Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Okosmikulás

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„De legalább nincs benne csalamádé.”   A valós problémákra fókuszáló, pragmatikus politizálás jegyében újabb szakaszához érkezett a közterület-átnevezési hullám. A fővárosi közgyűlés hajléktalanok és aktivisták kereplős közjátéka után átnyomta több…..
addict Dohányzó taxi 2011.04.16 13:45:00
A dohányzás halált okozhat, de az emberek ennek ellenére mégis rágyújtanak. Mivel egyre kevesebb helyen hódolhatnak káros szenvedélyüknek a legtöbben kint a szabadban vagy otthonukban gyújtanak rá. Igaz ez Németországra is, ahol a fiatalok sokszor már csak a szórakozóhelyek előtt…..
Okosmikulás 2011.04.19 11:11:06
www.keanhui.com/archives/716
Egy kis gyűjtemény a témában....
A KDNP képviselői az Újszövetség után az Ószövetség szövegéből is merítenének a törvényi szabályozásokhoz. Semjén Zsolt elmondta, hogy végre az Ószövetségre is van idejük figyelni, így számos új törvény előkészítésénél, ha a történeti alkotmányról le is kell…..
Okosmikulás 2011.04.14 19:38:03
@almodhi: Magyarország keresztyén lett, mikor István nagyon bölcsen meghajolt az akkori trendnek és behajtotta az ország fejét a katolikus igába. Ha nem tette volna, a keresztesháborúkban széttéptek volna minket.
Szerintem politikai döntés volt, mint most az Únijó!.
Okosmikulás 2011.04.14 19:45:24
@soproni1:
Koppány:
"...Pogánynak tartanak, mert nem tűröm a papok hatalmát!
Bűnt kiáltanak, hol szabadságát védi az ország...."

ISTVÁN:
Koppány vezér! Ne hidd, hogy én nem szeretlek!
Tiéd a trón, ha vállalod, mit meg kell tenned.
Kezünkben van egy nép és az ország sorsa;
Rómába vezet minden út, vagy a pusztulásba.
Az alábbi poszt is igazolja, hogy ott is lehet kapni bírságot és akkor is, amikor nem is számítanánk rá, akár külvárosban vasárnap is. És a KRESZ szerint jogos is. Talán sokáig nem érdekelt senkit egy behajtani tilos tábla, hely hiányában az ott lakók szépen behajtottak és…..
A Homár rokonságban látott csak lemerevedő/kipixelesedő tévéműsorokat a T-Home hálózatán, és már akkor sem értette, miért fizet valaki ezért/hogyan lehet így kábeltévét szolgáltatni, ennél még a kalózvhs is stabilabb volt. Krisztináéknál kis híján 2 hónapja nézhetetlen…..
 Az io9 készített egy összeállítást a valaha volt tíz legmenőbb űrhajóról, ami scifikben szrepelt. Nézzük a listát, a kommentekben meg lehet vitatkozni, hogy melyik maradt ki és melyik került érdemtelenül előkelő helyre. A másik kérdés, hányat ismertek a felsorolt…..
A Redditen a minap közel 2000 kommentet ért meg ez a téma, szó se róla, magas labda videojátékok címeit ráhúzni az ember szexuális életére, akár önironikusan (Alone in the Dark? Unreal? Dead Space?), akár nagyotmondásra kihegyezve (Force Unleashed? Shadow of the Colossus? Heavenly…..
Okosmikulás 2011.01.31 15:48:42
Nem kellett sokáig várni, hogy a kormány kimutassa a foga fehérjét drogstratégiailag. A Népszabadság cikke szerint legszívesebben mindenkit börtönbe zárnának, akinek valami köze is van bármilyen droghoz. Jönnek a magánbörtönök, mint Amerikában, vagymi? Nem szeretnénk minden…..
Amikor vasárnap belefutottam a Gyalogoshíd épül a Dunán című hírbe, hatos fokozatú izgalmi állapotba kerültem: az elmúlt hetekben sokat tanulmányoztam Budapest városfejlesztési koncepcióit, és szinte mindegyiknek hangsúlyos eleme volt valamilyen belvárosi gyalogoshíd. A…..
Belsőség Túl sok erőszak 2010.12.25 14:20:00
Rendes autóbuzi az alábbi képekkel úgy van, mint csemetéiket féltő szülők az akciófilmekkel. Ott indokolatlan mennyiségben ölnek embert, itt hasonlóan szívfájdító módon préselnek össze vadonatúj Toyotákat. Nem való ez rendes férfiember szemének.  Most kellene…..
Korábban együtt füstölögtünk amerikai sportokat kedvelő sporttársainkkal, hogy a UPC miért pont azt az egy adót vette ki a kínálatból, amin zavartalanul lehetett az eredeti amerikai közvetítéseket élvezni. Úgy látszik, nem csak mi voltunk az egyetlenek, sőt, mások aktívabbak…..
Belsőség A király nincs többé 2010.07.24 14:33:00
Kedves jóbarátom és egyben törzskommentelőnk, Tie, aki onnan ismerszik meg, hogy a palacsintasütés körüli beszélgetés második mondatában már Range Rovert emleget, egy szomorú esemény kapcsán küldött egy levelet. Azt hiszem, a Belsőség az a hely, ahol joggal emlékezhetünk meg a…..
Okosmikulás 2010.07.24 17:12:18
@pana_fz18: Bizony a Range Rovernél csak a Defender jobb, (talán a G-Merci), éppen ezért illene ebben megemlékezésben nem bakizni a videóval! Szegény Spen, ha élne, lehet, hogy áthajtana a cikk szerkesztőjének a laptopján egy Range Roverrel. Maradandót alkotott!
Okosmikulás 2010.07.24 21:08:07
@bobeszedulacika: A Patrol az hozza a szintet, de a Defendernél nem jobb egy Pajero. Akkor inkább Land Cruiser. A Range, meg tulajdonképpen tömegcikknek készült, nem munkagép. Ha rendeltetésszerű használat szerint nézzük, akkor Land Cruiser, Defender és a G-Merci a király. Az összes többi csak hobbigép és ebből az egyik legjobb a Range Rover. Tény hogy az angolok a minőséggel megölik a használhatóságot. Helyesen úgy írják: Off- Road!