Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Charteris

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most aztán tényleg megkaptuk. Hogy attól koldulunk. Meg a fal adja a másikat, és taknyod, nyálad. Pedig csak megírtuk azt, amit amúgy is mindenki tud, aki már egyszer is végignézte a Heti Hetest. Hogy Farkasházy Tivadarné férje nem vicces. Erre jön a válasz a Hócipő című…..
Charteris 2006.06.22 18:45:23
Szervusz Zahar fiam és még sokan mások,

sajnos teljesen igaza van Farkasházynak.Ha az Index válogatás nélkül kaszálna, azt mondom o.k., nekik is meg kell élni valamiből, bár eléggé sz*r munka. Viszont az a helyzet, hogy a tárgyilagosság igényével írják a célzottan szoclib ellenes írásaikat.Szegény, naív, kicsi Liv!Nehogy már az Indexből az igazság bajnokát faragd, amely egyformán kap jobbról és balról.Ha valaki egy fideszes tótumfaktum fikázására - aki tényezőnek számít a Fideszben - példát tud felhozni,annak, ahogy mondják... A Mitnyan ügy úgy illik a képbe, hogy a cikk írásakor már kilövési engedély volt rá. ( Az írással egyet lehetett érteni, de jellemző a stáb inkompetenciájára, hogy ügyvédi/jogászi alátámasztással sem tudták megvédeni álláspontjukat, mely szerint publicisztikát közöltek -ha egy macsó polgármesternek joga van véleményt mondani kolleganői lábáról, akkor nekik is az illető szellemi színvonaláról. Érdekesség: Amerikában egy ilyen megnyilatkozásért páros lábbal rugták volna ki az elkövetőt a búbánatba ).Ez rávilágit az Index másik betegségére, hogy nem válik el egymástól a hír és a vélemény,mint ahogy tanítják, de szerkesztőség úgy látszik akkor éppen kollektíven hiányzott.Tanult olvasó társaim persze tudják, hogy az Index elejétől a végéig az utóbbi. Gy.F. már egy hírnek álcázott kis színesben sem érdemli meg, hogy a nevén nevezzék, ő már csak per Fletó.
Javuljatok meg!Ehhez elsőként vegyetek egy nagy tükröt és ahogy a nagy polgári humorista tette, gyűjtsétek össze, ami nyálatok van, aztán...,Ja, előtte álljatok a tükör elé.

regards, Leslie bácsi

P.S. Az Index , ahogy az ismert nyomdai termék címoldalán tudatja magáról, hogy " polgári napilap", ti is találjatok magatoknak valami hasonlót, pl. " Amíg lósz*r van, vannak verebek is"
Ölellek Benneteket!