Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wrxtr

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A köztévé beszámolt a bajai halfőző fesztiválról, ahol a halfőzés mellé pálesz is járt, legalábbis erre tippelünk a videó alapján, mert az élő kapcsolásban bejelentkező riporter azon a részeg hangon hozta le a kis színest, amihez legalább hat feles kell, de gyorsan, melegben, húzóra. A kissé…..
Kis pénz, kis foci tartja a mondás és bár biztos ott is van kivétel (ami meg aztán még inkább erősíti a szabályt), a raliból máris tudok hozni legalább egy példát. Fotó: Hajósi Hajóka Miklós Hevesi István neve sok ralirajongónak remélhetőleg már régóta ismerősen csenghet, ha esetleg még nem…..
wrxtr 2017.05.10 19:43:21
Peka - tudják, ő a mi beépített sejtünk a nagy vízen túlról -, ismételten borzolja a németautó-fanatikusok idegeit. Míg a múltkoriban a BMW- és Porsche-kedvelőket vette célba, ezúttal az audisokban forgatja meg a kést. És most teljesen új autókról van szó, nem holmi aukción…..
wrxtr 2011.11.17 23:08:12
@Rocko-: elnézést, tévedtem akkor mégsem vagy megfelelő a posztra!

Na, hogy témához is hozzátegyek valami konkrétat. Nem szeretnék belemenni az uncsi USA-Németország-Japán vitába, de úgy veszem észre, hogy csökken a minőségi különbség a márkák között és nem németek javára! Ugye nagy meglepetést hozott a most kifutó Civic is a régiekhez képest, nem tartom elképzelhetetlennek, hogy Audiéknál is előfordulhatnak hullámvölgyek. A képek alapján ez 2011-ben kicsit gáz ebben a kategóriában, ezt nyugodtan el lehet ismerni, ezzel együtt még így is marha jó kocsik ezek.
Ha ezt a posztot még a hajnalban íródott előtt olvassák, ez a kis időugrás ne keverje meg önöket. Ahogy ott említettem (vagy csak a kamerába mondtam?), a Peugeot nagy bajban van. Na, azóta a nagy bajból Gigantikus Gebasz lett. A gond nem ma kezdődött, hanem még tegnap, amikor…..
wrxtr 2010.06.13 18:00:27
@Rocko-: igen-igen
ezt a részét nem neked írtam
Belsőség Pista menni LeMans 2010.06.11 14:09:00
A nagy kérdés nem is az, hogy odaérek-e, hiszen a Peugeot szervezi az utat, ami mindig jó szálláshelyet és kellő törődést jelent, hanem az, hogy mennyire leszek netközelben ott, a helyszínen. Bár egyelőre még csak Ferihegyen ücsörgök és a mellettem szintén ücsörgő, csehül…..
wrxtr 2010.06.11 21:49:39
@nem kéne...: Tudnál adni 1-2 linket? Köszi!
Továbbra is állítom, hogy olyan névvel, hogy nanobionikus bevonat, az ember már eleve sarlatánságra gondol. Aztán, amikor már kezdene eloszlani a bizalmatlanság, jön a következő gyanús infó: NASA-technológia. Ezzel csak azt akarom érzékeltetni, hogy mennyire nem meggyőződésből…..
 Voltam már Prágában, cseppet sem keltett bennem hányingert sőt, kifejezetten élveztem. Na jó, a koszt néha adott egy-egy váratlan parasztlengőt az emésztésemnek, de amúgy nagyon szerethető város."Az új Škoda Fabia RS bemutatója lesz. A program része, hogy Jan Kopeczky…..
wrxtr 2010.05.22 09:06:57
Akkezdet Phiai – Kottazűr (Szerzői kiadás) Rég volt rá példa, hogy magyar hip hop-lemezt ennyire várt volna a nagyközönség, de arra is, hogy a nagyközönség akár kicsit is várt volna magyar hip hop-lemezt. Ennek leginkább az az oka, hogy ez a színtér még mindig egy jól…..
- It was OK, but one of your teammate just pissed me off, he was so sly with me on the track. - Oh, really? Was it around 14.30? - Yes, I think... - Take it easy, sweetheart, that was me. And that was a race, not a scout-jamboree. Mai cikkünk blogposztja...
wrxtr 2010.02.27 15:14:05
Ugye megértik, hogy ezt meg kellett osztanunk önökkel? Ugye megértik, hogy ezek után sírva vonul a sarokba Grandmaster Flash és az egész Furious Five, de meghunyászkodik még a Sugarhill Gang is és a Public Enemy leteszi a fegyvert? Ugye megértik, hogy ebben a pár percben egy valódi,…..