Regisztráció Blogot indítok
Adatok
warrenbarton

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Commodore 64 végnapjai itthon elég mozgalmasak voltak, sok játékfejlesztő tette oda magát a kilencvenes évek elején pár emlékezetes játékkal - leginkább kalandjátékokkal. Bár ezek között gyakran említik A Gályát is, alkotója, Olessák Róbert kevésbé ismert itthon, mint mondjuk Rátkai István, pedig…..
warrenbarton 2018.02.12 17:24:37
Modorosblog Milyen tízezer? 2012.01.21 17:17:00
-Mit írt a Sport? 5000 néző? Ne bassz... ez az ország szégyene. Négyezer néző egy bajnokavatón! Az egész éves átlaguk alig éri el a háromezret, most meg összekapartak még egy ezrest valahonnan. És ebből vajon mennyi lehet a fizető néző? Fogadni mernék, hogy kb. 1000 ember…..
Szia Tibi! Múltkor volt a modoros hívő, én pedig megírtam a modoros papot /Tibi meg Az egyházellenest - MT/. Remélem Isten érti a humort és nem ver érte bottal. Hello: Márk A MODOROS PAP Az aszkétikus Szerény és csendes, arca aszott, súlya 50 kg. Mindenhez Isten…..
Modorosblog Régi idők focija 2011.11.11 06:00:00
Már a közepén sírtam. Lassan olvassátok minden mondatát. - Franc essen már ezekbe, hogy tényleg megint a vébédöntőben kell kikapni a náciktól… Tipikus magyar betegség. A 84. percben nem szabad őrizetlenül hagyni egy ilyen kaliberű foDbalistát, mint ez az Ahmedagic… -…..
Sokan - joggal - kárhoztatják a Fideszt, hogy valódi program nélkül indult neki a 2010-es választásoknak; a mai napig kapkodó blöffprogramot eredményezve. Mi mint - egyre valószínűsíthetőbben - váltópárti, szakértő erő, nem kívánunk a választópolgárokkal biankó…..
warrenbarton 2011.11.09 10:36:40
 Az augusztus 20-i tűzijátékot mindig milyen szomorúan néztük végig: természetesen soha nem a tömeggel - a Belvárosba meg a hidakra csak a vidékiek, a turisták meg a zsebesek, fluoreszkáló ajándéktárgyak árusai járnak. Egy igazi hegylakónak megvannak a bejáratott…..
Sokak számára ismerős lehet a kép, amint a kis lurkók békében és szeretetben kergetik a játékszert és egymást, miközben a felbőszült szülők szidalmazásait hallani, mi több, sok esetben  a felmenők egymást püfölik a pálya szélén. Kicsit kutakodtunk ennek okairól…..
2008-ban találkoztam először a jelenséggel: egy déli kis nyaralóhely főterén egy szál magában állt egy kissrác, háromnegyedes vászongatyában, teljesen tudatában (amúgy nem létező) maszkulinumának mind a 16 évével, és az aktuális slágert hallgatta kihangosítva a mobilján,…..
Modorosblog Kocsmák népe 2010.03.08 07:00:00
Pecséttörő-Szoció Pata barátunk hatalmas sikert kiváltó "belsős" posztja, a Panelek népe után bennünk is megfogalmazódott A Kocsma, ám nem párbeszédszerűen, és nem kifejezetten a lakótelepekre húzva. Peri kedves törzsolvasó Tanár urunk bekezdéseit idézetként…..
kikvogymuk AZ MLM-ES ISMERŐS 2009.12.16 18:51:00
Helló, szia, szevasz, van nálatok terasz? De rég találkoztunk! De örülök! De jól nézel ki! De frankóra! Na figyelj már egy kicsit, lenne egy fél órád számomra? Nem most, majd! Belediktálod szépen ide a noteszomba, hogy mikor, és akkor. Hogy miről lenne szó? Rólad. Az…..
Tardai történetek Nyolcvanegy 2009.12.11 13:00:00
A halál geci szomorú. Pláne, ha egy spanod adja be a kulcsot. El is megy a kedved mindentől, baszod. Még azon se' röhögsz, hogy a Bandi véletlenül kimaradt a koporsóból, azt' a hat gyökér, akik a nagy bánatra széticázták meg spurizták az agyukat, arról dumálnak a temetési…..
 Végtelen téma a külföldre szakadtak világa: volt már sima emigráns, volt asszimiláns, cserediák - mégis folytatnom kell egy kis tipizálással, méghozzá a rosszindulatúbbnak tűnő műfajban. Mentségül annyit, hogy mind saját tapasztalaton alapszik.Na de milyen nemzetek…..
-Na csimótáim, akkor most mindenki fogja az ellenőrzőkönyvét, és gyöngybetűkkel belevési, írom a táblára. Plajbász mindenkinél van? Csabikám, hányszor mondjam még, hogy a piros a Tanár színe? És tessék szépen 2B-s ceruzával írni, ahogy megbeszéltük. A Vonhinten Helgus…..
 Szóval az úgy volt, hogy mi kérdeztünk, ti válaszoltatok, aztán kaptatok visszajelzést arról, hogy kik is vagytok.Azóta is elégtételt érzünk az igen hangos kisebbség kritikáival szemben, hiszen bármit is mondanak, még címlapos bejegyzések esetén is csak 1% utálja azt, amit…..
warrenbarton 2009.09.20 11:40:23
@HRita: Akkor már legyen Modoros kitűző! Vagy Modoros övtáska!
warrenbarton 2009.09.20 13:04:40
@Modor Tibi: Ja, Neked lenne külön Modoros Staff polód?

Egyébként egy igazi minőségi Zippóra is beneveznék, modoros logóval! Egy mozdulattal kinyitni és meggyújtani, na az az igazi életérzés!
warrenbarton 2009.09.20 15:39:08
@scsaba1: Ilyen szövegekkel meg szerintem már indíthatunk Modoros blokkot is a Teleshopban.

" Ma a világ legjobb úszómesterével, Májkkal bemutatjuk a Modoros úszógumit! - Hello Májk!
- Hello Anne! Ugye te sem gondoltad volna, hogy egy úszógumi mi mindenre jó? Mert a modoros úszógumi beépített modoros kenyérszeletelőjével akár a strandon is elkészítheti szendvicseit! Ezt nézd, milyen éles, még a titánt is kettévágja!
- Hiiii, háááá, ez csodálatos Májk!
- Úgy bizony, Anne! Rendelje meg még ma a modoros úszógumit, beépített kenyérszeletelővel, mindössze 29 990 forintért, és ajándékba kapja ezt a csodálatos modoros kerti öntözőszettet, amivel lenyűgözheti Társaságát egy összejövetelen a Telken!'
Modorosblog Az Asszimiláns 2009.09.17 14:16:00
Írtam már a külföldre szakadt hazánkfiairól jó régen, volt (és lesz!) olvasói levél is, de még korántsem merítettük ki a témát. Mindenképpen ki szeretnék térni a görcsösen beépülni, alkalmazkodni kívánó bevándorlókra - a megfelelési kényszeres külföldire. Az első…..
warrenbarton 2009.09.17 14:53:16
@warrenbarton: Ja és mielőtt leasszimilánsoztok, csak pár hónapot voltam, és soha nem is állt szándékomban tovább maradni. :)
Alapvetően egy pábtól nem várható el szerintem, hogy fasza étlapja legyen, különösen akkor, hogyha olyan vetítős sörös cuccaik vannak, mint a félméteres vagy méteres sörsor, ami a kisebb asztalokon el sem fér, és a japó arcoknak objektívet kell cserélniük, hogy le tudják…..
warrenbarton 2009.09.04 14:29:23
@Dworkyll:
Esetleg ahhoz az e-verzióhoz hozzá tudnánk jutni mi is? :)
warrenbarton 2009.09.14 08:47:24
@Dworkyll: Köszönjük szépen!
Olvasónk a Keleti pályaudvaron a beléptetést végző őröknek az elmúlt napokban lejárt bérleteket, személyi igazolványt és különféle kártyákat mutatott bérlet helyett, és szinte mindig beengedték. Csak egy hölgy merte megállítani. Mégis, miért fizetjük ezeket az…..
Modorosblog A nemdohányzó 2009.09.10 12:40:00
- Na, isteni ez a kávé Mártikám, nem? Érezni, hogy itt helyben őrlik, legszívesebben otthon is ilyet innék, csak olyan drágák ezek a flancos gépek, a többi meg nem csinálja meg rendesen. Meg aztán Zsani, a lányom, nagy capuccinós, úgyhogy olyat kellene venni, ami tejhabot is tud, de…..
Ezúttal Buffout örvendeztetett meg minket egy igazán nagy lélegzetvételű poszttal, amit azonnal végig kellett olvasnom. Árad belőle a zseniális elkeseredettség, ez nem a képzelet szüleménye.   Az irányításmániás --Control Freak-- Az olyan mondások, mint „nézd…..
Már annyian rágtátok a fülemet egy modoros repülős posztért, hogy Goaked követőnk közben írt is egyet, amiért külön hálás vagyok. A modoros érkezési oldal Minap eltöltöttem - nem önszántamból - 2 teljes órát Ferihegy 1 érkezési oldalon, és bár nem modorlesre…..
warrenbarton 2009.09.02 13:54:09
@Tromb:

Nagy komment :)
"-A nyugdíjas teátrálisan haldoklik, vagy fájlal valamit"
Annyira igaz, a többivel együtt... De mért kell mindig szerepet játszani az embereknek?
Szálkás Gerenda fantázianevű rajongónk nem volt rest, és egy pofás kis posztot hozott össze nekünk a külföldre szakadtakról. A modoros emigráns A modoros emigráns kb. 2-3 éve dolgozik valamelyik nyugat-európai nagyvárosban. Csak rövid tapasztalatszerzés ill. nyelvtanulás…..