Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macimez

0 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az OurFashion blog is csatlakozott a Johnny Walker és a Diageo '1 millió lépés az ittas vezetés ellen' nevű kezdeményezéséhez. Így holnap, azaz szeptember 16.-án 5 órakor gyülekezünk a Liszt Ferenc téren Jáksó Lászlóval, Für Anikóval, Piringer Patríciával és a Burzsuj…..
macimez 2010.09.22 11:39:43
Akármennyire is fenyegetőznek a hétvégi havazással a meteorológusok, én nem törődöm velük, a véremben már pezseg a tavasz. Ennek a Je Suis Belle cipőnek a láttán pedig főleg elkezd  pezsegni a vérem, hiszen a színei egy májusi virágoskertet idéznek, a fazon pedig…..
macimez 2010.03.04 21:54:03
Észrevétlenül elsuhant a január, és nyakig benne járunk a farsangi és báli szezonban. Aki régóta olvas bennünket, az sejti már, hogy én nem vagyok egy bálozós karakter, viszont a farsangi bulikat imádom. Természetesen itt a klasszikus, jelmezes mulatságokra gondolok. Viszont…..
Lady Gagától már megszokhattuk, hogy nem egyszerű ruhákban jelenik meg a díjkiosztókon. Szerencsére most sem okozott senkinek csalódást, űrkirálynőnek öltözve vonult végig a vörös szőnyegen. A megszokotthoz képest sokkal filomabb, kicsit tündéres benyomást kelt a kezében…..
A LOVE magazin nyolc szépséget vetőztetett meztelenre a legfrissebb címplapjához - Kate Moss, Naomi Campbell, Natalia Vodianova, Amber Valletta, Daria Werbowy, Lara Stone, Kristen McMenamy és Jeneil Williams testét mindössze néhány stratégiai helyen elhelyezett photoshop flekk…..
macimez 2010.02.02 18:48:06
Mindig mindenki azon sápítozik, hogy milyen gebék a modellek, miért nem lehet "valódi" nőkön bemuatni a ruhákat. Senki nem néz ki úgy a valóságban, mégis mindenki olyan akar lenni, mint az újságok címlapján szereplő lányok...sokáig lehet ezen vitatkozni. A…..
Hangulat: Nagyon jó - nyugodt, békés, jóllakott, elégedett. Szaloncukrot majszolok, túl vagyok egy jó kis leárazási vásárolgatáson és este egy rég nem látott baráttal találkozom majd, így ennél jobban nem is kezdődhetne a hét.A múlt hét fénypontja: a karácsony - …..
Szerintem Johnny Depp még mosogatórongyban is a legsármosabb férfi a világon sőt, még ilyen fura kék napszemüvegben is. Zsenialitása vitathatatlan, nem is folytatom, mert soha véget nem érő dicshimnuszba kezdenék bele. Ha ő öltözik fel így az még inkább erősíti bennem az…..
OurFashion Kocka in love with csík 2009.11.13 22:41:46
Még kisebb koromból emlékszem bizonyos "szabályokra", amik valahogyan mindig felmerültek, ha fel kellett öltöznöm. Ilyen volt a "nem lehet lilát és pirosat együtt felvenni", a fekete-barna, valamint a kék-zöld kombináció. Fogalmam sincs honnan szedtem ezeket, de…..
300 pár cipő, rendezett sorban, márkák szerint válogatva... ez talán minden nő álma. A szerencsés Christina Aguilerának pontosan ilyen "cipős szekrénye van", amit az angol Vouge örökített meg. Azt hiszem ez megérdemel egy napi kedvenc kategóriát.....
I love Tim Burton címmel készült a spanyol Ae magazinba ez a Halloween hangulatú képsorozat (Fotó: Gregorio Trivino Styling: Kattaca) az egyik kedvenc rendezőmről és az általa képviselt formabontó látványvilágról.Imádom Tim Burton filmjeit, a hangulatot, a különleges karaktereit…..
Lehet hogy az ÁFA emelés az oka, lehet hogy az idei divatfazon az over-the-knee csizma az oka, de valahogy úgy érzem, hogy jóval drágábbak lettek a csizmák idén télen. Szerintem meglepő hogy a Zarában 50-60 000 Ft-ért is árulnak téli lábbeliket, amelett hogy az én tavalyi ilyen…..
Már-már tűkön ültünk, úgy vártuk Jimmy Choo számunkra is elérhető H&M kollekcióját. Hát megérkezett, és szerintem nem okoz csalódást, a természetesen főként cipőkből és táskákból, de emelett ruhákból is álló minikollekció. Hamarosan (november 14-től) végre…..
Alexa Chung 27 éves angol műsorvezető (It's On With Alexa Chung címmel fut saját show-ja az amerikai MTV-n). De valójában engem egy cseppet sem érdekel, hogy milyen tehetséges vagy tehetségtelen a szakmájában, hiszen amikor csak látom, a ruháit bámulom. Valódi 'It-girl', a…..
Szerintem csodásak. Persze teljesen alkalmatlanok a mindennapi viselésre, de ennek ellenére menthetetlenül beléjük szerettem. Főleg a lépesméz-mintás cipő különleges, kerekded formája tetszik, de a fémhálós, egyenként applikált tűzzománc lemezkés példányok közül…..
Tudom, hogy már kedd este van, de vasárnap este értem haza az 1 hetes ukrán kalandozásomról, tegnap pedig elhavazott a munka, így csak most tudom feltenni kedvenc kérdéseimet.Hangulat: Elégedett. Izgatott. Posztkatartikus. Legszívesebben egész nap futkároznék, hogy felszabaduljon az a…..
Emma Watson már a gazdagnál is gazdagabb, az itthoni top 100-as lista résztvevői elbújhatnak mellette. Az alábbi kép a Burberry divatbemutatójábak after partyján készült. Hermione megformálója (a helyében én már nagyon gyorsan váltanék) Burberry ruhát visel, ami szerintem…..
Drew a Whip it (ez az a film, amit már pár leszbicsókkal is promótált) premierjére vette fel ezt a szívszaggatóan gyönyörű Alexander McQueen ruhát a Torontoi Filmfesztiválon. Már a csodás, élénk alsó ruha is tetszene, így viszont ezekkel a leheletfinom, fekete, hálószerű…..
Ma éjjel került sor az MTV Video Awardsra New Yorkban, természetesen mindenki kitett magáért, mint a bavonullás közben, mint pedig a fellépőruhák tekintetében is. A sztárok egymást felülmúlva érkeztek meg a kapukhoz, Pink egy hatalmas tűzoltó autón gördült be az eseményre,…..
Miután a Coin bemutatóról szóló posztban 'furcsának' tituláltam azt a kaftánt, amit Steiner Kristóf viselt az eseményen, további információkat tudtunk meg a tervező személyéről - magától Kristóftól: "Szilágyi Dóra, a Royal College of Arton végzett, és…..
OurFashion Napi Kedvenc Biankától 2009.08.13 13:01:38
 Mára két napi kedvenc jut, ugyanis megtaláltam álmaim fürdőruháját David Jones 2009/2010 tavaszi-nyári kollekciójában. Lehet, hogy a nagy fürdőruha szerelemben  a mosolyogós model, Miranda Kerr is segített, mivel Ő is nagy kedvencem. De mindenestre ez a fürdőruha…..
macimez 2009.08.13 18:28:55