Regisztráció Blogot indítok
Adatok
StuUngar

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt várjuk a metrós sztorikat! ..
Ide jöhetnek a villamosos élmények! ..
No kérem, itt megoszthatjátok mi történt Veletek a trolin! Mit láttál? ..
Biztos a HÉV-en is történik valami érdekes! Ide vele! ..
Nem is részletezem, várjuk az ellenőrös sztorikat! Kérünk Benneteket, igyekezzetek kultúráltan fogalmazni! ..
Mi hiányzik Neked a blogról? Írd le, igyekszünk a kedvedre tenni! ..
Ez lesz itt a buszos gyönyörűségek helye! ..
Láttam, hogy óriási észosztás megy a facebookon és a blogokon, elkezdtem írni a facebook oldalamra a véleményemet a Vettel üggyel kapcsolatban, majd rájöttem, hogy kurvára nem oda kellene írnom, hiszen ha jelen pill halott is, de van nekünk egy blogunk. Szóval tessék. Szóval…..
 ..
4 kerékvető Kiről lehet szó? 2012.03.20 16:14:00
"Egyre erősebb és erősebb. Annyira érett, visszafogott, mégis könnyed személyiség, hogy az meghazudtolja azt a mindent elsöprő győzni akarást, ami benne van. Szerintem most már el kell hinnie, jó esélye van rá, hogy tényleg ráhajtson a világbajnoki címre. Azt hiszem, el is hiszi.…..
Úgy gondolom, egy nagyon izgalmas, kiélezett VB első futamát láthattuk, idén minden pontért meg fognak izzadni a pilóták.Az tisztán látszik, hogy a Mclarennél nagy a rend, Button jól ment, Hamilton meg had idegeskedjen, ha már Mclaren, akkor legyen Button elől. De remélem senki sem…..
4 kerékvető Intro - stuungartól 2012.03.15 14:40:24
Sziasztok,az első emlékem a Forma 1-ről tulajdonképpen egyenlő Schumacherrel, és azzal, hogy milyen jókat aludt a család a drága Knézy Jenő bácsi közvetítései alatt. Viccet félre téve, inkább azzal kezdeném, hogy az idei szezont miként várom, a későbbi posztokból úgyis ki…..