Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sokis

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL Klub lassan úgy kezeli a Való Világ szabályrendszerét, mint a kormány az alkotmányt, ami tetszik nekik, azt betartják, ami meg nem, azt leszarják. Mindezzel csak az a baj, hogy a műsor szereplői egy ideje már joggal vakarhatják a fejüket: ha a Nagy Testvér gumiszabályokkal…..
Miután Stohl András szombat hajnalban ittasan közlekedési balesetet okozott, a Duna TV-nél úgy döntöttek, hogy nem játszhatja tovább Bordás őrnagy szerepét a Tűzvonalban új szériájában. A csatorna sajtófőnöke, Herczeg Dóra elmondta, hogy nem végzik ki Bordást, a karakter…..
sokis 2010.05.10 13:37:10
@MEDVE1978: sose szerettem, de nem is kívánok Neki rosszat. Pedig példát fognak statuálni, mert a média erről már gondoskodott.
Tökéletesen igazad van mindenben. A munkaadókat is minősíti, hogy így elfordultak Tőle. Eddig is tudták milyen(és valószínűleg nem Ő az egyedüli), mégis jó volt, mert valamiért hozta a "lóvét".
"csak annyi volt hogy összeszedte disco-ban lefektette és többet nem látták egymást állítja ő!" CSAK???3 és fél év után kijelentette a pasim hogy lefeküdt egy nővel és terhes is lett a lány hogy kitől azt nem tudni! Egy biztos már 3 hónapos terhes! Sír és könyörög…..
sokis 2009.06.08 15:32:59
Az ismeretségi körömben sok esetben fordul elő, hogy a férjnek egy vagy több korábbi kapcsolatából már született gyereke. Túlzás nélkül állíthatom, hogy minden esetben folyamatos, KOMOLY vitákat, veszekedéseket generál ez az állapot. Egyszerűen megmérgezi a kapcsolatot. A volt feleségek a gyereken keresztül mindent megpróbálnak az új kapcsolat mielőbbi szétzúzása érdekében és ez többé-kevésbé sikerül is Nekik. Akik ilyen helyzetbe kerültek (hangsúlyozom, hogy az ismerőseimről van szó), mind azt mondják, hogy soha nem engednék a lányukat olyan férfihez akinek van már gyereke.
A férfi állandóan pénzzel próbálja a lelkiismeretét megnyugtatni, esztelenül mindent megvesz, ami szerintem egy tiszteletreméltó dolog, de az új asszonyokat ez irritálja, mivel úgy érzékelik, hogy a közös gyerekek ennek a tizedét sem kapják.
Persze a jólét amit otthon biztosítanak az ilyenkor háttérbe szorul.
Ezeket a nőket szép lassan felőrli az állandó harc, amit vívnak.
Már csak ezért is azt mondom, hogy nagyon gondold meg a döntésedet.
Az, hogy most kiderült a félrelépés csak azért van, mert eredményes volt a találka, de az általad leírtakból, ha ez tényleg igaz, arra lehet következtetni, hogy a párodnak elég gyorsan és eredményesen megy az ismerkedés. Ráadásul úgy gondolom, hogy egy kapcsolat elején, ha a szex szuper, akkor ilyen nem is történhet meg. Nem beszélve arról, ha két ember között akkora nagy a szerelem, akkor mindent együtt csinálnak és a férfi nem egyedül jár disco-ba.
Szerintem ez nem az a kapcsolat amire egy NŐ igazából vágyik.

Egy biztos, ilyen pasiért nem tenném tönkre az életemet már az elején!!!

Az előttem "szólók" sok mindenre kitértek, fontold meg jól, mert eléggé körüljárták a témát.
Csak drukkolni tudok, hogy legyen erőd mielőbb lezárni, befejezni ezt a kapcsolatot.

sokis 2009.06.08 15:58:44
@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: Sajnos ezeket is hallom nap, mint nap. Még tanácsot sem tudok adni, mert sok esetben igazuk van. Ezért írtam, hogy csak egy megoldás létezik.
Sportnap lesz a ez a csütörtök, a hülyeségolimpia versenyzői a pálya szélén melegítenek, sőt a Centrum Kft már dobott is egyet a selejtezőben, méghozzá világrekordot! A "leghülyébben kiszabott parkolási bírság" versenyszámban lett csúcstartó a Homár-olvasók egyik…..
sokis 2009.03.26 11:34:15
@webcamboy: sziasztok, nekem az a furi, hogy mindkét büntetésen uyanúgy írták el a rendszámot ??? Vajon miért?