Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Corazón de León

17 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem olyan régen, decemberben kezdtem kalandozni az almaborok világában. Cseppet pontosabban fogalmazva: brit típusú, szénsavas almaborokat, azaz cidereket kóstolgattam. Már akkor rájöhettünk, hogy készítés módja tekintetében a cider inkább bor, viszont csomagolás, marketing és…..
Corazón de León 2010.01.21 17:15:45
A Lost egykori Charlie-ja nem lesz benne az ABC új nagyágyújának szánt Flash Forward pilotjában, de a második epizódtól kezdve már fontos szerepet kap a sorozatban, amiből most az első jelenetet mutatjuk meg. Ha lehet egy kritikai megjegyzéssel élni: ennél jobban túljátszott…..
Nagy az öröm most a Football League-ben, miután az alsóbbosztályú angol klubok (vagyis a Championship, valamint a League One és Two csapatai) elsöprő többséggel elfogadták azt a szabályt, hogy a jövő szezontól kezdve minden csapatnak minimum négy saját nevelésű játékost kell…..
 Tegnap este Zlatan Ibrahimovic az év egyik legnagyobb gólját lőtte szabadrúgásból a Fiorentina ellen, a találkozó 94.percében. Látszott a svéden, hogy minden dühét beleadta a 109 km/h-val száguldó lövésbe, ami előbb telibe találta a lécet, majd onnét Frey háta mögött a…..
Corazón de León 2009.03.16 14:45:09
Engedve a rám nehezedő iszonyú nyomásnak, magam is elkezdtem fényképeket keresgélni. Komoly meló. Találtam egyet, a kattintás után elétek tárul majd, a kérdés elég egyszerű, bár teljességgel lényegtelen: Kinek szurkol(t)? :) ..
Corazón de León 2009.02.04 14:49:40
Salakblog - Minden, ami tenisz No.1 2009.02.01 19:00:00
Valamikor a héten azt írtam, hogy az a Roger, akit látunk, a világelső Roger, és hogy mostantól az a kérdés, vannak-e világelsőbbek.Vannak.Illetve van.Rafa 3 Grand Slamet nyert, mindháromszor Federert verve a döntőben, plusz egy olimpiát.Nincsen helye vitának...
Corazón de León 2009.02.01 19:02:22
Amióta vége, azon agyalok, hogy találok-e jobb szót arra, ami történt annál, hogy elbaszta.Továbbá, hogy ezt le lehet-e írni egy ilyen blogban.Nem találtam.Leírtam.Szóval Rog nagyon.Azt hiszem, bárki más ellen simán behúzta volna, háromban.Na jó esetleg négyben.És akkor azt, ami…..
Mivel már egy ideje várat magára a PL-olvasónapló legújabb fejezete, összedugtuk a fejünket, hogy egy monumentális poszttal köszöntsük az angol foci rajongóit az újévben. Így születhetett meg idei leghosszabb írásunk, melyben a PL-ről az ősz folyamán összegyűjtött…..
Corazón de León 2009.01.07 16:59:23
kicsit off, kegyetlen Gascoigne videót találtam a jútúbon: www.youtube.com/watch?v=7v2MdZFEhpk

fullra bebaszva osztja az észt 7 percen keresztül :)

egyébként meg a Liverpool fogja nyeri a bajnokságot!!
Nálunk mostanában fejeződik be a Celeb vagyok második adagja, a britek meg most hirdették ki a dzsungelbe most induló új csapat tagjait, akik között találunk tévébemondót, politikust, modellt (Joe Cole futballista csaját), tévészínészt, egykori teniszcsillagot (Martina…..
Meccset nézni kocsmában jó. Bárhogy tagolva. Igaz ez még ott is, ahol a rohadt bagósnak állandóan ki kell rohangálnia, hogy másik háromszáz rohadt bagóshoz hasonlóan kint rostokoljon a szemerkélő esőben (ez egyben helymeghatározás is) a kocsma előtt. Az elmúlt napokban két…..
Régen volt ilyen, meglepetések nélkül zajlott le egy forduló. A nagyok nyertek, a Hull még mindig dobogós, a Tottenham kikapott és a Newcastle sem tudott nyerni. A középmezőny békés döntetlenekkel mulatta az időt, kilenc csapat gólt sem rúgott, ellenben a kiesési rangadón több…..
Sorsdöntő mérkőzéshez érkezett a Rafael Benítez vezette Liverpool. Vége a mellébeszélésnek, hogy nem elég erős a keret, volt másfél hét analizálni, és kitalálni, hogy mit kell játszani a Vörös Ördögök ellen. Elég ciki, hogy Benítez vezetésével mindig sikerül kikapnia a…..
Corazón de León 2008.09.12 15:02:01
Ahogy közeledik a rajt, úgy válik egyre halványabbá a szívünkben lakozó bizonytalanság kétségbeejtő érzése. Miközben az angolos és németes kollégák már a bejegyzések hozzászólásait számolgatják, mi még jósolni sem merünk a La Liga 2008/2009-es szezonjával kapcsolatban.…..
Gyarló az ember - azt lesi, hogy hol tömheti jobban a hasát. Gyarló az ember - azt lesi, hogy hol adhatja jobban el magát. Volt is, lesz is, ez itt a praxis, mindenkinek helyzete van. Volt is, lesz is, fent is, de lent is, minden kornak rendszere van, de rendszere van. Gyarló az ember -…..
Corazón de León 2008.07.21 11:55:22
McManaman védelmében beírok béhány sort Robbie Fowler önéletrjazi könyvéből:

"Everyone thinks that he turned his back on Liverpool, did the dirty on them and walked out on the club that produced him for nothing, because he could get a massive contract if he went for free. But the truth is, Liverpool really were that stupid. His mum had been ill for a while, and he wanted to stay at the club, even though he had got into the final year of his deal. The year before he had almost gone to Barcelona when the club tried to sell him behing his back, but really his heart was genuinely at Anfield and he wanted to be close to his family, even though there was interest from Real Madrid, Juventus, Inter Milan, Lazio and Bayern Munich. They negotiated for a while, and eventually around September 1998, the Chief Executive made an offer that Stevie thought was good enough, and he accepted it. But then he was told that the offer would have to be ratified by the board first, and he was asked to wait for a couple of weeks. When it finally come back to him, the board had said they couldn't sanction such a deal, and offered less than had already been agreed.

Obviously, he said how the fuck could he agree a deal that was considerably less than one that he'd already shook hands on with the club only a couple of weeks before? It was madness, just crass stupidity, because Macca only had one course of action left open to him after that - to leave. When the finger's being pointed about that episode, even now, it's always Stevie who is made out to be the greedy one. But Christ, Liverpool fucked up. They know he was worth maybe twelve, fifteen million, they knew he had six month left on his contract, and they knew h1'd sign beacuse he had shaken hands on it. So what they do? Ensure that he left for nothing"

Mint Liverpool szurkoló én is ellenszenves vagyok McManamannal szemben, mert ingyen ment el több fizetésért (pedig az egyik kedvencem volt a 90-es években), de lehet hogy nem mindig úgy történnek a dolgok ahogyan a médián keresztül értesülünk az eseményekről. Tudom hogy sokan azt gondolhatják, hogy Fowler csak azért védi McManamant mert jó barátja, de több olyan Liverpoolban élő szurkolóval is beszélgettem, akik szerint a klub volt a főbűnös McMananaman távozásakor...

Fowler könyvét pedig csak ajánlani tudom mindenkinek :)
 A szezon második barátságos mérkőzésén a vörösök a Lucerne csapatával találkoznaka svájci edzőtáborban. Ma este valószínűleg Dirk Kuyt és Javier Mascherano is szóhoz fog jutni, ők kihayták a Tranmere elleni győztes összecsapást. A találkozót a Channel Five…..
Ha egy dolgot vihetnénk magunkkal egy lakatlan szigetre, az minden bizonnyal Fatih Terim lenne. Ebből a megközelítésből már nem teljesen esélytelenek a törökök, mert bár Tuncay Sanli, Arda Turan, Volkan Demirel és Emre Asik eltiltott, Nihat, Emre Gungor, Servet és Emre Belozoglu…..
Bár még soha semmit nem nyertek, ha nem számoljuk azt az egy korabeli és elfeledett sikert, a spanyol válogatott számít az idei Európa-bajnokság egyik legnagyobb esélyesének. Nem kétséges, hogy a keretük az egyik legértékesebb és legjobb a tizenhat induló közül. Az sem kérdés,…..
Nekünk nagyon nem is kell fokozni a hangulatot, mindenki tudja mi fog következni. Holnap délután erős izgalmi állapotban, tévét bámulva, ide-oda kapcsolgatva, netet nézve fogunk 90 percig együtt lélegezni. A második félidőre várjuk az olasz bajnokikról átkapcsolókat is. Két meccs…..
Majdnem elütöttem Uri Gellert. Az éjjel hazafele tartottam egy rendezvényről, amikor a Four Seasons hotelnél Uri, s valószínűleg a gyermekei átfutottak előttem az úttesten. Kikerültem őket természetesen, azután elgondolkodtam, senki nem mosná le rólam, hogy szándékosan gázoltam…..
Mi is a férfi (és a leszbikus) társadalom azon részéhez tartozunk, akik először a seggét nézik meg a szebbik nemnek, így heti PL beharangozónkban is elsősorban a hátsó fertályra fókuszálunk. (Nyugi...) Igyekszünk kicsit bővebben kitérni a bennmaradási esélyekre és…..
Corazón de León 2008.04.26 19:40:37
Szuper kis forduló volt, ezt abból lehet a leginkább megállapítani, hogy az összes létező edző a bírókat anyázza. Bizony, van köztük, aki jogosan… A Juventus borzalmas játékkal örvendeztette meg az Inter-szurkolókat, cserébe az Inter még talán ennél is szörnyűségesebb…..
Először is, kik azok a Gyurik, így, nagybetűvel? A Toon lakói. Jól hangzik? Hát, ha nem is feltétlen jól, de éppen azért hívják Newcastle és a környék lakóit Geordie-knak, mert a környéken járatos akcentussal beszélők szájából pont így hangzott a George név, amelyet az…..
Corazón de León 2008.01.17 11:32:58
Corazón de León 2008.01.17 20:28:03
keegan klasszikus: www.youtube.com/watch?v=nW8p8xppxwA
"love it if we beat them, love it" :)
Boxing Day. Ezen a napon - vagy 27-én - régen a szegényeket ajándékozták meg a gazdagabbak, vagy éppen a nekik dolgozó szolgálókat és munkásokat, és hagyományosan rókavadászatot tartottak. Azóta pördült egy párat a nagy gyurmagombóc a Nap körül, a rókavadászat már tiltott,…..
Corazón de León 2007.12.26 16:59:40
Subba Megsárgult fotó: Ki ő? 2007.12.20 08:22:00
Találjátok ki, hogy ki ez a kedves piros nyakkendős fiatalember a képen! Sikeres, gyakran látjuk a televízióban, csinos felesége, és jól menő vállalkozása van...
Corazón de León 2007.12.20 15:07:55