Regisztráció Blogot indítok
Adatok
noreturn

1 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fuck To The Music slessz! 2010.12.09 10:59:00
 Slashről egy kedves barátom jut mindig eszembe, aki nem tudta, hogy az angolban az S az SZ és az SH az S. így amikor megkérdezték ki a kedvenc gitárosa magabiztosan mondta, hogy a Slessz a Gunsból :-D  ..
noreturn 2010.12.09 17:24:52
lol
Android Két hét a Galaxy Tabbal 2010.12.06 07:39:00
Most már előjövünk a sokkoló információtömeggel, ahogy azt megígértük nemrég: hetek óta teszteljük a Galaxy Tabot, és az összegyűlt tapasztalatokból most közreadunk egy nagy adagot, de marad még későbbre is - az eszköz, illetve inkább maga a táblagépjelenség elképesztő…..
noreturn 2010.12.06 15:18:50
@Kiszámoló: Én spec egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor hiányzott nekem a Flash (telefonon). Mert ezek 90%-ban bannerek, vagy olyan játékok, amiket amúgy sem lehet használni touch-screenen.

Persze ettől még néha jó ha van, de szerintem nem a Flash meglétének kellene a döntő tényezőnek lennie, mert nincs akkora jelentősége, mint ahogy páran beállítják.
noreturn 2010.12.06 16:44:29
@Kiszámoló: A Flash-játékok eleve ugrottak, mert touchscreenen nem lehet játszani velük. Videomegosztók közül pedig a YouTube megy, a többi közül is néhány.

Egyébként nyilván az Apple úgy gondolta, hogy többet ártana a megítélésének, ha egy használhatatlanul lassú böngésző futna a készülékeiken, mint az, hogy nincs Flash. Főleg, hogy ez utóbbit bele lehet bújtatni egy ideológiába, hogy a Flash kihal, stb.

Na de nem vagyok Apple-mániás, csak igazságtalannak tartom ezt a Flash-mizériát
Geológusokat, oceanográfusokat, biológusokat és ökológusokat hívott össze a NASA csütörtökön tartandó sajtótájékoztatójára. Az űrügynökség fontos asztrobiológiai bejelentésre készül, ami meghatározó lesz a földönkívüli élet nyomait kereső kutatások…..
noreturn 2010.12.01 12:59:29
@Imiface: Update: According to Alexis Madrigal, the answer to the hyperbolic question in the headline is "no".

I'm sad to quell some of the @kottke-induced excitement about possible extraterrestrial life. I've seen the Science paper. It's not that.
Negyedik versenyzőnk igazi beavatott, tudják, övé is lehet - az LG MINI GD 880 telefon, - egy 2 személyes Grand stand jegy a pénteki tréningre a Magyar Nagydíjon, ülőhellyel a super gold tribünön, - vagy a 20 db 2 személyes belépőből egy az LG F1 kiállításra, ahol -…..
noreturn 2010.07.20 23:53:25
@đanieł: Nálam ugyanez :/ Napokig dolgoztam rajta, (szerintem) nem is lett olyan rossz, oszt meg se lett említve. Abban se vagyok biztos, hogy megnézték. Pedig aranylacival teggeltem meg minden.

De hát ez van. :(
Ha érezted valaha úgy, hogy olyasvalaki vonít hangosan egy félreértett előzés miatt, akinek hallgatni volna arany. Ha kérdezted valaha egy autósport-blogban, hogy "Ez neked egy poszt?". Ha 18000-et pörgő motorral hajtott okostojás vagy. Ha nemcsak a szád nagy, de írni is…..
Arany László F1 bloggerbajnokság - játékszabályzat 1. A játék időtartama 2010. június 29. – 2010. július 14. 2. A játék szervezője Index.hu Zrt. székhely: 1033 Budapest, Flórián tér 1. 3. Nyeremények   - 1 db LG MINI GD 880 mobiltelefon  - 1 db 2 személyes…..
1994 május elsején milliók látták egyenes adásban, ahogy a brazil Ayrton Senna véres overállal, mozdulatlanul fekszik autójában az imolai Tamburello-kanyarban. Pilótatársát, a fiatal osztrák Roland Ratzenbergert a szombati időmérő edzésen érte a halál.A két tragédia megrázta a…..
Az utóbbi néhány hétben többször is felmerült az e-könyv, mint téma. Az e-könyv, amely igazából nem más, mint egy olyan eszköz, amelyen meg tudjuk jelentetni a könyveket. Azokat a könyveket, amiket már a neten keresztül veszünk meg. Az eszköz viszont lehet elvileg bármi: egy…..