Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zacskóstej

0 bejegyzést írt és 471 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk, Gamintojas olyan levelet írt nekünk, amin egy pár napig ülnünk kellett, hogy meg tudjuk emészteni. Egy cikket is mellékelt a felvetéshez: A rejtett heréjű kansertések ivari szaga. És akkor jöttek azok a mondatok, hogy: "Megfigyeléseink szerint az ivari szag pszichofizikai élményként…..
Zacskóstej 2020.02.25 15:41:30
@Opportunista mikroba: "Azért milyen durva már... Először ivartalanítanak, aztán meg is ölnek. Nem lennék kan disznó. "

Aztán meg ledarálnak, visszatöltenek a saját végbeledbe és megzabálnak....;)
A most következő bejegyzésben a hidegháború idején eltűnt, vagy vélhetően eltűnt néhány űrhajósról lesz szó. A téma nagysága miatt csak néhány érdekesebb esetet vagy személyt választottunk ki, mivel ezzel a témával akár egy 200+ oldal hosszúságú könyvet is meg lehetne tölteni...
A kezdetek Az Idegenlégió zászlaja és jelképe, a hétlángú gránát (forrás: Wikipedia)   A Francia Idegenlégiót 1831-ben hozták létre azzal a céllal, hogy megkerüljék azt a törvényt, amely tiltotta az idegen nemzetiségűek felvételét a francia hadsereg soraiba. A légió…..
Itt a Papríkató sorozatunk második része! Ti kérdeztetek, papok megválaszolják! 'Isten azt is látja, amikor zuhanyzok?' Emlékeztek még, mikor a Campus Fesztiválon megkérdeztük, hogy ha egy kérdést tehetnél fel Istennek, akkor mi lenne az?  Két egyetemi lelkész vállalta, hogy a legjobb kérdéseket…..
  A Halálsoron című filmet, mely Stephen King regénye alapján készült - 1999. december 10-én mutatták be elsőként Amerikában, majd rá négy hónappal elkészült a magyar szinkron, s hazánkban is elérhetővé vált a mozikban. Hatalmas sikert aratott világszerte, és egészen 2017-ig (az Az bemutatásáig)…..
Az NBA minden korszakához csatolható egy-két olyan személy, aki olyan hatással volt a játékra, amilyennel csak nagyon kevesen. Általában ugyanazok a nevek merülnek fel olyankor, ha azokat a játékosokat keressük, akik ebbe a csoportba tartoznak: Wilt Chamberlain, Kareem Abdul-Jabbar, Magic Johnson,…..
Sokféle módon közelítették már meg a Star Wars világát - voltak gyerekmesék (pl Baljós árnyak, Klónok támadása), volt háborús dráma (Zsivány Egyes) és rendhagyó formabontás is (Utolsó Jedik) - így talán kevéssé meglepő, hogy a Disney+ nemrégiben induló streaming csatornáján futó The Mandalorian című…..
A nyolcvanas években feltűnt izomfickók közül egyértelműen a svéd Dolph Lundgren a kedvencem. Azt nem állítanám, hogy meglehetősen behatárolt színészi képességeivel vívta ki az elismerésem – igen sok filmjéhez nem is volt szerencsém –, inkább az egyéniségét találtam érdekesnek és rokonszenvesnek.…..
Zacskóstej 2019.11.05 17:06:36
@fideSS a retardáltak gyűjtőhelye: Mert a kard stabil tartásában fontos szerepet játszik a kisujj.

Mondjuk ettől még rátámadhat a főnökére...
A kereszténység a pogánysággal szemben a védekező-támadó álláspontra helyezkedett. Ugyanakkor Rómával, mint impériummal, illetve a római kultúrával szemben is meglehetősen kritikus-ironikus hangot ütöttek meg. A keresztények igyekeztek jó állampolgárok lenni, ám a római kultúrával, a római…..
Zacskóstej 2019.09.12 15:25:43
@Rigor Mortis: Meg az adó. Rohadtul nem érdekelte őket, hogy ki milyen istent imád amíg nem lázadoztak és fizették az adót.
A szétfolyt csöcsű Izom Tibi szívecske formájúra vágja a sonkát, az akciós trappista sajtot, meg a ciprusi sága füstli virslit, amit reggeliként szervíroz is a pudvás seggű plasztik csajok és gyúrós józsik által hupákosra ült napozóágyon. És, ha azt hinnénk, hogy ez ide, a Szerelem Szigetére, a…..
Kicsit megkésve, de törve a legkevésbé sem, ezennel ünnepélyesen megnyitom a Love Island hogyvoltozását, máris 3 részt rövid időn belül, egyben letolva. Ezt is csak azért így, hogy mindenkinek felálljon, azoknak is, akik várták, hogy legyen mán hogyvolt, és most majd jól lenyugodhatnak a picsába,…..
Ajánlom Sz.D.-nek A Frigyládáról, talán köszönhetően Spielberg Indiana Jones sorozatának, még azok is hallottak, akik nem forgatják naponta a Bibliát. A Szövetség Ládája az a doboz volt, melyet Mózes Isten parancsára készített a két kőtábla tárolására és ami előbb a sivatagi, szintén Mózes által…..
Zacskóstej 2019.08.29 14:09:03
@meszena: "- miért írta volna bármi másra? Írhatta volna persze, de mi a jelentősége? A kőre vésett dokumentum abban az időben elfogadott, időtálló formátum volt. Egy PDF-el nem tudtak volna mit kezdeni..."

Mondjuk hogy ne törjön össze ha leejti az első hülye? Istenként adhatta volna időtállóbb formátumban, hogy a szavaiddal éljek. Jelenleg se táblák, se Frigyláda, se semmi csak mesék.
Olvasónknak nagyon kellett valami, ami csak az Euronoics-nál volt meg és ezért bármire képes is lett volna. A termék doboza azonban eltűnt pont úgy, mint a türelem a vásárlóval szemben. Tisztelt Euronics! Mérhetetlenül csalódott és dühös vagyok az értékelhetetlen kiszolgálásuk és tehetetlen…..
Az 1999-ben elhunyt sikeres rendező, Stanley Kubrick, akit a filmes szakma a legjobbak közt tart számon és akit napjainkban is minden idők legtehetségesebb filmes direktorai közt emlegetnek, 1987-ben készítette el legsokkolóbb  háborús drámáját, az Acéllövedéket. Ennyi "leg" után következzen egy…..
Múltkor találtam néhány képet Fortepanon a Széchenyi fürdőről, amit nyomban fel is töltöttem a FB-oldalamra. 1929-30-ban készült fotók voltak, rajtuk vidáman fürdőző pesti polgárok, a férfiak is még a régi, hagyományos testtrikóban; dugig telt napozórészek, mintha egy stadion lenne VB idején. Párom…..
Vannak olyan filmes alkotások, melyeket akár többször is meg tudunk nézni, mert mindig működnek számunkra. Van bennük egyediség, izgalom, humor, stílus, sőt a négy legfontosabb jellemző - rendezés, alapsztori, színészet, látvány - mindegyikében "helyt állnak", miközben még el is gondolkodtatnak…..
Az "Arthur Király: A kard legendája" című film sok tekintetben maradandó csillagfény marad amatőr filmrajongásom világegyetemében. Hiszem, hogy nem vagyok egyedül ezzel, dacára, hogy sokan megpróbálták elhitetni velünk, nézőkkel, ez márpedig nagyon nincs így jól. Hiába bilincselt le a film minden…..
A kérdésre nyilván majd csak az idő adja meg a választ, az az egy biztos, hogy szerdától a brit Konzervatív Párt új vezetője Theresa May utódja, azaz rá hárul az a feladat, hogy kivezesse az Egyesült Királyságot az Európai Unióból. De kicsoda is Boris Johnson?..
„Nagy nehezen kiválaszt egy kajáldát, beülünk, minden megfelel hálisten, ötször lefotózza, amit kihoznak elé, magát is legalább ennyiszer. Feltolja fészre. Rám szól, hogy lájkoljam. Nem lájkolom. Ne őrüljünk meg teljesen” – humoros beszámoló egy nyaralásról egy igen összetett csajjal.   Ha…..
Egyre többen akarnak megélni abból, hogy jókat írnak egyes helyekről vagy szolgáltatásokról a közösségi médiában. A pofátlan megkereséseket azonban sokan nem veszik jó néven...
Zacskóstej 2019.07.16 10:53:45
@acycloren: Jól kivagy ember..:D:D Kiborultál egy fagyis cikken :D
Wole Soyinka 1934. július 14-én született Abeokutában, Nigériában. Több mint 50 kötet szerzője, munkái között versek, drámák, regények, esszék is találhatóak. Sajátos nyelvezete, képhasználata és politikai szerepvállalalásai miatt Afrika kiemelkedő irodalmi szerzőjévé vált. 1986-ban Wole Soyinka…..
Zacskóstej 2019.07.15 14:37:00
A szirupos Modern Talking 85-ben lenyomta a teljes hazai zeneipart, a tinik között pedig eluralkodott az őrület...
Zacskóstej 2019.07.07 19:43:23
@gigabursch: Kicsit rasszista a bácsi...nem csoda, hogy odavan talking párosért...:D
Ki hallott már Repülős Gizi nevéről? Bevallom, engem újdonságként ért az idős nő története, aki gyakorlott besurranó tolvajként vált Európa szarkájává, ugyanis elmondása szerint az élete szenvedélyévé vált a lopás. Gyerekként kezdte, de nyolcvan éves korában sem szűnt meg az örökös vágy, amit…..
Zacskóstej 2019.07.04 13:48:58
@gigabursch: Nem hiszem, hogy lennie kéne bármi evolúciós hasznának. Ugyanúgy egy mentális/kényszeres "betegség" mint sok másik. A pedofíliának sincs evolúciós haszna..:D

Amúgy ha már Repülős Giziről írtál cikket, beleírhattad volna a nevének eredetét amit a rendőrök aggadtak rá, holott saját bevallása szerint életében nem ült repülőn. ;)