Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FuNtiK

0 bejegyzést írt és 448 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány napja láttuk a Glamour címlapján Palvin Barbarát, aki a magazinban a legújabb őszi trendekből mutat ízelítőt. Hihetetlenül szép ez a lány... ..
FuNtiK 2010.08.16 21:49:52
Ma ünnepli 52. születésnapját Madonna. Sok boldogságot kívánok neki.Jaa, és még azt is, hogy végre megbarátkozzon a korával :) ..
FuNtiK 2010.08.16 21:46:41
10 újabb kép érkezett a Gucci tavaszi/nyári kampányából. A kék szín dominanciája nem változott, mint ahogyan a modellek - Natasha Poly és Ryan Kennedy - és a fotósok - Mert Alas és Marcus Piggott - személye sem. ..
FuNtiK 2010.01.09 23:41:11
A Vogue US decemberi számában Lady Gaga a gonosz boszorkány szerepét kapta meg a Jancsi és Juliska című meséből.Annie Leibovitz készített ugyanis a magazin számára egy fotósorozatot, melyet a fent nevezett mese ihletett meg. Juliskát Lily Cole, Jancsit Andrew Garfield…..
Heidi Klum terhessége elején úgy nyilatkozott, hogy ő bizony nem fog terhes ruhákat viselni, mert várandóssága alatt is szeretne csinos lenni (nem mintha nem lehetne csini ruhákat kapni terhes nők számára).Az Emmy Awardson is így tett: egy csodaszép, szűk Marchesa estélyit…..
FuNtiK 2009.09.22 23:26:25
@Dr. Jula Watson: mert gondolom kozben nem volt nagy hang frekvencia !!ott ul a full hangos teremben, nem hiszem h ajanlatos ezt igy ilyen terhesegi szakasznal!azt se uberaltam mikor spice girls terhesen eloadtak a konvertjuket,felelotlenseg ilyenre magukat vinni...sztem!de ez az en velemenyem...en ha terhes leszek es mar a vegenel vagyok,en sztem inkabb a nyugalmat valasztom h folkeszuljon a baba es en !
Újabb fotósorozat Enikőről, ezúttal az Another magazin számára készítette Glen Luchford. Helyszínül New York utcáit választották...
Akkor itt is lennének azok a képek, amiket már annyira régen vártok :)Az első fotó a házasságkötő-teremben a bevonuláskor készült, a többi pedig a Városliget különböző pontjain. A végén pedig az esküvői torták :) ..
Csecsebecse Második 2009.09.16 10:05:04
Ki gondolta volna annál a bizonyos Gisele-s bejegyzésnél? :-)..
FuNtiK 2009.09.16 21:01:50
Agyness Deyn drasztikus változáson esett át - már ami a haját illeti: szőkéről feketére váltott.Személy szerint nekem egyáltalán nem tetszik így. A sötét hajszín keményíti a vonásait,  bár nem mintha sokat engedne láttatni az arcából. Mondjuk nem is…..
A New Yorkban zajló divathét mellett egy vörösszőnyeges eseménynek is szemtanúi lehettünk a hétvégén.Elsőként a két legrosszabb ruhát választottam ki.Az egyik "győztes" összeállítás viselője egyáltalán nem okozhat meglepetést: ő Lady Gaga, aki elfelejtette,…..
Elkészültek a divatfotók Kate Moss őszi/téli Topshop kollekciójához. Kate ismét bombaformában van és újra gyönyörűnek látom - azt azonban nem kívánom firtatni, hogy ez minek köszönhető. A kollekció nem tökéletes, de azért lehet találni szép darabokat. A szakadt harisnyákat…..
A tegnap tartott Video Music Awards gáláján lépett színpadra Lady Gaga ebben a vérfoltos ruhában. Művészi? Megbotránkoztató? Vagy csak azt kapta fellépés előtt valakitől, amit tényleg érdemelt? Az összeállításnak biztosan volt valami "üzenete", sajnos még nem jöttem…..
FuNtiK 2009.09.14 22:26:57
@Scala: szegeny Barbarat ne bants...legalabb bevalalja h ilyen ...sztem nagyon jo fej no!
Kevés kínosabb helyzet adódhat egy sztár életében, annál, hogy egy rendezvényen valaki éppen olyan ruhát viseljen, amilyet ő maga.Pedig a botrányos MTV Video Music Awards-on még ez is megtörtént. Shakira és Pink ugyanolyan Balmain ruhában vettek részt a díjátadón.…..
Pasi, rózsák, parfümösüveg? Kate Mossnak tulajdonképpen mindegy, bármitől orgazmusközeli állapotba kerül; legalábbis ez derül ki az YSL új parfümjének, a Parisienne-nek a reklámjából...
Kate Moss a két Vogue címlapon túl még a W magazin szeptemberi címlapját is magáénak tudhatja. A fotósorozatot Mert & Marcus készítette.Kate a Prada őszi kollekciójának ruháit viseli...
FuNtiK 2009.08.14 19:20:17
Ezúttal a Vogue Italia augusztusi számában láthatjuk viszont Enikőt és a melleit.A képeket Mario Sorrenti készítette...
Leighton Meester igazi üdvöske, a Gossip Girl - Pletykafészek címen fut hazánkban - című sorozat egyik főszereplője már most stílusikonnak van kikiáltva. Szerintem csak szimplán idegesítő. Egy filmbemutatón viselte ezt a Christopher Kane robbantás-mintákkal díszített, érdekesen…..
Amit már mindannyian nagyon várunk: Tim Burton rendezésében Alice Csodaországban, Johnny Deppel, Helena Bonham-Carterrel, Anne Hathaway-jel...És most itt a trailer! A tovább után pedig sok-sok kép :)..
Craig McDean-nek köszönhetjük a fotókat...
FuNtiK 2009.07.24 19:51:39
@tanuki: ki az izgalmas szamodra???
Karl Lagerfeld nem kedveli Audrey Tautou-t: sem a Chanel No5-höz készült reklám, sem pedig a Coco Chanel életéről készült film nem nyerte el a tetszését - sőt, Lagerfeld azt is kijelentette, hogy Penelope Cruz sokkal jobb választás lett volna a cég részéről. Lagerfeld állítólag…..
FuNtiK 2009.07.13 09:15:14
@Scala: igen...mondanem sem kell h nem voltam elajulva,de azert nezd meg,mar csak h lass h sztem gyengencsken sikerult!legalabbis szamomra nem tett olyan nagy hatast,mint en vartam el!
FuNtiK 2009.07.14 18:21:19
@janettaylor: oneletrajz v vki altal irt?szerzo?inkabb elolvassom minth h maradjon ez pici csalodottsag!
FuNtiK 2009.07.14 23:35:34
@Werity: nagyon szepen koszonom!kivancsi vagyok!
... vagy megbántad, hogy túlszedted a szemöldököd, vegyél te is fétisálarcot a sajtótájékoztatókra, mint Gügyelédi. ..
FuNtiK 2009.07.10 10:16:54