Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ailin

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos eltelt a hónap, amelyben azt vállaltam, hogy megpróbálom minimálbérből kihúzni. Nincs mit kertelni, be kell látnom, hogy nem sikerült. Az utolsó héten nagyon elszaladt velünk a ló. Igaz ugyan, hogy nem csak a heti megélhetést finanszíroztuk belőle, hanem azért jórészt…..
ailin 2012.02.01 11:09:48
@milliliteratura: teljesen egyetértek azzal amit mondasz. Lehet,hogy nem fogalmaztam meg elég érthetően a véleményemet. A lényeg az lett volna, hogy nem lehet egy életet arra berendezni, hogy mindenből a lehető legócskábbat veszem és mindenféle örömről lemondok. Ezt lehet csinálni egy pár évig, ami közben azon kell dolgozni és azért kell áldozatot hozni, hogy később ne minimálbérből kelljen élni.
Ennek a blognak az egyik első bejegyzésében, még a választások előtt, arról írtam, hogy a kétharmados többségre inkább lehetőségként, semmint veszélyként érdemes tekinteni. Az elmúlt másfél év világossá tette, hogy tévedtem. A kétharmad ugyanis – ha nem elég…..
ailin 2011.12.19 09:00:23
@belekotty: az teljesen mindegy, hogy én mit hiszek. Az a lényeg, hogy ők konzervatív, jobboldali pártként definiálják magukat, legyen ez (is) bármennyire hazug állítás
Emlékszel még a hírhedt Matolcsy-féle, ez nem államosítás, mert az ellenkezik a konzervatív értékekkel,amelyeket a kormány képvisel kijelentésre?
Az elmúlt napokban bejárta az internetet egy Madonnáról készült fotó, melyen az énekesnő karjai rémisztően túledzettek, iszonyú izmosak és eresek. Nem fogok kirakni a képet, aki kíváncsi rá, az könnyedén megtalálhatja - meg szerintem úgysincs olyan ember a világon, aki még…..
 A ma hajnali ajánlóhoz kapcsolódva pedig következzen egy beküldött levél: Sakálné vackorbanshee Rozália olvasó(kis)hölgy olyan posztot hozott össze, hogy leesik az állatok. Ahogy írta: reméli, nem fekszi meg a gyomrunkat. Kedves Tiborom,lépten nyomon…..
ailin 2009.07.31 12:53:04
@trinityone: Miért kell így felkapni a vizet? Ezen nevetni lehet vagy legyinteni rá, de itt védekezni és a blogokban vagdalkozni kínos.
ailin 2009.07.31 15:23:38
@trinityone:

Trinity,

minden szubkultúrának megvannak a maga allűrjei. Az enyémnek is, a tiédnek is. Kár ezt tagadni vagy tovább ragozni. hiába mondod el 42x, hogy ez rád és a barátaidra nem igaz, mert rengeteg gasztroblog van és ezek közül sokra igaz, sokan magukra is ismertek benne, és sokan jót is nevettek magukon.
Most bizony olyan darabra akadtam, ami a legpraktikusabb dolog lehetne az öltözködni szerető lányoknak, ha a design nem sikerült volna olyanra, amilyen. Sok ember kűzd súlyingadozással, ez a ruhadarab pedig megoldaná ezt a problémát, hiszen zippzárja segítségével állítható…..
ailin 2009.07.30 13:03:18
Ben Affleckék nem nagyon mutogatják magazinban a gyerekeiket, nem készültek róluk tüncimünci, beállított, mesterkélt képek (viszont annál többször lehet őket, elsősorban Jennifer Garnert a lesifotósok képein látni, amint piacozik a lányával). Seraphinát mostanáig eléggé…..
Reckl Amál blogja Sóher vágta 2009.06.01 20:38:28
Bele se kezdek abba, hogy kevés olyan értelmetlen baromság van Magyarországon, mint ez a fölösleges magyarosch hangulatú Nemzeti Vágta. Kíváncsi lennék, ez miért és kinek üzlet, és hogy mire jó az egész. Mindenesetre azalatt a két perc alatt, amennyit láttam belőle, azért azt…..