Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pianolight

0 bejegyzést írt és 1615 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
pianolight 2018.03.18 18:43:01
@taga20: Hi Ecsém, én azé' láttam már embert aki beszart, bár az lány vót. + magam is vooltam ennek közelében, bár ügyesen titkoltam :-)
pianolight 2018.03.18 21:25:14
@gazoló: amedvespray mire jó? .... fideszesre vajon?
Varánusz Menj a picsába, Soros! 2017.07.27 10:00:11
Te, büdös lator, te! Nem unod még a Magyar Nép szívatását? Mert mi már kurvára unjuk a rohadt mesterkedésedet!!!! Milyen ember vagy te, he? Milyen Magyar vagy?! Ember és Magyar vagy te egyáltalán, vagy a rohadt sátán, aki szorgos népünkkel szórakozik lépten nyomon, mert nincs jobb dolga? -…..
pianolight 2018.03.10 12:14:53
@taga20: Szia taga, látom 2 év után is rodeo uralja a helyet. Lehet, hogy emiatt nincs varánusz tovább? Remélem jól vagy!Látom,eltűnt a hely, pedig nagy szükség lenne rá!
pianolight 2018.03.10 12:24:59
@Oxica: Látom, megszűnt a varánusz. Úgy ítélem meg 2 résztvevő ( nem embör miatt), mert az utolsó bejegyzések most rodeomocsok, (1000 nyelven beszél) önmagával folytatott maszturbációját mutatják.A másik meg sem említhető. Kár, mert jó embereket ismertem meg itt.
Viktorkám, köszbazmeg, erre már tényleg akkora szükségünk volt, mint egyszervolt jóbarátnak a földárverésre! Nem  elég az arcunkba tolt néphülyítő plakátkampány, el kellett hozni a migráns - kvótavitát egész az ajtónkig. Fotó: rosszkifogas.tumblr.com Tegnap délután…..
pianolight 2015.11.13 22:51:10
@Eszter jött: Szia neked is, Nana az meg jogos :-)
pianolight 2015.11.13 22:52:49
@evasanyoca: Énmeg aszittem, ezt én taláátam ki :-)
"Szerettük volna Pákh urat meggyőzni ezzel a barátságos lépéssel, hogy minden körülmények között érdemes megállapodni a magyar állammal" - mondta tegnap Lázár János miniszterelnöki miniszter, megszerzésekért felelős kreatív kormányhivatalnok. Nem voltunk sportszerűek -…..
pianolight 2015.06.12 09:47:51
@Marcellusca: "miként adják kölcsön, bemutatásra tulajdonukat Magyarországnak! :( " - hol van Baán úr, a képzőművészet honi pápája ilyenkor? Mikor lesz legközelebb külföldről kölcsönvett képekből Mo.- n kiállítás?
"Magyarország nyitott és barátságos ország, ahol barátságos emberek laknak. Nem mindenhol mondható el, hogy ilyen nyitott és üdvözlő a szemlélet."   "Itt hiányoznak azok a gettók, telepek, külvárosi részek, ahová az ember nem teheti be a lábát, az egész város…..
pianolight 2015.06.11 09:34:12
@guma: Lehet, hogy a HÖK is igaz, ám milyen az oktatás, ha ez a fajta HÖK alakítja a véleményt? Gyenge, vagy azonos a jobbikos rémálmokkal?
Majdnem mindegy :-(
pianolight 2015.06.11 10:37:53
@guma: Lehet úgy is fogalmazni, hogy forrófejű voltam, a lényeg azonban azon van, hogy másképp gondolkoztam, mint amit a cucilista eszme tanított volna. Ez már a gimiben is így volt. Később pedig, gazdasági, filozófiai témákban TANÍTOTTAK nekünk "polgári" elméleteket is, amihez még hozzáolvastam ...
" ha van egy közösség ahol jókat lehet dumálni, csajozni és inni is" - na, ehhez nekem megvolt a saját baráti köröm, és az akkori kisztől távol tartottuk magunkat, amennyire csak lehetett, hozzátéve, hogy lazább baráti kapcsolataink voltak akár kiszfunkcikkal is ...
Arról volt szó, hogy magas az egyetemisták között a jobbikosok aránya, befolyása, illetve, hogy ez jelentős a hökön belül is...
AQz oktatásról itt Orica szokott kritikát mondani, és én nagyban egyetértek vele.
Ha, az oktatás nem kellően hiteles ( mint az én időmben), színvonalas, esetenként szélsőséges eszmék felé is felkelti a gondolkodó fiatal érdeklődését. Szerintem.
A Corvinus azért esett vissza az egyetemek rangsorában ( eduline) 2014-ről 15-re, mert az "oktatói kiválóság " erősen visszaesett, miközben a "hallgatói kiválóság" változatlan maradt. Tudom, ez csak "egy" lista, de azért érdekes ...
pianolight 2015.06.11 10:47:47
@Eszter jött: Nem teljesen értem, mi az ellentmondás köztünk. Véleményem szerint nemcsak a jobbik csábító, vagy egyeseknek szimpatikus ideológiája okozza sikereit a fiatalok között, és hök vezetésben, hanem az is, hogy a fityisz jóval kevésbé koncentrál erre a korosztályra, nem is beszélve a nem jobboldali pártokról ...
Mi a közös Blatter Jocóban és Gömöri Zsoltban? Például, hogy mindkettőt úgy utálja a Coca Cola, mint egyszeri takarítónő a klotyóba száradt hatnapos szart. Szervezeteiktől megvonta a támogatást, mert nem bírja, ha korrupció és hűtlen kezelés gyanúja merül föl az általa…..
pianolight 2015.06.04 12:40:00
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Jelenleg a közigazgatásban BÁRMILYEN FELSŐFOKÚ VÉGZETTSÉGGEL lehet állásra pályázni, ennek az az oka, hogy pár éve az intézményeknek listát kellett írniuk, mit fogadnak el felsőfokú végzettségnek... természetesen beleírva a már pozícióban lévők végzettségét. A dologban az volt a kényelmetlen, ha olyan csókost akartak felvenni, akinek a végzettsége nem szerepel a listában, akkor először módosítani kellett a listát.
Úgy tűnik, egyszerűsödni fog a dolog, egyszerűen azt kell kimondani: köztisztviselőként az NKE-re járt delikvens foglalkoztatható.
Az NKE leánykori neve pártfőiskola volt, aztán férjezve államigazgatási főiskola lett, most meg ( a válás után) NKE .....
pianolight 2015.06.04 12:51:51
@Penivaldes: Makovecz szobor - az jutott eszembe, hogy Kodálynak, Bartóknak itthon, és külföldön emberi léptékű szobrai vannak...
M. úrnak nem volt kis arca, de, hogy kétméteres lett volna azt még Melocconak sem hiszem el ...
pianolight 2015.06.04 12:55:12
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: na, akkor én "pianodark"- ra fogok magyarosítani, amikor arról jön a fény D
Aszongya a hírek, hogy a habonyárpád féle nemzeti imázsközpont nem fél pont ugyanarra játszani és ugyanolyan eszközöket használni, mint a szocialisták legsötétebb napjaikban. Idézzük föl mit is mondott az ominózus esetről maga Feri: "A gátlásosnak aligha nevezhető manőver…..
pianolight 2015.06.03 19:24:44
@Mariann19: Te nem, én igen, mert szerintem azok is a fantasztikus, végül mégis elmaradt győzelmünket hátráltatta
pianolight 2015.06.03 19:52:42
@dr. jenőke (jenőke): Vitatkozni én sem akarok. Nem a vélemény esztétikájára gondoltam ( mert az a hármasnak számomra nincs, illetve igencsak viszonylagos).
A hangsúly a "bármit is mondsz -on" van, bár ez ugye már nem változtatható kijelentés, de azt jelzi, hogy érv nem változtathatja, csak tény...
Ha azt akartad mondani, hogy nem tökéletes a példa, abban van igazad D
pianolight 2015.06.04 08:50:00
@dr. jenőke (jenőke): "Mindennek van előnye is, hátránya is." - kiindulópontom.
- Horváth András óta tudjuk, minálunk az áfacsalás a legnépszerűbb sport. Kb. ezermilliárdos tétel tűnik el évről évre, amit az ügy kirobbanása óta sem keresnek lelkesebben, mint addig. - Seszták Miklós óta tudjuk, offshore lovagok a kormányban is megjelentek. - Június…..
pianolight 2015.06.03 15:54:04
@Orica Középföldi: Jól van tanítónéni!
Soha nem építettem imázst, vagy, ha igen kizárólag magamnak,belső használatra. Mér' pont most és ezzel az üggyel kapcsolatban érdekelne?
Köszönöm a lényegretörő, részletes válaszodat, nem csalódtam ... csak azt sajnálom ,hogy az áttételes utalást nem értetted :-(
pianolight 2015.06.03 16:05:05
@Eszter jött: OK. Engem a gondolati tartalom jobban zavart.
pianolight 2015.06.03 18:08:10
@Eszter jött: Ennek örülök D
Varánusz Lökd ide a sört! 2015.05.29 09:19:14
Volt egy hang ami gyakorlatilag betöltötte a gyerekkorom. Apám verette a nótákat otthon a lemezjátszóról, hétvégénként minden meccs után zenegép kísérettel élőben is nyomták a kézipálya melletti Bányász presszóban. Ha nyertek azért, ha vesztettek akkor meg azért. Mi…..
pianolight 2015.06.02 09:28:28
@Mariann19: "Ebben a Gyurcsánnyal kapcsolatos minősítésben nehogy már úgy tűnjek, mintha odaadó híve lennék. Mert nem vagyok az!" - Most már remélem, más is megérti, én régen tudom ...D
pianolight 2015.06.02 09:49:48
@nincs_itt: "számomra gyurcsány és bajnai legalább akkora csirkefogó, mint orbán és tsai." - Számomra Bajnai kevésbé, mert ő ezek közül a legjobb gazdasági szakember, ami lehet, hogy nem is akkora kunszt DDD Tény, hogy az ő egy éve alatt nem romlott a helyzet.
"gyurcsány "tehetsége" abban merült ki, hogy megfelelően használta ki a kapcsolati tőkéjét - nem akarom nagy betűkkel írni - ez sem elhanyagolható képesség!

továbbá, a "saját erőt" az apró-dobrev klán biztosította, nem csekély anyagi háttér támogatással. mi több, magad írtad, hogy remekül ismerte fel gyurcsány a helyzetéből adódó lehetőségeket.- ismét tévedés, mert a fenti család, bennfentes információinak köszönhetően, terelte ebbe az irányba a vállalkozást -" - Ennél kicsit bonyolultabb a dolog,: gy. kiválasztói látókörébe a klán révén került, akik másodvonalbeli MSZMP szakemberekként az első vonallal egyszerre kerültek lapátra, ám nem voltak sem akkora magánvagyoni tartalékaik, sem komolyan vehető politikai lehetőségeik, mint jópár első vonalbelinek.
Ez a klán-szakemberek szövetség volt gy. "doppingja". Amiben gy. ügyes volt, az az, hogy a kezdeti idők után gazdaságilag gyorsan önjáróvá vált, nem a régi szakembereket alkalmazta, hanem fiatal emberekre bízta a cégek vezetését, irányítását.
Szóval, ez az összképen nem sokat változtat, remélem viszont, hogy árnyalja.
pianolight 2015.06.02 21:34:22
@Sir Bates dö Hól: Nem tudom, mire nem utaltál, én nem a te bejegyzésedre reagáltam Mariann felé. Amit neked akartam írni, azt neked írtam, egyértelműen...
Bennem utálat nincs politikus felé, az már majdnem szerelem lenne DDD
Az utálattól nem érzem jól magam...
Kritika, viszont az nem válogat ...
Jó pihenést D
Nem vagyok buzeráns fő a nyugalom, A helyzet kezelhető, de mégsem uralom. Lehet ellenkezhetnék „óóóó”, de minek, Hisz nincs mit tenni, hogyha szétbasz az ideg!!! Elég egy apró szó, ami „baszottul” bánt, Vagy egy hatalmas szopatás, mit neked szánt. Na de mindez egyre megy,…..
pianolight 2015.06.01 12:24:01
@Penivaldes: Köszönöm a tájékoztatást, a H. naplórészletre nem emlékeztem, pedig azt is olvastam valamikor.Majdnem Nobel díjról szóló legenda, amiből persze igaz, hogy kétszer is jelölték ( biztos te is olvastad)Érdekes látni, hogy az egyik évben csak magyarok támogatták ( a rendszer ünnepelt írónője volt) 37-ben meg egy magyarbarát svéd úr, aki maga is arról ír, hogy a támogatása nem T. művészetének, hanem a sokat szenvedett magyar népnek szól.
A Bujdosót pár év elkezdtem olvasni, de a fennsőbbrendűségi tudattal vegyült égő gyűlölet miatt letettem ...
pianolight 2015.06.01 12:51:30
@Penivaldes: Most láttam, hogy írt egy csomó másmilyen dolgot is, de úgy látszik nem a bujdosóval kellett volna kezdenem, az elvette a kedvem ...
Egyébkéntmeg én évek óta lopkodom a Kindle-re az olvasnivalót, ritkán van olyan könyv amit nem tudok gyorsan megszerezni, akkormeg türelmesen várakozok, végül könyvesbóót... pénztárcakímélő D
pianolight 2015.06.01 14:27:46
@ornagy50: Szevasz, köszi, elkezdem keresni D
Nem mondom, hogy nincs abban semmi cinizmus mikor az EP Gyurcsány cégére bízza a hazai programok monitorozását. Mert van. Jókora. Viktor, kistáska, téged ott szopatnak ahol tudnak, megtettél mindent azért, hogy így legyen, és most elkészült a genyóságfőzelék amihez jó étvágyat…..
pianolight 2015.05.29 15:41:19
@Mariann19: "Gyurcsány jó érzékkel tapintott rá erre a gyenge pontra, és a képzések területét jelölte meg tevékenységi körként. " Ha a perfektre gondolsz, az meghirdette a PM, és első nekifutásra, asszem az ár miatt nem volt értékelhető pályázó. Másodszori, alacsonyabb áron, könnyített feltételekkel történt meghirdetésre a Pefekt megyei vezetői összálltak, pályáztak ( kik lettek volna a hozzáértőbbek, tapasztaltabbak), aztán egyszercsak elvitte gyurcsány a területet, ezt nekem néhány megyei vezető ( úgy) mesélte, hogy nekik annyit írtak, mint az online casino :" nem nyert". Viszont: Gy. Senkit sem rúgott ki!!!
Az Altus főnöke 98 után szilvásy lett, miután o. győzött. Altus, mint olyan, nem volt valami komoly cég, szocikötődésű kisvállalkozó tanácsadó cégekkel dolgozott, a szellemi tőke nagyrészben szoci politikusok, anyagi támogatók releváns végzettségű családtagjaiból állt, a megrendelő klientúra pedig azonos politikai álláspontú önkorikból, illetve ezek háttérintézményeiből verbuválódott ( 22 m Ft éves díjjal, még egy bölcsőde is volt közöttük).
A felcsúti nyerésével ez a békés csodavilág elvesztette tartóoszlopait, úgy dőlt össze, mintha profi robbantók megtervezték volna. Ekkor alakították át a cégcuccost ha jól emlékszem, első lépésben 13 KKV-t olvasztott magába az Althus, másodikban, pedig átvette a Perfektet is szilvásy irányítása alá. A p. folyamatos, évi 1,1-1,3 md árbevétele, 100m Ft feletti nyeresége eltarthatja a beolvasztott kkv-k népét.
Na, ekkor a perfekt összes központi dolgozóját kirúgta, már szilvásy. Tán az Igor nevű , orosz IT főnök maradhatott. ... A kirúgottak között volt például a Perfekt addigi vezére, az ex elektrolux gazdasági igazgató ...,
pianolight 2015.05.29 16:32:04
@Mariann19: A hátszél, ahogy már leírtam háromoldalú volt. Részben, a régiszoci, és tényleges szakemberek, részben az új közgazdtanból annyit megjegyzők, hogy a pénz hatalom, plusz a párton belüli reformisták D Gondolom én. (bár a párton belüli dolgokról semmit nem tudok)
Ugyanebből adódik, hogy kik lettek az ellenfelei, különösen gondolok a mély régiszocikra...
pianolight 2015.05.29 17:10:31
@Mariann19: Orbán ennél sokkal mocskosabb poltiát folytat, elsősorban velünk, másodsorban a saját hazájával.
Gyurcsányhoz annyit tudok hozzátenni, hodtátenni, a népszabiban megjelent cikkei alapján, egy értelnmségiként gonsdlkodó fiatalemberként gondoltam rá, bár nem mindenben értettem vele 1-et akkorse.
Közg. tudását viktorhoz képest ma sem vitatom. D
Nem könnyű ma Orbán Viktornak lenni. Bármennyire nem bírom őfelségét, ezt készséggel elismerem. De amit kap azt magának főzte, és legyen bármilyen undi azt neki kell megennie. Az egyetlen kérdés: megérte? - Orbán Viktor egy szánni való populista! (Frank Engel, Európai…..
pianolight 2015.05.25 21:09:01
@Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyali DOMINA: Megtiszteltél figyelmeddel, mostmá kéne valami vacsorát is "főznöm", szép napokat kívánok!
pianolight 2015.05.25 21:12:48
@Knósszosz: Peched van az abszurdügyben D, mert az nekem sem kedvencem, bár nem szoktam kikapcsolni a tv-t, amikor az még gyakran ment
A csengetettet, ha meglátom valamellik adón, ott ragadok, az tuti...
A színészek is zseniálisan lettek kiválasztva
pianolight 2015.05.25 21:25:26
@Knósszosz: Éhenhalás ellen fogok most küzdeni... jó pihenést
Nehéz napok ezek szegény Viktorunknak, nincs mit csodálkozni azon, ha nyilvánosan hibban meg szegény. Nem elég az EP meghallgatás, kemény pénzen vett amerikai lobbistájáról is kiderül, esze legfeljebb annyi van, hogy bután vigyorogva egy kilobbizott meghallgatással gyomorszájon…..
pianolight 2015.05.23 10:34:04
@pianolight: " nyilvánított EGY OKOS LÁNY
pianolight 2015.05.23 10:40:30
@parti_giano: amit erre saját stílusomban válaszolnék, az eltúlzottan gájl-nak érzem. Kedvenc ecsém stílusában "bírlak te fasz" kissé leleplezném a bennem lakozó alkoholt.
Így maradnék abban a reményben, hogy hamarosan megkapod a levelet Stockholmból, amiben meghívnak december elejére, egy jóhangulatú összejövetelre ...
pianolight 2015.05.23 12:24:15
@ausländer Sipi: Amikor a félelemről beszélsz, akkor ne gondolj rám,én nem félek ( ettől még nem gondolom, hogy igazi demokrácia van Mo-n, ha érted mire gondolok D)
Viszont utolsó hsz-edben eddigi dolgaidat cáfolod, ha neked egy rossz közösségből levont tapasztalat mindenféle közösségre vonatkozó negatív következtetést eredményez, akkor tényleg azt gondolhatod, mindenki szembe jön a sávodban ...
Amikor definiálod a közösség feladatát, akkor , mintha nem a tévedés lehetőségével érvelnél...
Ne gondolj, okoskodónak, de elmondom, mit gondolok én: az egyén és a közösség viszonya, a " kinek van igaza, és kinek mi a joga" kérdés általánosságban nehezen megválaszolható számomra. Lehet "jó" és lehet " rossz" mind az egyén, mind pedig a közösség. A kérdést bonyolítja, hogy mind a jó, mind a rossz relatív, sőt igencsak szubjektív fogalmak ...
Ha pedig úgy érzed, egyesek "kitöltik" a mondanivalódat olyannal, amit te nem gondolsz, akkor ne hagyj behatolási pontokat a gondolatláncodban, mert azzal a cserkészlány válaszát idézed a cserkészfiúknak : "rés készen" D
Viszont a lány direkt készíti a rést DDD
Civilbe Öltözött Fideszeséknél megint elgurult a gyógyszer, egy icipicit sikerült túlértékelniük magukat ismét. Aszongya a főbolond, figyeljél: "amennyiben az EP továbbra sem veszi figyelembe az európai civil társadalom követeléseit, akkor kénytelenek lesznek nyomást gyakorolni…..
pianolight 2015.05.20 13:06:54
@Imola Helyesi: DDDDDDD lehet, hogy a gyöknyelvhez nem értek, nem is akarok, azt csak művelgesd magadban DDD.
Viszont legalább diszlexiás nem vagyok, ( hol is írtam, hogy baloldali vagyok: honnan olvastad ide GOV fejéből ???) mert el tudom, akár hangosan is olvasni, a kezdődő hisztidet, sőt, még olvasásértési problémákkal sem küzdök DDD
Tudod, tényleg ovisnak kell tekintselek, ha felnőttnek kevés vagy DDD
-Jön mingyá a kakaó, a dadus néni majd cseréli pelusodat, nnaaaaaaa ne túrd az orrod !
Kár, ha azt hiszed, hogy a semmiről mindent tudni többet ér, mint "mindenről" valamit.
Mára elég volt a röhögtetésemből, inkább olvasok valami igazán kellemeset, mondjuk Karinthyt DDD
pianolight 2015.05.20 13:56:12
@Mariann19: A sajttájt nem láttam, de reggel azt hallottam, hogy ott meg vigyorgott is ( az ülésteremben nem annyira DDD)
A vigyorról az jut eszembe, sajnos minden nap találkozok egy főnökkel aki súlyosan depressziós, emiatt "hangulatjavítót" szed, miután beérkezett a dolgozóba. Ha véletlenül azelőtt találkozunk, hogy a gógyiszert magáévá tette volna, tuti, hogy belémköt. Utána viszont már egész nap dudorászva (!), vihorászva (!) közlekedik a folyosón, sőt időnként ez kihallatszik a szobájából is.
Na, ezt az illetőt tudom sajnálni, ...DDD
pianolight 2015.05.20 14:56:09
@Mariann19: Köszi az " élő közvetítést", szemléletes!
Érkezik lassan a kormányspam, lehet egyéni vérmérséklet alapján kitölteni és visszaküldeni, cetlikre tépni, bosszankodni vagy örvendezni. A Helsinki Bizottság szerint az is megoldás lenne, ha üres boríték visszaküldésével meghekkelnénk az egészet. Jó, utóbbi Orbánék…..
pianolight 2015.05.18 09:31:57
@Rodeo36: Mostmár általad igazolt ( nem félcédulás) hülyeként írom, hogy a B A C H fúgát csak úgy annyira ismerem, hogy ifjúkormbasn meg is próbáltam meg tanulni az elejét ...
Azé' kérdésem van hozzád: Miért, jössz Horowitz-al, mikor az má privátba megbeszéttük, hogy Liszt 2. kapcsán neked jobban tetszik az ő interpretációja, nekem meg a magyarosabb Cziffra ? Ízlések ???
Egyébként, érettebb korodra, még nem jöttél rá, hogy nem a fülünkkel hallunk, hanem az agyunkkal ?
Fentebb írtál a Sennheiseredről,nekem is van, de úgy érzem, bár, éteri a hangja, nem javítja a hallásom DDD
A hifimből, a CD olvasó hősies élet után meghótt, + a baloldali hangfalam is böcsületes, hosszú, és érdemekben gazdag szolgálat után, az alzheimer alsó középkategóriás tüneteit jelzi ...
Az 5.1-es olvasója szintén a már említett, lézerlátási problémákkal küzd ...
Ezek után, maradt a PC az 5.1-el, de tökmind1, ha márcsak abban vagyok biztos, hogy mi a hamis, mi a nem DDD
Ja, Bachbácsival mindig 1etértek DDD
pianolight 2015.05.18 10:09:24
@Rodeo36: "szóval kex meg omega" ha elkerülte volna a figyelmed, 14 éves koromban szerettem bele az omegába, és 16 évesen már túl is voltam az első csalódáson DDD
Utolsó kedvenc számom tőlük az " olyan szépen mosolygott rááááááááááááám" volt, amiben még Presser nyomatta a Hammondot ( tisztelet Eszternek DDD).
A Kex esetében meg nem a zene volt a meghatározó, hanem a tartalom, avagy a szöveg, bár nekem Doleviczényi nagyon menőnek tűnt.

"1968 decemberében alakult. Frontembere és motorja Baksa-Soós János volt. A klasszikus felállás tagja volt még Bianki Iván, Doleviczényi Miklós, Imre Attila és Kisfaludy András. Bár többnyire az Illés előzenekarának szerződtették őket és így viszonylag sok koncertet adhattak, az átlagos közönség nem értette zenéjüket. Koncertjeikre jellemző volt az állandó improvizatív készség mind a zenében, mind a színpadi megjelenésben. A Budai Ifjúsági Park-ban – saját közönségük előtt – performance-okkal vegyített, felejthetetlen koncertjeiken játszották progresszív zenéjüket, melyre az improvizatív hangszerjáték, az erős billentyűs hangszerelésű hangzásvilág volt jellemző. Feldolgoztak több József Attila-verset is. A hivatalos zenei ízlésbe nem fért bele a Kex, egyetlen kislemezt rögzítettek (két dalt: Elszállt egy hajó a szélben / Család) és négy számukat vette fel a rádió. Baksa-Soós 1971-es kiválásával (az év őszén az NSZK-ba emigrált, korabeli hivatalos szóhasználattal disszidált) gyakorlatilag megszűnt a zenekar, bár a többi tag még másfél évig próbált együtt maradni, sikertelenül. Egy Kex-koncert szünetében lépett először színpadra Cseh Tamás is. Több alkalommal Hobo is énekelt velük."
Fogalmazási gyengeségeim miatt, azt a Wikiből idéztem, tárgyilagosan én sem tudtam volna jobban leírni.
Jut eszembe, csalódást okoztál egy korábbi megjegyzéseddel, amikor a lajosok között megelégedtél a 14. hellyel DDD
pianolight 2015.05.18 18:43:32
@Eszter jött: Itthonról már tudok küldeni, úgyhogy ez egy egyveleg, asszem a cd-jük, ami nekem is megvan, lehet benne válogatani, de mingyá kezdésnek egy jó kis "ócseny csornüje" DDD
youtu.be/F4v45a_N4HY
A bókolás meg nem szokásom, de ez kikívánkozott DDD
Ez ügyes volt, Viktor, nagyon ügyes! Elismerésem, tényleg. Felépítettetek egy kampányt simongábor elsíbolt negyedmilliárdjára, ami nagyban hozzájárult az újabb kétharmadhoz. Csak van itt egy apró bibi: Simon most elsétál 100 millióval a hóna alatt. Anélkül, hogy elszámolt…..
pianolight 2015.05.16 15:09:48
@Imola Helyesi: Magamban nem úgy fogalmazok, hogy R. henceg, hanemhogy ezzel is valamiféle felsőbbrendűséget, próbál sugározni ... úgy érzi tán, hogy ezzel elismeréseket arat. Ahogy az illeneket leírja, néha magam is kellemesen emlékszem vissza ...
Azt gondolom: de gustibus ... nem szükséges tromfolni DD
én nem vitatkoztam privátban R.-val, a zenei ízlésével, pedig ő elutasította a számomra nagyon fontos jazzt, viszont némi wagneren kívül, én is szeretem az operát, vagy pölö mindannyiunk Bachját ...
pianolight 2015.05.16 15:16:13
@Mariann19: Szia, má majdnem felébredtem DDD
Szólj, ha tévedek, de neked nem küldenék egy "kommersz" Gran Marnier-t, sokkal inkább egy francia nevű, bár olasz gyártású, 40 fokos narancspálinkát ( időnként a lidliben lehet kapni, fél liter 3 k.
pianolight 2015.05.17 17:49:14
@jaegtoer: Cserkésznek már túlkóóros vagyok, de a ser, az jöhet DDD
Belga pláne!
         Mivel rettenetes baromságok sorát írták le a fideszes retardáltak a torykról, kénytelen vagyok leírni az alábbiakat.          Angliában (a törvény Angliára és Walesre vonatkozik, Skócia később saját hatáskörben szavazta meg, Észak-Írországban még nem…..
pianolight 2015.05.15 09:22:30
@évásanyó: Rosszul tudod, a lomonoszovra szerintem itt sem lehetsz túlzottan büszke, tekintetbe véve, hogy mikor jártál oda ... és annak is igaza van, aki álnaívnak nevez. Már a varánuszon is állandóan a jogaidat hangoztatod, meg, hogy te baloldali vagy, ahelyett, hogy érvelnél ... Ugyanazt írtam neked ott is, ha valaki kritizálja erős oroszszimpátiádat, vagy az oroszbarát Gábrissal való hetyegésedet, akkor piszkosul tudsz csodálkozni, és jön az, hogy ott, és azt írsz, amit akarsz, meghogy mekkora liberális vagy...
Végül az sem maradhat ki általában, hogy milyen vén vagy - írod te magadról!
Tudod, az nem biztos, hogy a legjobb módszer a korodra hivatkozni, azzal megpróbálni tiszteletet kelteni, ezzel önmagad degradálod...
pianolight 2015.05.15 09:48:47
@évásanyó: "én még "ponyvában" olvastam, és dugva, mert tilos volt P Howard....nem most volt...:)) " Lehet, kicsit gyengül a memóriád,, hacsak nem arra gondoltál, hogy otthon nálatok tilos volt Howardot olvasni. Tudniillik, nem volt betiltva, viszont tény, hogy egészen '57-ig nem adtak ki újra a könyveit, így addig csak a "feketepiacon" lehetett beszerezni, majd '66-tól az albatrosz sorozatban adták ki a péhovardokat.
pianolight 2015.05.15 09:59:50
@Rodeo36: Szevasz öregkomcsi! A kedvenc szavad a vulgármaterializmus,
aztán meg... annyi D Milyen remekül tudod, mit tanítottak ott, ahova soha nem jártál D
Büszke vagyok, hogy miért ültem, jóval a rendszerváltás előtt, de nem tartozik ide, büszkélkedni nem szeretek
Azért az a legszebb, hogy én az "élvezted amit lehetet" állapotában dőzsöltem, te Kubában építetted hősiesen a szocializmust DDD
Ha kötözködsz én is valóban kötözködni fogok, nem ilyen viccesen ... annak nem fogsz örülni...
Varánusz Kokó: kiütlek, Viktor! 2015.05.14 09:18:17
Aztamegbasztabüdöskurvaélet! Most már elég! Komolyan mondom, ami itt folyik az olyan, mint övön alulit beszedni valamelyik Klicskótól. Azt énnekem senki nem mondta, hogy a mindenféle bajnoki címek-övek mellé a (meg)sérthetetlenség nem jár alanyi jogon, holtomiglan. A felismerés…..
pianolight 2015.05.15 08:50:33
@Imola Helyesi: Ámen!
Aszongya a Népszabadság, hogy Viktorunk nép közeli kormányzást akar, és ennek érdekében egy politikai kabinetfőnöki tisztséggel kitolja közénk bástyának a rogántonyót. Ez hülye! - gondolhatnánk elsőre, de ne kapkodjunk ennyire. Pasapark Antal igenis alkalmasnak látszódhat a…..
pianolight 2015.05.13 20:38:52
@Imola Helyesi: Minimum téged idegesítelek, maximum okos gondolatokat hallok ( eddig tőled nem). Most maradj magadnak, én is meccselek DDD
pianolight 2015.05.14 08:44:13
@Eszter jött: Akkor ketten szorítunk D
Közmunkásokat először hosszú évek előtt láttam Amszerdamban. A Skinny Bridge közelében már messziről láttam, hogy rikító narancssárga, szkafanderszerű dizájnban, ámbörök guggolnak, és valamit ténykednek. Közelebb érve, meghallottam, hogy valami kellemeset zümmögnek, majd még közelebb, már láttam, hogy rasztahajúak, a stílusban hozzápasszoló elegáns bőrszínnel. Lehet, szingalézek vótak. Macskaköves ott az út, de nem túl sűrűre lerakva, és a sok eső miatt a kövek között kínő a fű, meg gaz is. Na ezt vagdosták, valami kézi sövényvágószerű szerszámmal ...
Először elgondolkoztam, miféle rabszolgaság ez a szabad-liberális Hollandiában. Aztán "megnyugtattam" magam, Ezeket az emböröket Hollandia befogadta, adott nekik fedelet, kenyeret, sőt Heinekent is D.
Végül pedig munkát, a megélhatésért ...
pianolight 2015.05.14 10:18:50
@Sir Bates dö Hól: Tőlem egészségükre DDD
A borulós, talpatlan pohárból nehéz meg nem inni a tojáslikőrt, az "Oude Genever" meg inkább erősszeszes embereknek való DDD
Süllyed a ner gyorsnaszádja, máris egymás sarkát tapossák azok, akik nem akarnak titanik-hegedűsök lenni ÉdesViktoruk mellett. Tőkés László szerint követhetetlen és átláthatatlan a nemzetpolitika - és külön is baszódjon meg Orbán, mert a legutóbb elsöprő győzelmet arató…..
pianolight 2015.05.12 08:29:39
@Mariann19: "Keményen minősítettem Kokót, " - szia, Yess, ám nem igazságtalanul! Annyit tennék hozzá: tudjuk, olimpiai- és világbajnok, ilyenekből sokszor nagy profik lesznek. Kokó soha nem lett az, nem volt meg az ütőereje, és a végeredmény tekintetében a technikája sem volt elég, ha 1 Chacón leüthette. Élete első komoly ütését bekapva ért véget karrierje.
pianolight 2015.05.12 08:56:35
@gazoló: "Volt olyan időszak,hogy a csapból is... " madárnak mér' nem kell magyarázkodnia? Lehet, ő nem ült nyilvánvalóan politikai pódiumon?
pianolight 2015.05.12 14:42:26
@Mariann19: Ő volt az első boxolónk, aki világbajnoki övért mérkőzhetett, persze, hogy nagy volt a ricsaj...
Papp Lacit sajnos nem engedték, de mindenki tudja, hogy az öreghez képest mit ért kokó...
Miközben egy ország találgatja melyik erkölcsös fideszes politikus kúrogatta a bérgyereklányt, addig engem a címben föltett kérdésre adott válaszok érdekelnének oldalaktól függetlenül. Mert van itt ez a Németh Balázs - akinek már egyszer a Médiatanács szólt, ne nyaljon ilyen…..
pianolight 2015.05.09 22:23:45
@taga20: Az én apám tizenhatos vóót, sajnos 90-ben elment...
Tudom, hogy azért vagyok olyan hülye, vagy nem, mert ő volt a családban az ész. Amikor kirúgtak az egyetemről, akkor ő volt az, aki lelkemre beszélt, mert azt mondtam, ilyen szemét kiszisták közé nem akarok visszamenni...
és, hálistennek, ő győzött!
Addig örülj, amíg Édesapád él!!! És basztasd nyugodtan, szerintem tudod a mértéket DDD
pianolight 2015.05.09 22:37:37
@jaegtoer: És, csupa jóakaratból, sem szabad? hol marad akkor az az út, ami a pokolba vezet??
Nevicceljmá, egy világot omlasztasz össze bennem!
pianolight 2015.05.09 22:39:29
@taga20: Na, ezmá így marad, szerencséd ecsém, hogy teapád kiengdte, ami nyomta őt DDD
Apa, kezdődik! Vlagyimir Vlagyimirovics beleunt a hacacáréba és befelé fordította pincsije nyakán a szöges nyakörvet: "Ártana Magyarország nemzeti érdekeinek, ha lemondana a paksi atomerőmű bővítéséről Oroszországgal kötött megállapodásról " Nem édes ahogy a Krím…..
pianolight 2015.05.07 20:15:37
@Eszter jött: Úgy tűnik, tudod miről beszélsz ...
Korosztályi eltérések miatt nálam a 70-es vb braziljai, de ugyanabból az időből az olaszok németek, sőt Peru is csudacsapat volt. Az olaszok felállása úgy hangzik, mint egy Patrarca vers DDDD
pianolight 2015.05.07 21:20:04
@gazoló: Pontosan DDDDDDDDDDD
Nagy volt még az olasz-német 4:3 is, hosszabításban .....
pianolight 2015.05.07 21:22:04
@Eszter jött: A Puyol dolog sok jót árul el rólad, lelkileg is, meg ízlésileg is DDD
Mentem meccsezni, Jó éjt !
Varánusz Sokkolj, Laca! 2015.05.05 08:27:10
Kellet ez, úgy kellett, mint befásult bayerzsoltnak kéne a friss motiváció. Lássuk be annyi rossz arcú ember mászkál a Nagy Büdösben habonyárpitól tarsolycsabáig, hogy én se merészkednék közéjük csapásmérő eszköztelenül. Ja, meg most már rend lesz, nix ugribugri.  Mert…..
pianolight 2015.05.06 09:14:35
@gazoló: "ALUDJ" +1
Varánusz Orbán: a közmédia szar 2015.05.02 11:20:58
Azt hisszük ha Őfelsége leül interjúzni első számú sajtóliblingjével abból csakis orális obersovszkyzás sülhet ki (el) a végén. De a biztonság, a kényelem, amit a veszélytelen kérdések jelentenek óvatlanná teszik az embert, és kicsúszik a száján ez meg az. "Van egy…..
pianolight 2015.05.03 13:27:52
pianolight 2015.05.03 15:28:00
@taga20: !!!
pianolight 2015.05.03 18:27:33
@taga20: Norbi professzor!
Varánusz Viktor, bazmeg! 2015.04.30 11:04:14
Viktorom! Te nem unod még ezt a sok faszságot? Mert én már nagyon. Tudom, ellentétes oldalon állunk és az ízlésünk  sem közös: te magadat imádod én meg a pokolba kívánlak. De a rezsicsökkentés meg a kamupártok szövetsége úgy hozta, hogy megint te lettél a miniszterelnököm,…..
pianolight 2015.05.01 14:49:53
pianolight 2015.05.01 14:52:05
@jöttem: "elfelejtem átlélegezni" - ez velem is szokott így lenni, csakhogy én sokkal lustább vagyok a válaszadásban D
pianolight 2015.05.01 15:01:40
@jöttem: OFF Mostanra én is búcsúzom, ezzel:
youtu.be/H997IZkkO4Y
MOndjuk lehetnél te is a szöveg szerint Rosy DD