Regisztráció Blogot indítok
Adatok
danielkiskutyam

3 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen baszki. Egyetemista lévén méghozzá mondhatni tömegszakon (kb 10%-os kihozatallal) annyi nem jó képességű, nem talpraesett, nem életre való faszkalappal egyetemistával találkozok. Egy dolog valaki segítséget kér kurzusfórumon, én is segítek neki, van hogy nekem segítenek. Ez…..
Hihetetlen basszameg, hogy olyan ismerősöm aki tavaly megbukott egy tárgyból, azóta se képes megvenni azt a könyvet amiből arra tanulni kell. Nem, nem 5000 Ft-ról van szó, hanem 1500-ról, amit tankönyvtámogatással megveszel 600 Ft-ért kb. Érted, 600 Ft!!! Ha meg lefénymásoltatja…..
Ez semmiről nem szól. Elkezdődik valami, amit addig csinálok még lesz kedvem. Annyi dolog van a világban amivel vitatkoznék, kezdve ezzel a kurvasok gazdasági / politikai történéssel, azzal ami BKV-nál folyik, mindennel. Hihetetlen mennyi dolog történik ebben az országban is…..
Semmi kétség: Szentes tulajdonképpen hazánk Bermuda-háromszöge. Bár a Kurca folyón még egyetlen hajó sem tűnt el, – már csak azért sem, mert olyan sekély, hogy bármilyen lélekvesztő megfeneklene rajta – mégis kivételes pont az országban. A színházi világ…..
danielkiskutyam 2009.12.08 19:35:50
Végül is persze jobb, ha főzni tudnak, és számolni meg nem, mintha fordítva lenne, de a hasábjainkon gyakran szereplő ételszállító cég azért most akkora egyest kapott matekból, ami csak három, egymás mellé fektetett ellenőrzőbe fér bele. Kris lent elmeséli: A csatolt képen…..
danielkiskutyam 2009.07.14 00:09:37
Ismerjék meg a szécsényi Parabola és Kábel bt.-t, a magyar vidék korszerű távközlési szolgáltatóját, akik pírímán elműködnek olyan cafrangok nélkül, mint webszájt és rendszergazda. Péter ismerőse hónapok óta szenved velük, a net akadozik, de a cégnél nincs olyan, aki…..
danielkiskutyam 2009.07.13 00:16:18
Falmelléki mentalitás, zűrzavar, hazugság, csőd. A - teljes joggal - csődbe ment Alitalia ügyfélkezelési stratégiáját mintha a Kiskunságon tanították volna be. Beátát meglopták + megrongálták a bőröndjét, ami közel egy éves kálváriát indított el. Ennyit még Jézusnak…..
Zsuzsanna a magyar ipart akarta támogatni, ezért a Szarvasi Vas-Fémipari Zrt.-nél vette meg a kétlapos asztali villanytűzhelyet. Meg is kapta a méltó büntetését, kár, hogy nem fokossal. A vásárlás a legrosszabb fajta hungarokommunista hangulatban zajlott: nem volt rendes zacskó, az…..
danielkiskutyam 2009.07.10 00:13:22
"A backdoor nem csak a városi flaszteren terem meg, hanem vidéken is valóságos gyöngyszemekre lelhetünk. Erre példa a kép, mely egy már feketére érett meggyekkel teli fán látható Velence városában. Nem vicc" - írja bolhabetu.Ha a tulajdonos nem szed, Velencén senki se…..
danielkiskutyam 2009.06.22 00:14:02
A képben minden benne van! uzenetsouthparkbol.hu..
Van, ahol némely dologban még Pestnél is rosszabb, például Szegeden, ahol a tömegközlekedési áremelés után az ember dobhatja ki a megmaradt jegyeit. Igazából mégse rosszabb ott, a kulturált fővárosi szakemberek ugyanis jó eséllyel alaposan elverték volna az utast, nemhogy…..
danielkiskutyam 2009.06.04 09:15:13
@vuk_: Egyszer kapna valaki ilyen levelet a BKV-tól....


Különben meg, szerintem sem teljesen jogos amit csináltak. De azért a szegedi tömegközlekedés sokkal jobb mint a budapesti. (nincsenek csövesek, ált. tiszták a buszok, nem rohad le alattad, pontos, nem ázik be, nem esik szét stb...)
Olvasónk üzletvezetőnek jelentkezett egy kis delikáteszbe, ahova fel is vették, de érdemi munka helyett a félkész üzletet akarták kifestetni vele.Tisztelt Munkahelyi Terror Szerkesztőség!Egy sztoryt mesélnék el én is látom nem vagyok egyedül a jellemtelen munkaadók szembeni…..
 "Hülyeséggel szemben hülyeséget kell felvonultatni" - tanította mentorom, idézve édesapját. Hogy a kedélyeket megnyugtassam, kiegészítem a címben feltett kérdést: ...egyetlen napra. (Ahogy a Sárdobáló blog szerzője viszont nem lesz.)Miért e…..
Tisztelt Páva Zsolt! Tudom, hogy elfoglalt ember, ezért gyorsan a levél lényegére térünk: Tiszelettel azt kérjük, hogy Ruzsa Csabát, a Pécs2010 Menedzsment Központ ügyvezető igazgatóját legyen kedves gyorsan leállítani. Konkrétan Ruzsa úr következő nyilatkozatával van…..
danielkiskutyam 2009.05.31 21:15:38
A női fanszőrápolásról, és az abba nyírható különféle fazonokról már volt szó itt a blogon, hiszen nem egy cég igyekszik termékeinek effajta igények felkeltésével, illetve felerősítésével piacot teremteni. Eddig azonban "fájóan hiányzott" az itt megtárgyalt…..
Orbán Viktor nem hülye, valószínűleg pontosan tudja, hogy mi az az off-shore. Orbán Viktor nem tájékozatlan, tehát valószínűleg azt is pontosan tudja (hacsak a gonosz tanácsadói át nem akarták verni), hogy Simor Andrásnak milyen cége van és milyen nincs.Orbán Viktor torkig van…..
danielkiskutyam 2009.05.31 20:39:53
Köszönöm nektek, hogy kattintottatok. Szuperek vagytok! 2 nap alatt, 11.000 nagyon állat, ha hamarabb felkerült volna, talán lett is volna esélye a Terminátornak, de azért így is remek. Chikánó be fog fosni, ha látja, hogy milyen fogadtatása volt :) (csak hétfőn lesz újra…..
Family Guy Blog 9-10-es tölthető! 2009.05.17 13:54:00
5. évad 9. rész: Road to Rupert tölthető  5. évad 10-es tölthető: Peter's two dads..
danielkiskutyam 2009.05.17 20:19:09
Alapjaiban átrendeződhet a jobboldali médiapiac, ugyanis egy brit befektető állítólag váratlanul megvette az egyetlen magyarországi kábeles hírcsatornát. Hiteles információt egyelőre nem tudtunk beszerezni, a bennfentesek a csatorna képújságján elhelyezett titkos utalásra…..
danielkiskutyam 2009.03.29 23:47:01