Regisztráció Blogot indítok
Adatok
massagebearhun

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elfogadta az általános csend- és rendvédelmi, zajártalom-megelőzési, valamint utcatisztántartási törvényt a tegnap késő éjszakai órákban tartott szavazáson a nemzetgyűlés. Az új jogszabály célja a késő esti, a kora reggeli, a délelőtti és a délutáni oktalan vagy nem a…..
90 Szandi megaposzt 2009.08.18 18:07:00
Először is szögezzük le, Szandi tizenhat éves koráig vállalható, másodszor, hogy jön ahhoz, hogy három gyerek után is húszévesnek nézzen ki, mikor nekem már minden testrészem olyan, mintha szült volna három gyereket. Mi nem hallottuk a Diákszigeten azt a kérdést, hogy…..
Határozottan olcsóbb szállásnak tűnik, mint a japán hat négyzetméteres lakás havi 110 ezerért, de nekem azért kicsit mégis sok ez negyven rugó. Főleg ezért a 10 négyzetméterért, ami nincs valami túl fényesen vagy ötletesen berendezve. Ráadásul ugyanennyiért ugyanennek a…..
α-tól ω-ig Modellből filmsztár 2009.08.14 11:55:00
A Total Film ismét nagyot alkotott, ugyanis összeállítottak egy listát, mely a modellből filmsztárrá vált hölgyeket sorolja fel. Nem is olyan régen a blog egy, a leghíresebb gonoszokat tárgyaló sorrendet állított fel. Most azonban azokkal a nőkkel foglalkozik, akik kezdetben…..
A különböző kutyafajták mindig az adott kor igényeinek megfelelően változtak az idők során. A XIX. század végén, a versenyszerű kutyatenyésztés megjelenésével a gyakorlati szempontokat (pl. vadászatban betöltött szerep) elkezdték felváltani az esztétikai szempontok, és a…..
massagebearhun 2009.08.13 11:21:39
Vendéglátós A Haxen 2009.08.03 16:32:00
Időről időre meg kell néznem, hogy pontosan hakni, haxni, haxn, vagy haxen a helyes írásmódja a helynek. Utóbbi. A Haxen Király Étterem Restaurant a Király u. 100-ban található, így könnyű megjegyezni a címét is, mert benne van a nevében, és ugye Haxen utca nincsen, Étterem…..
Ken Follett sikerkönyve, a Katedrális fiatalkorunk egyik kedvec olvasmányélménye volt, így nagyon megörültünk annak, hogy a Scott-tesók (Alien Ridley és True Romance Tony) cége, a Scott Free TV (ami egyébként a Cég című CIA-ról szóló minisorozatot is készítette) egy német és…..