Regisztráció Blogot indítok
Adatok
noirA

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nagy a feneked ? Egyél édességet… ! Anyád. Ez lenne a rövid és tömör reakcióm a nesze!szer blog legújabb index által támogatott faszságáról. Megint ez a szarakodás az édességekkel. Már első olvasásra is nagyon véres volt a dolog, de gondoltam utána számolok, hogy…..
Tisztelt Munkahelyi Terror blog! Miután személyesen, emailben megkerestek egy konkrét állásajánlattal, idén márciusban felvettek a világ egyik vezető telekommunikációs vállalatához, a British Telecomhoz 3 műszakos, két idegennyelvet igénylő munkakörre. Én nem sokkal az előtt…..
noirA 2011.06.02 00:08:26
@Lencsi Lány: ez egy nagy alltalanositas, hogy a franciak nem hajlandoak angolul beszelni. erdekes, amikor kint eltem mindent el tudtam intezni angolul, meg a berletvasarlast is. szoval el kene mar felejteni ezeket a skatulyakat.
noirA 2011.06.02 18:07:02
@Tomasz_a_gozmozdony: en tavaly benyeltem egy jo kis virust. ment a hasma, hanytam. probaido alatt tortent a dolog. megsem rugtak ki. meg sem fordult a fejukben. sok esetben nem rajtad mulik, hogy megbetegszel-e. igaz nem hetekig voltam tappenzen csak harom napig.
noirA 2011.06.02 20:19:09
@Animacs (a Tyne folyó déli partja): OFF persze, nem allitom, h soha nem fordul ilyen elo. bar azt mondjak, h attol is fugg melyik reszen vagy az orszagnak. delen kedvesebbek, eszakon bunkobbak.
"A képeken látható Matyi cica éppen a madáretetőből nézelődik a nagyvilágra!" – írta nekünk Magdi.parent.ui.setFrameHeightByDocument(document); Köszönjük!..
Tamás jól megszívta a Bécsi utazásának hazafelé tartó részét, amikor az osztrák kalauz a magyar MÁV dolgozó hibájából megbüntette őt. Bár örök igazság, hogy reklamálni a pénztártól való távozás előtt kell, bevallom láttam én is már olyat, hogy például valakinek egy…..
noirA 2011.05.07 17:13:24
@Alensha: sőt a legjobb, ha az elviraról lenézett vonat számmal kéritek a jegyet.
Tisztelt Terror! Életem első munkahelye maga volt a pokol. Kikerültem az iskolapadból, sajnos nem vettek fel az egyetemre, mert csupán egyetlen helyet jelöltem meg és jelentkezők hiányában nem indult az a szak abban az évben. Nem akartam egy éven keresztül otthon dekkolni és nem is…..
noirA 2011.04.19 21:55:23
@vajdasagi: Kivételek mindig vannak. De sajnos ismerjük a magyar valóságot. A kisvállalkozók többsége nagy ívben tesz a munkavállalójára és csak az a lényeg, hogy neki minél több pénze legyen. Az, hogy a dolgozó éhen hal, mert olyan kevés a bére, nem zavarja, úgy gondolja nem az ő gondja.
Volt szerencsém egy ilyen főnökhöz, szintén asszisztensi munkakör volt. Igaz én a cég ügyeivel foglalkoztam.
Kedves Munkahelyi Terror blog! Nem is munkahelyi visszaélésre, hanem egy rendkívül inkorrekt cégre szeretném felhívni a figyelmet. Néhány hónapja munkát keresek. Két tökéletesen használhatatlan egyetemi diplomám van, egy bölcsészi és egy tanári. Nem is nagyon találok olyan…..
noirA 2011.04.11 17:25:05
@dalmata76: szerencsére én ilyenbe nem futottam bele. de több nőtől hallottam már, hogy megkérdezték tőle, hogy párkapcsolatban él-e, mikor szeretne gyereket. ezzel arra kényszerítve őket, hogy letagadják a párjukat. szomorú, hogy ilyen kérdéseket tesznek fel az interjún.
noirA 2011.04.11 19:00:32
@dagadt88: ott, hogy nyilván nem véletlenül kérdezik. nem azért kérdezik, mert az interjúztatót, mint személyt érdekli a pályázó magánélete.
noirA 2011.04.11 20:16:53
@dagadt88: nem tudhatom, de sejtem. szerinted miért kérdezik? kíváncsi vagyok te mit gondolsz.

nyilván ez a fiatal lányoknál előforduló kérdés. az asszonynevet viselő nőknél ebben az esetben az a kérdés, hogy van-e gyerek, tervez-e még, hány éves stb.
"A hosszú hétvégét Velencében töltöttük, ahol nagyon sok kutyát tartanak, de értelemszerűen elég kevés a kóbor macska. Talán épp ezért – és a patkánypopuláció miatt – nagy tiszteletben tartják őket. Egy velencei hiedelem szerint aki megöl egy…..
noirA 2011.04.01 20:13:37
Sziasztok!   A legelején szeretném leszögezni - megelőzendő a sok támadást - nem az orvosokkal általánosságban van problémám, sőt, az egyik gyerekkori barátnőm maga is orvos. Egy bizonyos személyre haragudtam meg mérhetetlenül, mert úgy bánt a kisfiammal, ahogy az…..
Tisztelt Blog! Viszonylag sokat gondolkoztam azon, hogy elpanaszoljam-e a párommal történt problémákat, ám úgy gondoltam hogy kell az ügynek némi nyilvánosság, a dolgokat előremozdítandó.A párom most 15 hetes terhes. Az első és második vizsgálatkor a terhestanácsadáson…..
noirA 2011.02.25 09:15:25
@Mária: Nem biztos, hogy az a jó, ami külföldön van, csak azért, mert külföld....
noirA 2011.02.25 09:23:35
@kutya vacsorája: senki nem várta el, hogy konfettit szórjon és pezsgőt bontson azért, mert első baba a pár életében. egy ultrahang fotót szerettek volna kérni, amire van lehetőségük...ennyi.
Kedves blog. Már írtam nektek apukám betegségéről és az orvosok hozzáállásáról . Most hazajött, de a történetnek nincs vége. Ki kell írnom magamból, különben felrobbanok! Köszi, hogy ennek teret adtok!   Apura rájött valami (folytatás) Aput hazahozta a mentő a…..
noirA 2011.02.21 08:55:14
@Leroi: Ha elolvastad volna normálisan az előző posztot, akkor tudnád, hogy látogatási tilalom miatt nem látogathatták. No comment....
"a képen Szaffi és Mazsi. Már fél éve cicáink. Egy állatmenhelyről hoztuk el a pár hetes testvéreket, ahova épp aznap vitte be a "lelkiismeretes" gazdi, aki azzal fenyegetőzött, ha nem veszik be kukába dobja őket... Mára gyönyörű, okos cicákká cseperedtek,…..
noirA 2011.02.02 20:53:44
Ha egy mondaton belül használják az „állat” és az „ajándék” szót, az biztos, hogy ezekben a napokban a „Karácsonyra semmiképp se adj ajándékba állatot!” lesz.Respektálom, hiszen az állatmenhelyek ünnepek után tömve vannak a kidobott…..
Add, hogy idén jó legyen a szúnyogtermés! Add, hogy a gólyák látása homályosuljon el, amint közelednek felém! Add, hogy erre jöjjön egy királylány, aki megcsókol végre! Forrás: picshag..
"Kedves cukiság, ez itt a mi macskánk, Hómancsi. Kb. féléves, de már 2,5 kg-nál jár. :)Ha egy pillanatra nem figyelünk oda, már valami rosszaságon töri a fejét. Remélem, tetszeni fog nektek.Üdv: Klaudia"parent.ui.setFrameHeightByDocument(document);Köszönjük!..
noirA 2010.12.08 22:02:01
@szti26: értem, elképzelhető. de azért sok gazdi esi abba a hibába, h a cica 6x kap enni, mert nyávog. Az enyémet is felhízlalta 1 x anyóspajtás, mert mindig kérte a kaját...persze csak a szeme és az orra kívánta. :)
Tinkinek nagy sikere volt nemrégiben a Cukiságon, Annam most elküldte nekünk a spin offját. Lássuk hát Cirmi ügynököt!"Sziasztok!Bemutatom Cirmi ügynököt, aki nemcsak Tinki kutyamakettünk cimborája, hanem szigorúan titkos feladatokkal is meg lehet bízni. :o)Amikor a…..
Nem divat már a vörös fénypöttyökkel, vagy az árnyékkal játszani. Most az IPod-on szaladgáló egereket kergető cicák ideje jött el. Köszönöm a találatot Sixx kollégámnak. Forrás: YouTube..
Igazi BKV-s horrorkomédia közepébe került Zoli. Éppen a friss büntetését fizette be, amikor kiderült, hogy a nyilvántartás szerint még 2006-ból van egy ki nem perkált bírsága, így 2000 helyett hirtelen 26 ezret követeltek tőle. Zoli tudta, hogy akkor nem büntették meg, így…..
Az utóbbi napokban többször előkerült a macskák doboz-, táska- és szatyorfüggősége. Maru már korábban is szerepelt a Cukiságon, méltán lett kedvenc a szerkesztőségben. Az a véleményem, hogy ha már dobozfüggőségről beszélünk, e kategória abszolút nyertese ő. Jó…..
noirA 2010.11.09 16:19:10
Mint mindenhol, így a macskatémában is megjelentek a haszonlesők, akik kizárólag nyers profitra törekszenek, más nemérdekli őket. Minél kisebb a ráfordítás, annál nagyobb a nyereség, ez az egyetlen vezérlő elvük. Pedig ha tenyésztőkről beszélünk, akkor itt életekről,…..
Pozitív-csokor Olyan sok rémtörténetet olvashattam az elmúlt pár hónapban a blogon, hogy már-már magam is kezdtem elhinni, hogy helytálló a kétségbeesett felkiáltás, miszerint csak a magyar egészségügytől mentsen meg minket a sors… Ezért elhatároztam, hogy…..
Olvasónk szeretné az OTP által felajánlott hitelt vállalható részletekben törleszteni, de a Bank valamiért nem ad rá engedélyt."Mint sokan mások - sajnos - mi is nagy bajba kerültünk anyagilag.Az OTP-hez már 10 éve érkezik havonta a fizetésem. Mint sokan mások, én is éltem…..
noirA 2010.05.23 08:24:52
@csmiklos-35: Csak az albérletekkel az a probléma Magyarországon, hogy magánemberek tulajdonát képzik. A tulaj gondol egyet, el akarja adni és te már az utcán is vagy, ha nem találsz megfelelőt.
Míg Amerikában egész háztömböket vásárol meg egy cég, direkt arra a célra, hogy a lakásokat kiadja hosszútávra. Jó lenne ha ez működne itthon is, de sajnos ettől még messze vagyunk.
Illetve annyira magasak az albérleti árak, hogy az ember úgy van vele, akkor inkább fizeti a sajátjába hitel formájában, mert akkor előbb-utóbb saját tulajdona lesz.
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
noirA 2010.01.24 12:31:54
@pupak30: már ne haragudj, de saját magukat járatják le azzal, hogy nem látják ki belőle az iróniát. ám legyen, oké, vannak olyanok, akik nehezen értik meg, nem tudják kiolvasni egy írásból. de azt a kifejezést már csak ismerik, hogy görbe-tükör??? sőt a blog fejlécben a rajzok is jól mutatják miről is szól a blog.