek forduló, ünnepeljük meg), arról szólt, hogy miért kell j-vel írni azt, hogy gajra megy. (Jelzem, azóta is, ha felbukkan egy-egy gajra ment, gajra vág valahol az Indexen, mindig akad olvasó, aki megírja, hogy az úgy…..
w Banánnépköztársaság 2007.08.01 05:45:00
Jé, a Civilization óta nem is volt itt játékosság. Pedig tanulságos az, ha nekiül az ember. A nagyszerű Victoriát kiismerni (masterelni) talán sohasem lesz már időm, de van egy másik kedvencem, amit szerintem legalább középiskolában, egy-két állampolgáriismeretek-órán oktatni…..
w Élt, él, élni fog 2007.05.07 06:00:00
Feltámadott az Ő felsőteste. Üres a sír. A holttestét megbolygatók nyilván azt hiszik, hogy győztek, pedig a koporsóból kiszabadult a lelke is. De azt a sírrablók nem látták, hiszen ostobák, mint a szent földjük. Szellemét a tűz nem égeté meg. Mert ebben a jelenetben két…..
el_topo 2007.07.24 22:36:11
végiglapoztam ezt a rövidnek éppen nem mondható - nagy jóindulattal hívjuk így: - eszmecserét, de sok fejlődést, elmozdulást nem láttam, így számomra pont annyira volt hasznos időtöltés, amennyire mondjuk egy mónikasó.

személyes véleményem a témában pedig az, hogy a helyzetet, amiben w is egyre reménytelenebbül vergődik, mikro szinten a tudomány már régen diagnosztizálta. úgy nevezték el, hogy stockholm-szindróma (
hu.wikipedia.org/wiki/Stockholm-szindr%C3%B3ma).

éppen ezért kádárt, az embert, és a személyéhez köthető bármilyen elismerésre méltó politikusi teljesítményt a gyógyulás érdekében határozottan elválasztanám. az, hogy egyik terrorista a kezében tartja a géppuskát, a másik meg a nyakában, az egyik megerőszakolja a nőket, a másik meg nem (sőt vizet hoz az elesettebjének) - a lényegen nem sokat változtat. nincs "de".
szóval kádár, az ember, saját akaratából lett az, ami, és hogy politikusként kevesebbet ártott, mint a heverjai, hát jó: örülök neki. persze, nem fekete, nem fehér, vannak egyrésztek és másrésztek, nem áruló, és nem jó király, meg a realitások, és így tovább. de nem hiszem, hogy az a gyógyuláshoz vezető út, ha --én, a "mindenki, külön-külön"-- egyre többet gondolkodom róla. mert minél többet gondolkodom róla, annál valószínűbb, hogy sosem szabadulok tőle.
mi sem jobb példa erre, mint a blogbejegyzés és a ráöntött hozzászólástömeg, amit épp most gyarapítok magam is.

különben meg éljen lenin! :)))

w Száz robotot, ezeret! 2007.04.16 05:00:00
Látom, Charles Simonyi magyar hős lett. Büszke rá nemzete. Hogy Simonyi minek örül, azt tökéletesen értem. Hogy a magyar mint állatfajta minek, azt egyáltalán nem. Emberek! Charles Simonyi azért lehet odafönn, mert idejében elmenekült ebből a kurva országból. Amikor ő…..
w Emberarcú hüllő 2007.04.02 06:00:00
Az SZDSZ elnöke Kóka János, a végeredmény nem okozott meglepetést, legfeljebb a szoros verseny. A legitimáció ahhoz kevés, hogy Kóka azt tegyen a párttal, amit akar. De bizonyára megpróbálja. Hogy mit, arról már írtam: a Magyar Kapitalista Párt létrehozását. Kell, kell, kell…..