Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomoo

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Ján Slota-összes 2006.07.13 15:36:00
Budapest Rádió, Szélsőközép Médiakritika, elitkritika, globalizációkritika, "minden pártnak beszólunk" - lássuk be, ezek ugyanolyan jól hangzó és jól eladható jelszavak, mint a "Húzzunk bele barátaim!", főleg, ha vulgárban nyomjuk a mindenkritikát,…..
tomoo 2023.11.12 10:27:57
@Endrú: Én is ezért kerestem rá :D
A minap ültem az úton készült képek előtt (csak fotóból 8 GB készült plusz még videók), rendezgettem őket, fésültem egybe a különböző fotómasinákkal készült fájlokat a napokra lebontott könyvtárakba, ahogy szoktam minden nagyobb kirándulás után, és bosszankodtam rajta,…..
tomoo 2014.08.17 13:24:03
A Himalájában építészeket kereső tudósítónk elmondja, mi az, ami benne van a világ 75 legjobb dolga  közt, majd kiköpi a tüdejét. Helyszíni tudósítás. Hogy kerültem ebbe a helyzetbe? Egy szakadt dzsipet toltam negyedmagammal, a hideg szél porral tömte tele az orrom, miközben…..
From: v.attila@mtva.hu To: h.arpad@kormany.hu Subject: felavattuk bazdmeg! Kedves Árpád! Mint láthattad A Tévében, az előzetes egyeztetéseknek megfelelően levezényeltük a Félmilliomodik akciót. Remélem minden stimmelt kívülről, és a Vezér is kielégítőnek találta a népnemzeti…..
tomoo 2013.12.05 22:03:11
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
tomoo 2013.09.08 20:39:46
Belsőség Utólag se hiszem el 2012.11.25 07:09:21
Túlragozni felesleges: vezettem Toyota 2000 GT-t. Mindjárt megyek, csak görcsöt kapott a karom Aki tudja, mi ez az autó, az azt is tudja, mekkora dolog, ami velem történt. Ő görgessen a poszt végére, van neki ott egy videó. Aki nem, annak álljon itt némi információ, hogy…..
tomoo 2012.11.25 10:41:24
Sipos úrnak nem kellett kétszer szólnia, hogy kéne neki még egy ember egy Los Angelesi kiruccanáshoz. Tíz nap, abból három a Dension-stand menedzselése az RCX-kiállításon, a többi szabadprogram. Bár hónapokig terveztünk és szerveztünk, kint rájöttünk, ha csak párizsis zsemlék csomagolásával…..
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
...mondta Papp Tibi és Csikós, amikor együtt megnéztük ezt az önmagában friss, valójában régebbi (javarészt még VHS) felvételeket összegyűjtött videót. Bizony, lehet valami igazuk, az erős, könnyű, elsőkerekes kisautó + csatolt lengőkaros futómű-kombináció már a 205GTI-t…..
A Totalcar stábjának két tagja Dani és Hal Bandi. Nem nőttek fel együtt, csak most sodorta össze őket az élet. Mindketten fotóznak és operatőrködnek, de a szakmai érdeklődésen kívül a napszemüveg-preferencia is összeköti őket: mindketten oakleysok. És mindketten…..
A sebesség oltára Nirvána túra 2012.07.06 10:34:00
Olasz motort jellemzően érzelmi okokból vásárolunk, sokszor mellőzve a racionalitást. Erről több birtoklása után már hosszan tudnék mesélni, de a lényeg, a tézis egyik következménye, hogy amikor a Ducati kétévente megrendezi a saját ünnepléséről szóló hétvégéjét a…..
Hogy kicsoda Lapo Elkann? A Fiat marketingigazgatója, 2003 óta. Hát akkor mitől oligarcha? Oké, az oligarcha talán kis túlzás, de aki látta már valamelyik olasz Fantozzi-filmet, az tudja, hogy az óriásvállalatnál minden felső vezető születési alapon kerül oda, ahova. De Elkann…..
A Tankcsapda az idei évet nem zenével, hanem azzal indította, hogy majdnem húsz év után gitárost cserélt. Ennek eredményeként Molnár "Cseresznye" Levente helyett most már Sidlovics "Sidi" Gábor, egykori Zanzibár-gitáros zenél a debreceni trióban. A…..
Belsőség Porcosodás Genfben 2012.03.14 14:30:00
Egy ilyen autószalon - azon felül, hogy fárasztó és melós hely az újságírónak - azért sok szempontból iszonyún hasznos. Először is temérdek - máshol nem hallott - információt szedhet össze, érdekes és fontos emberekkel beszélgethet egy-egy márka jövőjéről, az új…..
Péter 69-cel ment a 70-es táblánál, 30 000 forintra büntették. És ez csak a kezdet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
tomoo 2012.03.12 16:19:20
@Rocko-: :D
Az a munkánk, hogy vezessünk. Autózunk idehaza és külföldön, így elég jól látjuk a különbséget az országok és földrészek között. Nem a magyarok a legrosszabbak, de a dicső úrvezetők dobogójától fényévekre vagyunk. Az első irodai kávé mellett rendszeresen előkerül a…..
Szerkesztőségünk fonendoszkóppal figyeli a nép hangját. És ha a nép józan autókat követel, akkor józan autót kap. Egyet. A Renault Fluence olyan józan, hogy Amy Winehouse-t is kihozta volna az elvonóról, ha időben érkezik. Lényegtelen háttérinformáció, hogy a Dodó Büfé…..
tomoo 2011.11.21 15:09:22
@geekthink: Csatlakoznék. Minden esetre a kommentek között nem nagy visszhangja volt.

Az Avantime-hoz hasonló racionalitású típusuk volt épp azokban az években a Clio V6-os. Egyszer az is megérne egy misét.
A Vel Satis is hasonlóan bátor koncepciót követett, de sajnos voltak vele problémák és a vevőknek sem kellett.
Peka - tudják, ő a mi beépített sejtünk a nagy vízen túlról -, ismételten borzolja a németautó-fanatikusok idegeit. Míg a múltkoriban a BMW- és Porsche-kedvelőket vette célba, ezúttal az audisokban forgatja meg a kést. És most teljesen új autókról van szó, nem holmi aukción…..
tomoo 2011.11.17 21:36:34
@Rocko-: Nem gondolkoztál még kormányszóvivői pályán? Szerintem nagy karriered lenne.
tomoo 2011.11.18 16:54:00
@Rocko-: Még szerencse, hogy ilyet nem mondtam.

Egy nickről szeretnék, de megviccelt a levelezőmmel összekötött böngésző.
Furcsa népek a finnek - talán a nyelvrokonságon kívül ez minden közös vonásuk velünk, magyarokkal - hiszen ott élnek fenn, északon, ahol a madár se jár, 338 145 négyzetkilométeren lézengenek alig több, mint ötmillióan és köszönik, egész jól elvannak. A munkanélküliség…..
  A magamfajta szentimentális jószágnak a sport (azon belül a kosárlabda) az a fajta utópia, amit a való életben szeretne mindenki. Tudom, hogy ki van velem, és azt is tudom, hogy soha sem fog cserbenhagyni. Tudom mi a célom, és hogy azt hogyan érhetem el. Tudom ki van…..
tomoo 2011.10.29 21:37:43
@Gyurma73: Komolyan ezt vontad le abból, amit leírt?
Megkaptam a forgalmazótól a Magyarországon legnépszerűbb tíz Oakley listáját, ami egyébként nem sokban különbözik a globális trendektől. Van pár Oakleym, de most kellett észrevennem, hogy rettenetesen le vagyok maradva: mialatt én a Persolokat tanulmányoztam, az Oakley elég…..
Rég elmúltak már azok az idők, amikor nevettünk a szaúdi, bringával driftelő srácon, akkoriban a helyi – menőnek látszani akaró – boyracerek már keményen csinálták azt, ami mára egy fogalommá nőtte ki magát: az arab driftet. Ez már szinte egy sokpontos, kezdődő…..
tomoo 2011.10.02 23:31:32
@Jamesblond: Halkan megsúgom, hogy a makói gázmező kitermelése a ma ismert technikákkal nem gazdaságos. Tehát nagy járadékot ne várj. A többit meg ha jól tudom nagyrészt a MOL termeli ki.

"Más országokban jóval 70% fölött."

Ez viszont engem is érdekelne bővebben.
tomoo 2011.10.03 08:09:58
@teddybear01: Igen, köszi. Tudom én nem mentem bele a részletekbe, de a lényeg kb. ez volt. A tőzsdei szélhámosság mellé tuti pénzmosási lehetőség is. Még most is idétlenkedik valamelyik cég, teherautóval hordja a kitermelt szmötyit (még mielőtt leírnád tudom, hogy mi minden jön fel onnan) Algyőre, mert ha 2012-ig nem végez érdemi kitermelést elveszik a jogot és akkor ugrott a buli.
tomoo 2011.10.03 20:09:45
@magyar_ellenállás: A környéken található termálkutakat már évtizedek óta alkalmazzák fűtési és egyéb célokra. Mivel eddig sok helyen nem volt visszasajtolás több kutat, nagyon helyesen, lezárattak. A termálvíz korszerű távfűtési rendszerekbe integrálása jelenleg is folyik a térségben és vannak már üzemelő rendszerek is. A cél a gáz majdnem teljes kiváltása.

Persze sok birka most azért hőbörög, hogy ne kelljen visszasajtolni, mert az pénzbe kerül.
– Melegszik a főtengelycsapágy! – Kenünk, vagy állítunk? – Állítunk! – 30-32-es kulcs, pajszer, kalapács! Mai cikkünk blogposztja...
Ezen a hétvégén talán egész Magyarország ott nyomorgott a Hungaroring lelátóin, a maradék pedig a boxutcában, gondolom, nem kell mondani, mi okból és miért. Természetesen mi is lehajtottuk magunkról a menetet, péntektől forogtak a kamerák, a legutolsó sarokba is bebújtak az…..
tomoo 2011.06.06 21:11:30
@Tomchy: Az az érzésem, hogy lesz még videó bőven a hétvégéről.