Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prozium

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ér a Demszky-korszak, meghiúsult a sávolyi motorpálya, kipukkant a Jobbik-lufi, megadták a kettős állampolgárságot, megbukott az MSZP. Nem is volt ez olyan rossz év! 2010 legnagyobb magyar politikai bukásai után az idei év legpozitívabb belpolitikai fejleményeit rangsoroljuk…..
prozium 2010.12.23 19:57:00
@Rettegő:

Bodoky Tamás blogja:

bodoky.blog.hu
A teljes érthetőség kedvéért íme a „gyóntatás” teljes menete.   Csak a technikai (e-méter kezelésével kapcsolatos) dolgokat szedtem ki belőle.    Ez a kiadvány címe. „Konfessziónak” hívják az egyházban a bűnök utáni faggatózást, de meg…..
A Gyóntatási kérdéssor úgy tűnik, átlépett egy határon.   Ezt írta dr. Szikinger István:   Tisztelt Blogger !   A Magyarországi Szcientológia Egyház képviseletében azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy a "Gyóntatási kérdéssor" című anyagot az…..
prozium 2009.03.25 21:18:44
@jhokka: egy jóslat. A válság el fogja vinni a pénzt és szcientológia beruházásait. Nem lesz mit kiküldeni az egyháznak az USA-ba, az ottani központ lemond rólatok és az itthoni pár 100 szcientológus nem tudja majd fenntartani az itteni kirendeltséget, ami összeomlik. Ez lesz 2010 után, nem Clear Mo.
Belső mailt idézek. Érdekes megfigyelni, hogy mennyire vakok - a problémát látják, de a valódi okot (a szcientológia vállalhatatlan természete) nem, és a "sajtó" stb. a felelős. Nyilván, ha én egy cég vagyok és kínos már a Maraton támogatása, akkor a…..