Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trickster

7 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma reggel a Morning Show nevű reggeli műsorban a barkóba játékban, egy székely úriember játszott a rádiós műsorvezetőkkel. Az egy dolog, hogy kipellengérezik a székely tájszólást, gondolkodát, cikizték az urat rendesen. Nem baj. Aki ide betelofál az számoljon ezzel. Az a…..
Trickster 2012.09.29 18:24:01
magyar-magyar szótár pöcegödör 2012.02.22 15:59:00
AuauAuAu tisangörlA te kislány a szennygö-dö-őr!/Beatrice - Ramones parafrázis, helendzsölül, 1979.k./ Örjöngjünk, Vecám! >> a Magyar Televízió pöcegödörnek sem tud szakmailag korrekt módon kinézni<<Rp.: médiajókislányonak: "Végy egy szakmailag korrektül…..
Trickster 2012.02.27 22:08:23
@Frick László Emlékzenekar:
Hasonlóra mutatott rá Umberto Eco (már nem tudnám megmondani, melyik könyvében), amikor az olasz tóksókat elemezte. Ő is azt írja, hogy a mélyen tisztelt és csodált sómen, műsorvezető csak nadon eccerű tőmondatokat buggyant ki a száján gondolva arra, hogy bizonyos rétegek a bonyolult mondatszövevények mián hamar ott tanálják hagyni a tévét vagy átkapcsolnak egy emészthetőbb csatornára (hehe, emésztő- vagy pöcegödörre).
  Meghalt Csurka István. A MIÉP elnökével sosem találkoztam személyesen, mégis van közös történetünk. Az Utolsó Figyelmeztetés 2002. júniusi számának Háló és puding rovatába írtam egy cikket Csurka, a Mágus címmel, mely így zárult: „A MIÉP előtt nyitva állt…..
Trickster 2012.02.04 18:00:36
  Brit tudósok kutatása szerint az ember nem szívesen árul egy gyékényen konzervatív Deutsch Tamás-falinaptárt mélyen demokrata Pa-Dö-Dö hanghordozóval. Ragaszt viszont Suzuki jelvényre demonstratívan vizelő piktogramos matricát osztályharcos alapon. Különös belső…..
  Avasi vendégeskedése közben a volt miniszterelnök arról beszélt: újra kell gondolni azt a liberálisnak tekintett felfogást, hogy a magántulajdon szent és sérthetetlen – jelentette kedden az ATV Gyurcsány miskolci népi-plebejus roadshowjáról.   Egy. Lehet, hogy…..
Kedves Barátaim!Megint az van, hogy értek én mindent. Én már csak ilyen megértő vagyok. Sokaknak nem tetszik, hogy az állampolgárság mellé szavazati jog jár a külországba szakított magyaroknak. Az sem tetszik sokaknak, hogy miközben az anyagi következményeket nem, vagy csak nagyon…..
Trickster 2012.01.23 21:21:38
@Advocatus Diaboli: Megkérdezném, mi vagy te? Egy liberális, buzeráns zsidó-tót-cigány keverék, ahogy szavaidból kitűnik, te alávaló, önző tetű!
Hál' istennek vannak Magyarországon is rendes emberek, akiknek a nyomába sem érnek az ilyen szemetek.
Trickster 2012.01.24 05:50:39
@Brendel Mátyás: Neked egy pöcs van a fejed helyén.
Trickster 2012.01.25 13:36:31
@Advocatus Diaboli: Én nem voltam tüntetni nálatok, te szarházi, nájlonmagyar, és nem is mennék. De ha akarnék menni sem az ilyenektől kérnék engedélyt - különben is jogom lenne hozzá. Hülye fasz!
Mandiner blog Doktor Schmitt 2012.01.11 17:59:00
   Plágiumgyanús Schmitt Pál doktori értekezése – írja hvg.hu. A cikk szerint Nyikolaj Georgijev bolgár sportdiplomata Az olimpiai játékok programjának elemzése című kétkötetes, 465 oldalas, több száz oldalnyi táblázatot, diagramot tartalmazó 1987-es tanulmánya…..
Trickster 2012.01.11 18:34:44
"A patkány a legjobb apa-anya[...] a közhiedelemmel ellentétben igen tiszta állat. " /Brehm/  , >>Olyan aranyos, biztos nem lopik!<</Az Ötlábú kutya bojóccpárt szlogenje/A patkány egyikszemében az ősellenség, a másik szemében pedig annak a pártnak a…..
  Megtekintettem tegnap az új retorikai magasiskola egyik első politikai orgazmusát tegnap, a Szabad Sajtó útján. Unalmas, közhely-pufogtató tüntetés volt, alulmúlva talán az eddigi összes demonstrációt, amin jártam. Annyi kiderült: szabad országban élünk, ahol szabad…..
Trickster 2011.10.24 09:52:57
Hogy a meleg büszkeség körül lesznek konfliktusok, az előre látható volt. A Gay Pride a magyar jobboldalisággal nem kvadrál. Ha a filozófiai forrásvidék a KDNP, akkor bizony lárvás vizet iszik a kormányzó erő, és kellemetlen helyzetbe kerül, amikor ehhez kellene hozzászólnia. A…..
  Egyszerűen elfelejtették beletenni a keresztény ünnepeket, például a karácsonyt és a húsvétot az Európai Bizottság azon, fiataloknak szánt naptárába, amiben egyébként megjelölték a zsidó, muszlim és hindu ünnepek időpontját is. a naptárból 3,5 milllió példány…..
Reckl Amál blogja Féltestvérek 2010.05.09 15:22:34
2004. december 5-én nemmel szavaztam. Elérkezett az idő, hogy elmondjam, miért.Nem a határontúliakkal szembeni ellenszenvem miatt. Semmi különöset nem érzek a nem Magyarországon élő magyar emberek iránt, ahogy belföldiek sem egy halmaz.A legendás 23 millió román sem rémisztett…..
frigyesmester -átverhető buta paraszt, hivatalnok, értelmiségi, szociológus lásd.: [bolon'pestiember] vagy pedagógus. Határozott fellépésre (sikoltozás, ruhatépés, kasza vagy más kéziszerszám villogtatás, autó kilincsének rángatása, rendelő ajtaján dübörgés, telefon…..
w A kurvára nemzeti oldal 2009.08.11 05:50:00
Volt valamikor, a békeidőkben – a 2009-es EP-választás előtt – ez a meghitt hülyeség, hogy nemzeti oldal. A jobb-bal dichotómia fideszes feloldása: mi vagyunk a nemzetiek, a többiek meg, khm, azok valami mások, vérmérséklettől függően. Globalisták, internacionalisták a…..
w Debilek és gyíkok 2007.10.31 09:00:00
Nem, a gyűlölettörvény miatt nem szakítom meg az üzemszünetet. Nem is kell, mert szerencsére megírtam már előre, amit valaha akartam. Itt ni.De kivonatolom ide a vonatkozó lényeget, kedves idióta kormánypártok. Különös tekintettel a végvonaglásában saját buta fejét felfaló…..
w Govorit Moszkva 2007.07.30 05:30:00
Cs. Kádár Péter éhségsztrájkba kezdett, mert kitették a szűrét a Magyar Rádióból, pedig harminc évig dugdorászta a banándugókat. De közben elhervadtak a banándugók. Elkeseredése és indulatos elszántsága érthető. Gyermekei vannak és rosszul kereső felesége; amiért…..
Svejk, a derék katona Türelem 2007.04.20 08:02:00
Kell a türelem mindenhez. Hogy kivárjuk a sort. Nem akar melegebb lenni az idő. Két napja majd' téli hideg dühöng. Szinte harap a levegő.Régebb május elsején, sőt hamarabb, lehetett strandolni. Simán. Most pedig.... bele nem mennék a vízbe.Lassú, pénteki nap. Nincs kedvem ma…..
Svejk, a derék katona Juharlevél 2007.04.19 08:31:00
A hónap folyamán a várost ellepték a juharlevelek. Nagyméretű plakátokon csalogatják az embereket Kanadába. És Quebec-be. Ezt külön jegyzik meg a plakátokon, nehogy megsértsék a kanadai franciákat.Kanadában meghalt egy rokonom, Málnási Lászlónak hívták őt is, mint a…..
Mindig a Dsida-vers jut eszembe. Mindenki alszik - egyre kevesebben virrasztanak. így van ez mindig, így volt ez mindig. De kell-e vajon virrasztani? Minek? És ha mégis? Ki lesz az, aki virraszt?Elég rossz az idő, nem akar javulni. Unom már ezt...
Svejk, a derék katona Patika 2007.04.03 22:23:00
Kivettem édesanyámnak a havi gyógyszeradagot. Egy másik patikában csak 20 banit kellett érte fizetnem! És a megelőző gyógyszertárban ennek jóval több, mint százszorosát akarták velem fizettetni! 23.50 RON-t. Teljesen hülyének nézik az embert. Persze, összejártam a város…..
Svejk, a derék katona Patika 2007.04.03 16:39:00
Természetesen, nem sikerült még kivennem a gyógyszert. Egy helyen 25 lejt akartak a térítésmentes orvosságokért fizettetni. Egyre nagyobb itt is a disznóság. Akárcsak Magyarországon. Mit lehet tenni? Nem kell idegeskedni semmiért, nem érdemli meg az egész.Dolgozom, ez legalább…..
Svejk, a derék katona Napijaj 2007.04.03 07:55:00
Minden nap a maga bajával. Nem süt a nap, lehangoló. Indulnom kell, valami gyógyszert vegyek ki a patikából. A szokásos havi sorbanállás. Édesanyámnak felíratom, aztán valahogy kiveszem. Térítésmentes gyógyszer veteránoknak. Nem sokat ér. Ráadásul hamar elfogy a készlet. Tegnap…..
Svejk, a derék katona Derű 2007.04.02 21:01:00
Elég derűs a hangulatom mostanában. Nem tudom, hogy miképp fog továbbá alakulni az életem, de most elég jól érzem magam.Az idő azonban nem akar javulni. Unom már ezt a hűvös tavaszt, kiábrándító.Ma elég sokat melóztam, és fájt a lábam a rengeteg járkálástól. Később…..