Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fájni fog

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Hiszem, hogy Orbán elmondta az őszödi beszédét. Nem színes, nem felháborító, de lényegét tekintve ugyanaz. Választói nem ezt, és a rájuk váró megszorítást várták tőle.” – írja a mai Népszabadságban Lengyel László.  Később így folytatja: „A…..
fájni fog 2010.06.12 21:13:34
Engem az lep meg, hogy eddig Lengyel Lászlónek egyetlen jóslata sem jött be, ennek ellenére még mindenki komolyan veszi... és még ő is magát, mintha nem lűátná utólag se, hogy mennyire mindig félrelő... vagy utólag mindig módosítja a fejében az előbbieket? nem tudom, de vicces. Egy szimpla jós, már rég éhanhalt volna, ennyi mellélövéssel.

Gyurcsány nem a trágár hangvételű igazságbeszéde miatt bukott meg, hanem mert nem volt akkor többsége, mint Orbánnak, és marha nagy volt a szocipárton belül is a buktatóinak a száma...

Gyurcsányt nem csak a fidesz és szélsőjobb sok éves ekézése, utcai csetepatéi buktatták meg, hanem az erre ráépülő belső szoci zsákmányszerzők és társaik gátlástalansága, lásd Hagyór és egyebeket...

Sajnos!

Mert amúgy hebehurgyasága és trágár beszéde ellenére Gyurcsány egy Európer, (igaz, európa leáldozóban) és nekem személy szerint szimpatikus... nagyon sajnálom, hogy megbuktatták, és hogy nem álltak elegen mögötte, hogy ki lehessen bírni, túl lehessen élni azt a 8 év utcai örjöngést, fröcsögést és komplettó együtt nem működést.

az elmúlt 10 év egy elpazarolt évtized volt az ország számára...

Aki azt mondja, hogy csak a szocik miatt, az hazudik. Egy együttműködő hazafias konstruktív ellenzékkel nem épült volna le így ez az ország.

Nade a jelenlegi hatalmasoknak csak akkor kell az összefogás, ha ők vannak hatalmon, ha a másik van hatalmon, akkor mindenki le van szarva... és lehet rombolni reggeltől estig, hitelt, hitet, akaratot, mindent...

Most folyik a hatalmi bebetonozási kisérlet, de láttunk mi már karón varjút, és málló betont...

ugyanakkor vannak a jobboldalon személyiségek, akik esetleg alkalmasak lesznek átvenni a jelenlegi hadúr helyét, és egy valódi haladó polgári Magyarországot építeni.

Én ennek is drukkolok, mert jó volna már egy kis békés együttműködő építkezés a most kiépülő feudolástotális rendszer helyett..
    A Humanista Párt - akik a 2009 júniusi EP-választáson az LMP-vel együtt indultak - demonstrációt szervezett hétfő este hét órára az izraeli nagykövetség elé, hogy pár mécses meggyújtásával tiltakozzon Izraelnek a humanitárius segélyt szállító hajókaraván…..
fájni fog 2010.06.03 19:30:33
@Mr Falafel:

Hát igen, ez a baj a nácikkal, mindenkit elpusztítanak. Pedig jobb volna, ha csak magukkal szórakoznának.
Izrael hadserege nemzetközi vizeken megtámadta és meggyilkolta a Szabad Gázát Mozgalom (Free Gaza Movement) jogvédő szervezet által indított hajóflotta 16 utasát. A flotta segélyszállítmányokat akart a Gázai Övezetbe juttatni, mindezt a 2007 óta tartó izraeli blokád ellenére. Az…..
fájni fog 2010.06.02 17:30:01
@Senkifia:

a németek a 2. világháború alatt lemészárolták a zsidókat, persze nem egyedül, hanem más európai népek segítségével, mindenüket elvették, amiért egész életükben dolgoztak beleértve a fogakat a szájukból (hullarablók) aztán egy jelentős részük lelépett a páénzzel délamerikába csokiültetvényesnek és csokigyárosnak.

Az a hatmillió akit megöltek, az már nem birtokol semmit, de akik kifosztották őket, illetve azok utódai igen, beleértve a svájciakat, akik a javaknak csak egy kis töredékét szolgáltatták vissza a meggyilkoltak rokonainak.
fájni fog 2010.06.03 14:46:29
@efhábé:

Hát Peresz tekintetében nem értünk egyet, de ha nem egy karikirozás volt, és nem vicc, hanem komoly akkor az nagy baj, mert akkor semmi rálátása nincs arra, hogy hogyan látják őket.
De ennyire nem lehet hülye, tehát változatlanul azt gondolom, hogy gúnyosan beszélt és nem komolyból
fájni fog 2010.06.03 17:46:49
@efhábé:

én meg azt mondom, hogy ő nincs abban a helyzetben, hogy ilyeneket vicceljen, túl félreérthető, megfontoltabban kellene bánnia az ilyen viccekkel.
Jobb lenne, ha egy szót sem értenék. Nem érdekel, kicsoda, csak menjünk föl a lakására, feküdjünk le, és kész, olyan kalandra vágyom, amely néma, nem akarom hallani, mi a hobbija, ki az anyja, milyen a viszonya az apjával, mi a világnézete, milyen könyvet olvas, a sós ételt…..
fájni fog 2010.04.25 11:10:28
@ha3flt:

miért gondolná minden nő ezt? ezt az adott novella főhősnője gondolja, az adott novellabeli pillanatban..

"nem életszerű" - ezt az érvet viszont tapasztalataim szerint, legtöbbször a kevés élettapasztalattal és empátiával rendelkező, a másik szempontjait egyáltalán nem érzékelő emberek szeretik használni...
Íme a néhány évvel ezelőtti Adriana Lima: ..
fájni fog 2009.12.30 15:30:33
@Scala:

Abból, amit leírtál, pont semmi sem stimmel, nagyon jó modellnek, és semmiből nem lehet arra következtetni, hogy hízékony, és nem is értem ez hogy jön ide...

Kivéve a rosszindulatot és irigységet, azt értem.
A Jobbiknak van ez a mániája, hogy karácsony előtt kereszteket állít fel köztereken és egy pappal felszentelteti. A keresztállítás miértjére adott magyarázat persze 100%-osan jobbikos: "Advent idejére, egészen Vízkeresztig a Jobbik Magyarországért Mozgalom már több éve…..
fájni fog 2009.12.14 23:09:59
@Thulsa Doom:

"Érdekes, hogy ezeket a menóra nevű földbe szúrt szarhányó vasvilla állítása nem zavarja. Vajon miért?..."

képzeld el, ha valaki ezt írná, vagy hasonlót arról római kivégzőeszközről, amelyen megfeszítették jézust, - gondolom erősen sérelmeznéd, ugye jól gondolom,? - ugyanis a kereszt nem zsidó kivégző eszköz, hanem kifejezetten római,

a zsidók megkövezéssel büntették azokat, akik súlyosan megsértették a törvényeiket.

Jézus ilyet nem tett, nem is végezték ki, mármint a zsidók! Megtették a rómaiak.

Mindenesetre nem emlékszem, hogy ezt a római kivégző eszközt a történelmi keresztény egyházak karácsonykor állítgatnák, hisz hagyományosan az Jézus születésének ideje, és nem a pedig a megfeszítéséé.

Érdemes volna a jövőben mellőznöd a szarozást, ha egy vallás kegytárgyáról írsz, vagy beszélsz,. nehogy magadra vond a mindenható és a hívők haragját.
fájni fog 2009.12.15 10:20:20
@Talon Karrde:

REMÉLEM A POKOL TŰZÉN ÉGSZ MAJD AZ IDŐK VÉGEZETÉIG ÉS AZON IS TÚL!
Liberális minimum újratöltve Az El Mondo által is megkavart Minaret-vita, a Kertész-beszólás, a Bogár-kinyilatkoztatás és a sületlen Debreczeni furcsa katyvaszként örvénylett a gyomromban a metrón. Pár perces öklendezés után, kluttyogó hangok kíséretében bukkant ki a…..
fájni fog 2009.12.07 14:45:48
@Sátán meg a Jocó:

az előző hozzászólásom neked szólt...
fájni fog 2009.12.07 15:03:25
@Sátán meg a Jocó:

Ótestamentum

egyébként nem értem az Andrássy út legtöbb épülete vagy a Parlament épülete vagy a Széchenyi Lánchídja neked miért nem maradandó, ezeket mind zsidószármazásúak építették, vagy a zsidószármazású Noveldíjasok alkotásai, felfedezései, találmányai szerinted miért nem tartoznak ide a maradandóságba...

de legyen ez a te bajod..
a Nő blogol Szemből-hátba? 2009.12.04 15:30:00
Szokásos vasárnap reggeli kávézás. Fotel, puha takaró és pár újság. Ritka pillanat, a kávézás elhúzódhat, még mindenki alszik, ráadásul a tegnap megfőzött tizenkét-féle eledel bőven elegendő mára is népes családomnak. Így tehát szertartásosan elnyújtóztam, majd…..
fájni fog 2009.12.06 12:49:29
A magyar liberálisként elkönyvelt urak döntő része nem képviseli a nagybetűs LIBERALIZMUST, amelybe alapjáraton beletartozik az ESÉLYEGYENLŐSÉG.

Sajnos többségük, vagy pontosítok: jelentős részük liberalizmus alatt szimplán piaci neoliberalizmust ért, és nem azt a liberalizmust, ami a rendszerváltozás előtti időszak ellenzékét jellemezte:

Az alapvető emberi szabadságjogok védelme, képviselete!

Most ilyen begyepesedett, beszűkült rémfigurákra gondolok, mint Pannonpuma Kóka, aki egyszerűen vállalhatalan emberileg, politikusként és hát szellemi színvonalban. És persze ott találjuk szorosan a nyomában Retkes urat, aki minden képzeletet felülmúlóan kultúrálatlan, műveletlen mindabban, ami a női egyenlőség kérdésében történt planétánkon az elmúlt 200 évben, mondjuk nem ez az egyetlen hibája, de aki úgy megy el politikusnak, hogy Rózsáról Retkesre változtatja a nevét= Sajnos ő egy bohózat, amiben az szdsz-nek úgy látszik menthetetlenül végződnie kellett, miután valakik enyhén szólva meggondolatlanul a nyakunkba varrták Kóka urat.

És most ehhez a színvonalhoz, vagy emberi színvonaltalansághoz csatlakozott Bauer úr is!Biztos nem mutatkozna szívesen ez a három ember együtt egy csoportképen, de minden rúgkapálódzásuk ellenére szorosan összetartoznak, mostantól ők a kelletlen triumvirátus, akár akarják, akár nem.

Ha a magyar liberalis oldal fel kíván támadni, fel kell ébrednie eszement révületéből, és helyet adni a nőknek a politikában és döntéshozatalban, másképp ez nem megy. De ezt már nem a Kóka-Retkes-Bauer leszerepelt, világnézetében lejárt, kelletlen triumvirátus fogja megvalósítani.
  Megszületett az ítélet a per végén: Bakács Tibor Settenkedő bűnös, de ezért büntetés nem jár neki. Dodonai ítélet, mintha a bíróság azt szerette volna, hogy a kecske is jól lakjon, meg a káposzta is megmaradjon. Tulajdonképpen kivételesen nagyjából egyet is…..
  Miközben mi itt Molnár Oszkár és Hunvald György kaliberű alakokkal vagyunk elfoglalva, a világban nagy dolgok történnek. Például Obama amerikai elnök - aki alighanem minden idők legnépszerűbb négere Kínában - Shanghaiba (Sanghaj) és Pekingbe látogatott, hogy ott…..
Az "Oltassak vagy ne oltassak?" kérdést gondolom ti is feltettétek magatoknak párszor az elmúlt hetekben. Én végül arra jutottam, beadatom magamnak az újinfluenza elleni védőoltást, biztos ami biztos alapon. El is mentem ma a háziorvosomhoz, akinek mondtam mit akarok, majd…..
fájni fog 2009.11.08 17:04:20
@Ököl:
az Origo ezt másképp tudja:

"Falus Ferenc elmondta: a tisztiorvosi szolgálathoz eddig csak néhány értékelhető bejelentés érkezett arról, hogy háziorvos megtagadta az oltást, vagy nem javasolta a hozzá fordulónak. Ha ez bebizonyosodik, az érintett orvost felelősségre vonják - tette hozzá."

www.origo.hu/itthon/20091107-h1n1-valsagos-allapotban-van-egy-kismama.html

"Válságos állapotban kórházba szállítottak egy várandós nőt - erősítette meg a tiszti főorvos az RTL Klub értesüléseit. Ő az első kismama Magyarországon, akinél súlyos szövődményeket okozott a vírus."

Az újinfluenza szövődményei miatt került intenzív osztályra egy kismama - mondta az országos tiszti főorvos szombaton. Falus Ferenc, az RTL Klub Híradójának mondottakat megerősítve megismételte, milyen fontos az oltás. Falus szerint nem kell megvárni, amíg magyarországi adatok vannak arra vonatkozóan, hogy az influenzajárvány veszélyes.

A kismamáról csak annyit lehet tudni, hogy állapota kritikus és intenzív osztályon ápolják - olvasható az RTL Klub honlapján. Falus szerint a ma nyilvánosságra került kismama esete az első Magyarországon, amikor egy várandós, egyébként egészséges nőt új típusú influenzával kezelnek intenzív osztályon. Magyarországon eddig öt bejelentett halálesetről tud, amely összefüggésbe hozható az új influenzával - tette hozzá.

Arra a kérdésre, hogy eddig hányan fertőződtek meg az új típusú influenzával, a tiszti főorvos azt mondta: a világon sehol nem tudnak erre pontosan válaszolni, becslése szerint Magyarországon eddig nem érte el a húszezret a fertőzöttek száma.

Falus Ferenc ugyanakkor hivatkozott az ukrán példára, ahol tíz nap alatt csaknem 900 ezren fertőződtek meg influenzával, számuk az utóbbi napokban már 24 óránként megduplázódott. Ukrajnában körülbelül 40 ezren kerültek kórházba, és 135-en haltak meg, ezért is nagyon fontos, hogy mindenki oltassa be magát - hangsúlyozta. Egy londoni laboratúrium épp szombaton erősítette meg, hogy biztosan a H1N1-vírus fertőz Ukrajnában.
fájni fog 2009.11.14 10:01:01
@flugi_:

Még ma is láttam orvost az egyik tévében az oltás ellen agitálni és azt állítani, hogy az orvosok tehetők felelőssé az oltás mellékhatásaiért!

kérem, hogy valaki, aki tisztában van a törvényekkel rendelkezésekkel ezen a téren, fejtse ki részletesen ezt a dolgot, előre is köszönöm!

Nem tartom valószínűnek, hogy egy megelőző védőoltás esetén, ahol az egészségügyi minisztérium rendelkezése alapján egész iskolák és óvodák kapják ingyen az oltást a beoltó orvos lenne felelőssé tehető!
A tegnap véget ért Római Filmfesztiválon egy dán elsőfilmes rendező, Nicolo Donato kapta a fődíjat. A Broderskab (magyarul: Testvériség) története alapján lehetne akár politikailag inkorrekt komédia is, de drámáról van szó. A főhőse Lars, egy 22 éves férfi, aki miután…..
fájni fog 2009.10.24 16:44:05
@Art Mooney:

Épp ellenkezőleg, az egész nácizmus közepén az agresszíven elfojtott (és titokban kiélt) melegség trónol.

Köztudott, hogy Hitler is meleg volt.

A agresszív, masszív férfikultusz és extrém macsóság, amelyről a nácizmus szól = homoszexualitás.

Sajnálom, ha rossz hírt kellett közöljek veled.

(De megmondom őszintén, az árokásás részt nem értettem a szövegedben, ki ássa? és ki ellen vagy mellett? Kérelek artikuláld egy kicsit).
Havas Henrik augusztusban azt bizonygatta a blogjáról Verebes Istvánnak a megboldogult Nap-keltében, hogy "megnéztük, hogy Amerikában hogy csinálják" ezt a blog műfajt és megcsináltuk mi is a havasblogot. Soha egy rossz megjegyzést nem kaptam, imádják, rajongótáborom van,…..
fájni fog 2009.10.22 21:35:04
@Bruti:

Ez azt feltételezné, hogy valamikor volt egy csepp kis esze.

Ez pedig szerintem óriási tévedés.

Nem emlékeztek, mikor volt a nagy intelligencia teszt a tévében a Vágóval, és Ő, mármint HH mélyen az átlag alatt teljesített, és az utolsók között volt a stúdióban?

Utána annyira kiborult, hogy elment picihológushoz, hogy megkérdezze, brühüm brühüm, hogy akkor ez tényleg azt jelenti, hogy ő buta?

És hát a picihológus ugye nem mondthatta neki a terápiás pénzért, hogy nemcsak hogy buta vagy, de még vérfagyasztóan otromba, tohonya balfék is.

Szóval nem mondhatta, hanem azt nmondta neki, hogy áááá az nem jelent semmit, fel a fejjel, izé, HH úr.

És HH úr ezt szépen lenyilatkozta a médeában, hogy ő miután jól leszerepelt az országos intelligencia vizsgán a tévében, kénytelen volt az egója miatt elmenni a picihológushoz.

Ezt az embert azért fizetik, hogy bemutassa mekkora BF.

Esküszöm Győzike egy zilliószor intelligensebb és szimpatikusabb. Úgyhogy ezt szorzzátok be, meg osszátok el, ha kedvetek van.
fájni fog 2009.10.23 13:33:09
@Bruti:

Na, ne viccelj bruti barátom!

HH-nak az átlagosnál mélyebben alacsonyabb az IQ-ja. Erről nagy nyilvánosság előtt is igazolást szerzett, konkrétan egy intelligencia mérő műsorban. Fogadd el, hogy a pasi végtelenul bunkó és alulképzett. Amúgy emberileg meg gusztustalan. Hánytatószernek bárkinek ajánlom, akinek muszáj és más nem működik.
Share   „Nem értem, hogyan bújhat meg két ellentétes erő egy emberben. A rettenetes gonoszság és a tökéletes jóság egymásba gabalyodva irányítják a lélek hullámverését, s ahelyett, hogy egyik legyőzné a másikat, újra és újra feléledve inkább arcon csapják,…..
fájni fog 2009.09.30 15:19:47
@Naszta:

Ez a történet Németországban játszódik!
Ott még másabb értelme van a törökkel levésnek, mint Magyarországon.
István küldte a linket, ami megmutatja, hogy maga az európai parlament is mennyire tisztában van önnön unalmasságával. Szegények érzik, hogy valahogy vonzóvá kéne tenni a választásokat, de nem jut más eszükbe, mint egy közepesen izzadtságszagú horrorvicc. Ennél Geronazzo Mária…..
fájni fog 2009.05.12 18:57:08
@Viktus:

Hát lehet, hogy neked a szocik seggberúgásáról szól, de ezzel nem mindenki van így, vannak akiknek az Európához tartozásról szól, és esetleg pont a szocikra fognak szavazni.
Alig két hét múlva már csak drágábban juthatunk hozzá a pendrive-okhoz, zenelejátszós mobilokhoz, mert az Artisjus akkortól tesz matricát ezekre is. Vagyis április 15-től szerzői jogdíjat kell fizetni, ha pendrive-ot vásárolunk. Ha valaki vásárláson töri a fejét, érdemes…..
fájni fog 2009.04.03 21:00:40
@Cselo:

Te görény harákoló, a slejmt légyszi a saját klódba köpd.

fájni fog 2009.04.04 23:54:00
@Atesh:

végre egy józan hang...

hát DVD-t meg pendrivot nem olyan mennyiségben vesz az ember, mint benzint vagy tojást, kenyeret, tejet...

ezek alkalmi, egyszeri vételek, és sohasem akkora mennyiségben, hogy ezek az adótartalmak komolyan számítsanak. Viszont azok a szerzők, akik egyébként eddig nem kaptak semmit végre egy kis jogdijhoz jutnak. Szerintem fair, és valami itt nagyon túl lett lihegve, bolhából elefántot gyártottak, csak tudnám minek.
Elfogadhatatlannak mondta ki pénteki állásfoglalásában Jóri András adatvédelmi biztos, hogy a rendőrség hónapokig ül a lefoglalt számítógépeken, így az érintettek az ügy által nem érintett személyes információikhoz sem juthatnak hozzá. A hír hatására érzelmek - úgymint…..
fájni fog 2009.04.03 21:04:35
@mokas_gizi:

Nem a te rokonaidat nyirták ki te fkalap!
De remélem kapsz egy-két kemény pofást mielőtt a fűbe harapsz.
fájni fog 2009.04.03 21:13:30
@kranführer:

Ugyanaz vonatkozik rád, mint a Gizire feletted, gondolom ugyanabból az alomból vagytok, vagy ha nem, hát költözzetek össze, és kössetek csomót egymás icipici farkára, mert úgy látom máshoz nemigen értetek.
w Neveket akarok hallani 2009.03.21 16:59:11
Ha a szocialisták azt hiszik, hogy eltölthetnek két hetet pöcsvakargatással, akkor éppen elkövetik az utolsó súlyos hibájukat. Az új miniszterelnököt napokon belül meg kell nevezni, vagy legalább azt a kettőt-hármat, aki szóba jöhet. Itt most nem lesz szundikálás, nincs tévé,…..
fájni fog 2009.03.26 12:44:38
@Karesz (Charlie):

"ugyan mar! ezek liberalis toposzok sok igazsagtartalmuk nincs. akkor meg volt valamennyi gyartas, konjunktura volt a vilagban, leallitottak az autopalyaepiteseket a pesti metrot stb.
es vigyaztak el ne szaladjon a koltsegvetes! a bokros csomagbol meg alig valosult meg valami."

Tény, hogy amint hatalomra került a fidesz megduplázta a minimálbért, ezzel hirtelen hatalmasra megnöttek a járulékos bevételei, társadalombiztosítás és egyebek az adóról nem is beszélve! Hisz a minimálbér megduplázódása miatt a felettük lévő fizetési sávokat is emelni kellett, onnan is nőttek az adóbevételek és a járulékos bevételek...

hatás?

belerokkant a textiliparunk és a könnyüipar egésze. Mit belerokkant? Eltűnt a föld színéről.

köszönjük a fidesznek.

a mezőgazdaságot is gyakorlatilag ők verték szét torgyán doktor vezényletével.

de ezt is a fidesznek köszönjük.