Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Captain Crisis

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Egy amerikai farmer megtalálta a megoldást a mexikói öbölben elképesztő méretet öltő olajfolt eltávolítására. Egy elképesztően egyszerű módszerről van szó, amellyel nagy mennyiségű olajat lehet kiemelni a vízből, méghozzá rendkívül környezetbarát módon, további…..
Nem kér a szponzorok felirataiból autóira a Forma-1 idei verhetetlen konstruktőre a Brawn GP. A Hondától „örökölt”, Ross Brawn által vezezett csapat autói – bár Jenson Button az eddigi hét versenyből hatot megnyert, egy versenyen pedig a második helyen végzett…..
Nincs Válság A paranoia kora 2009.04.16 09:35:00
Ez nem egy újabb emo zenekar neve, vagy egy külvárosi rockkocsma speciális rendezvénysorozata, hanem egy valós probléma, mellyel nem igazán szembesülhetünk direkt módon a hétköznapokban, hiszen magunk is részesei vagyunk.Zaklatott vagy, egész nap pörögsz, de úgy érzed…..
Tudjuk, hogy a média szeret dobálózni a nagy szavakkal, mert a nagy szavakra figyelünk csak igazán oda.1929-ben a világ gazdaságilag legelőrehaladottabb országaiban súlyos, tömeges éhezések és súlyos tömeges munkanélküliség volt.Mit jelent a válság ma?Kizárólag a…..
Captain Crisis 2009.03.29 00:15:21
@haveavoice: a blog célja, hogy ráébresszen: valahogy mindíg van. Még egy fontos célja, hogy ha már mindenhonnan azt okádja mindenki, hogy ezért és azért van válság, és hogy már annak is a válság az oka, hogy idén nem lett 12%-al zöldebb a fű a főváros parkjaiban, halljunk olyasmiről is, ami enyhít a depresszív híreken, a humor és a szembesítés eszközeivel. Remélem megválaszoltam a kérdésed. (... szerintetek viccelnek vagy mi afasz?) :)
Captain Crisis 2009.03.29 18:03:18
@haveavoice: nem megünk le vidékre fotózni a nyomort és a szegénységet, mert nem azt mondjuk, hogy nincs nyomor és szegénység, tudjuk, hogy most azok vannak a legnagyobb szarban akik az úgynevezett középosztály. Nekem sem esett jól amikor az autó törlesztőrészlet a másfelesére ugrott, na de miért vesz az autót akinek nincs rá pénze?? így jártam. Az eddigi illúziónak, miszerint mindenre van pénz mert a bankok úgyis adnak vége, ez itt már a valóság, most látjuk, hogy valójában mennyi pénz van. Szarul esik, a néhány évvel ezelőtti állapothoz képest valóban válságnak tűnik, és ez még lesz szarabb is. De annyit nyavajogni mint amennyit nyavajgunk (egybként is kódolt genetikailag) emiatt az azért nonszensz és ideje észhez térni, mindennek van oka, csak ezt ebben a következmények nélküli országban nehéz felfogni.
Egyetlen fia segít megoldani a problémáinkat és meghal a mi bűneinkért kifizeti a törlesztőrészleteinket. Nem kell hozzá más, mint a varázserőt korlátlan hitelkeretet biztosító American Express hitelkártya.Eközben megtudhatjuk, hogy a hitelből emelkedő életszínvonalat…..
A "nem öt perc alatt megoldható feladatok" még nem jelentenek válságot. Ezt már akkor is tudtuk. Csak hozzáállás kérdése. Nincs válság!..