Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doransky

2 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új, friss arculattal élesedett az Abaqoos. A mikropayment szolgáltatás kábé azt tudja, mint a PayPal. Segítségével online lehet vásárolni és támogatásokat leadni. Az Abaqoos-fiókban összegyűjtött összegeket vissza lehet vezetni otp-s számlára. Maga regisztráció nem túl…..
Phasellus vestibulum nunc a sem. Duis rhoncus, libero sit amet pulvinar vestibulum, quam velit volutpat massa, eget dictum enim tortor non orci. Sed laoreet ipsum. In ut dolor quis nunc mattis sagittis. Donec cursus, nulla nec laoreet mattis, massa diam convallis tellus, vel semper arcu sem ornare…..
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Maecenas at dui ut enim tristique accumsan. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Aenean mi. Curabitur nisl mi, ullamcorper nec, scelerisque ut, cursus eu, odio. Maecenas ornare metus…..
Mi, akik gyakorlatilag több hírt és információt olvasunk a feedolvasónkon keresztül mint weboldalakon, kevesebb online hirdetéssel találkozunk össze. Eleve a bannerdzsungelek, de még a szöveges hirdetések sem találnak meg annyiszor, mint azokat a netezőket, akik kedvenc weboldalaikat…..
Vegyes érzelmekkel fogadták a júzerek, hogy megújult a del.icio.us. A világ legbarátságosabb social bookmark-szolgáltatásának friss kiadásában ugyanis thumbnaileket rendeltek a "legforróbb linkek" mellé. Az egyik tábor szerint ez a lépés egyben szakítást jelent a…..
Biztos velem van a baj, de ha egy terméknek az a neve, hogy "Live", biztos nem egy asztali szoftver jut eszembe, mely egy meglehetősen bézik környezetben mindössze annyit tud produkálni, hogy postokat írhatok. Mit nyerünk, ha a Windows Live Writert használjuk? (Letöltés innen.)…..
A webkettes konferencia most érkezett el az úgynevezett leülő szakaszba. Előbb a vállalati blogokról hallhattunk kissé hosszú előadást. Egyre többen nézik az órájukat. Vajon miért? Nem tudom, fáradt vagyok.Most meg Doransky (blogter), Papp László (freeblog), Konrad, Schneider…..
doransky 2006.05.29 17:18:53
Közben a szünetben remek bloggerkolégánk felvetette a vezetőségnek, hogy az irc csatornát kirakhatnánk az egyik kivetítőre - végülis ott megy az asztalon kívüli vita, maga a webkettő. Végül, a lehetséges beszólások miatt (aki ott volt, tudja, hogy akadt), ez nem történt meg.…..
Fájóan hiányzik a backchannel a konferenciának. Mekkora lenne egy jó nagy betűkkel megjelenő irc csatorna az egyik kivetítőn. Lehet követni a négy blogon zajló beszélgetéseket, de az a plusz egy, itt-és-most réteg még jól jönne. Igaz, ehhez valami erősebb net is elkelne. Ezt a…..
doransky 2006.05.29 12:03:23
Webisztán 2006.05.29 10:20:32
Rájöttem, mi a baj: túl ritkák a cigarettakávészünetek. A webkettő alapos műveléséhez a folyamatos rekreáció elengedhetetlen!..
doransky 2006.05.29 10:38:31
web2.0 symposium Cécé előadás 2006.05.29 10:17:04
Felütéssel kezd Bodó Balázs, a blogoszférában még nem terjedt el igazán a Creative Commons. Az ő oldaluk mindenképpen erről tanúskodik. Lassan jutunk el a jogi infrastruktúráig, kezdődik a szerzői jogról való beszéd. Megismerjük a copyright történetét, az ezen kívüli…..
Webisztán Captcha 2.0 2006.05.26 11:44:00
Ugyebár a blogoszféra egyik alappillére a visszacsatolás, ami legnyilvánvalóbban a kommentelésben nyilvánul meg, s ad lehetőséget a folyamatos hajtépésre. Az, hogy a kommentszférát spamek szennyezik, mégcsak nem is meglepő, erre mindenki készül, kitalál valamilyen…..