Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zacskóstej

0 bejegyzést írt és 477 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ass blaster Ezek hülyék... 2021.10.10 14:36:12
  Mi folyik itt Angliában? Pontosabban mi nem folyik? Például üzemanyag a benzinkutakon. Miért? Azért mert az angolok ha nincs más aki megtegye akkor saját magukat bökik tökön.  Kezdjük messzebbről. 2016-ban öt évvel ezelőtt megvolt a Brexit szavazás, az angolok kiléptek az EU-ból. Ennek meg…..
„Ha ki akar lépni ebből a kapcsolatból, miért nem mondja meg nyíltan? Ha meg nem, akkor azt” - A türelem fontos erény, de csak észszerű határokon belül. A pasi lassan nem tudja már elfogadni a csaj indokait, mivel egyre semlegesebb magyarázatokkal jön.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és…..
Az elmúlt időszakban Afganisztán a nemzetközi figyelem középpontjába került. Az amerikai katonák kivonulása után újra a tálibok vették át a hatalmat. Az aggasztó események késztettek minket arra, hogy áttekintsük, hogy mik is történtek az elmúlt 40 évben az országban, kik és hogyan próbáltak meg…..
Zacskóstej 2021.09.28 13:20:47
@Fotósképző: "Az nem úgy van a hadseregeknél, hogy riadó alkalmával teljes ruházatot kell felölteni (peszse, 3 másodperc alatt)? "

Az a filmekben van, meg a kiképzés alatt. :)

Egy ilyen előretolt bázison ha attack van akkor sisak, mellény, fegyver és go. A többi gyakorlatilag lényegtelen abban a helyzetben.
Vakáció a városban a hatvanas, hetvenes és nyolcvanas években. Talán sokunknak van erről valamilyen élménye, különösen azoknak akik a fővárosban voltak gyerekek, és néhány nyarat a penelházak árnyékában töltöttek el...
Zacskóstej 2021.06.24 18:50:57
@mennyi?husz!: Pontosan!!!! :) Én 20-27 éves korom között agresszív göriztem. Szokásunk volt hogy éjszaka jártuk a várost, mert akkor jobb volt. Rendszeresen jártunk fel Budapesten Várhátsóra és onnan jöttünk le. Nulla védőfelszerelés és 40-50-el jössz le kb 4-6 percen keresztül. A görin meg nincs fék...:) Ott ha jössz azzal a tempóval, akkor jössz és nincs megállás. Egyetlen egyszer volt hogy aug 20 után jöttünk le és a lejtő végén dugó volt...kb 5 másodperc alatt kellett dönteni, szóval kimentem a fűre és hát pörögtem párat. (De inkább ez mint egy autó háta) Fájt mindenem, de semmi olyan nem történt amin másnap ne röhögtünk volna...:)
Zacskóstej 2021.06.24 19:35:54
@Almandin: Ez mondjuk jogos. Más korszakba kaptam bele. :)

De 11-14 évesen is toltuk félelem nélkül bringával és nem emlékszem semmi kirívó sérülésre vagy pánikra. 1-2 törés néha benne volt NAGYON ritkán de szerintem ez benne volt.
Zacskóstej 2021.06.24 21:09:08
@Almandin: Szerintem ez egy történetből kiragadott sztori. divany.hu ? :) Nem a tényfeltárás csimborasszója. Sima kattintásvadász cikk.

Elég nyilvánvaló, hogy ott mélyebb sztori van a háttérben, csak így jobban hangzott a cikk. Már ha igaz.
Napi kedvenc kép: 1910. Német tiszt idomított zebráján ugrat át egy akadályon Német Kelet-Afrikában (jelenleg Tanzánia)..
Zacskóstej 2021.06.20 13:09:32
@Namely: Csak gratulálni tudok neked. Igazi klasszikus rasszista féreg vagy.
Ebben segítünk neked folyamatosan a legnagyobb sztárok eljegyzési, illetve esküvői fotóinak közzétételével.   Napjainkban, ha egy sztár férjhez megy vagy eljegyzik, két utat választhat: vagy önként kiposztolja a megfelelő közösségi oldalakra a releváns információkat vagy megvárja, amíg…..
Sziasztok! A járványbéli nagy bezártságban az emberek szerintem kiéheztek már nagyon. Mármint a mozira is. Egy nappal a premiert követően 4 haver úgy döntött, hogy meglesi, mit tud ez az új Mortal Kombat. Hárman közülük a játékokkal nőtt fel, majdhogynem az igazi ’90’s kids kategória. Mortal…..
Akik látták a korábban megosztott videómat, azok biztosan feltették a kérdést, hogy mégis miféle játék ez?  Ez a  2017-es Destiny 2, amely a 2014-es Destiny folytatása. A játékot a Halo sorozat megalkotói a Bungie készitette.  A Halo a modern lövöldözős, FPS, játékok egyik alappillére, legalább…..
A "háborús filmek" meghatározás meglehetősen tág kategóriát jelent, hiszen az ókori, középkori filmektől (Trója, Rettenthetetlen) egészen napjainkig terjedően ölelheti fel a különböző fegyveres konfliktusokat. Jelen poszt azonban kifejezetten csak a világháborúkra fókuszál, így kiesnek a XX. század…..
Peter Boyle vágó emberfeletti munkával próbál valami értelmeset összerakni a forgatott anyagokból, miközben az egyik oldalon Costner sajátos művészi elképzeléseinek, a másikon meg a stúdió öltönyösei elvárásainak próbál megfelelni. Egy hónappal a bemutató előtt egy 2 óra 45 perces változatot újra…..
Zacskóstej 2021.01.28 14:58:45
Az AFI és az Online Filmkritikusok díjátadója után a National Board of Review is közzétette toplistáit és díjazott filmjeit. Az NBR díjátadója az amerikai kritikusok összesített véleménye a legjobb filmekről, mely évente megrendezésre kerül – azonban idén a világjárvány miatt hónapokat csúszott.…..
A Légion étrangère-t bemutatni, a Légióról írni teljes részletességgel ezeken az oldalakon, a téma szerteágazó és hatalmas történelmi távlatokat érintő terjedelme miatt, lehetetlen. Hiszen csak a hadtörténeti előzmények, melyeket oly sok hadtudós kutatott már, több kötetre rúgnak. No és nem…..
Zacskóstej 2021.01.14 08:48:32
@kekegsm: Anyu nem engedi...
Mint azt tudjuk, a CoVid-19 vírus erőssége nem lebecsülendő, krónikus betegekre nézve nagyon veszélyes, gyorsan terjed, nem érdemes a CoVid-ot az influenzához hasonlítani, mivel más természetű a két megbetegedés. A járvány által kiváltott gazdasági károk már dollármilliárdokban mérhetőek, a…..
A 18. századi francia történelem egyik legkülönlegesebb alakja volt Tarrare (vagy Tarare), aki 1772 körül született Lyon környékén és szokatlan étvágyáról és extrém, olykor bizarr étkezési szokásairól volt hírhedt. Már tinédzserként hatalmas mennyiségű ételt volt képes magához venni, ezért szülei,…..
Olvasónk, Gamintojas olyan levelet írt nekünk, amin egy pár napig ülnünk kellett, hogy meg tudjuk emészteni. Egy cikket is mellékelt a felvetéshez: A rejtett heréjű kansertések ivari szaga. És akkor jöttek azok a mondatok, hogy: "Megfigyeléseink szerint az ivari szag pszichofizikai élményként…..
Zacskóstej 2020.02.25 15:41:30
@Opportunista mikroba: "Azért milyen durva már... Először ivartalanítanak, aztán meg is ölnek. Nem lennék kan disznó. "

Aztán meg ledarálnak, visszatöltenek a saját végbeledbe és megzabálnak....;)
A most következő bejegyzésben a hidegháború idején eltűnt, vagy vélhetően eltűnt néhány űrhajósról lesz szó. A téma nagysága miatt csak néhány érdekesebb esetet vagy személyt választottunk ki, mivel ezzel a témával akár egy 200+ oldal hosszúságú könyvet is meg lehetne tölteni...
A kezdetek Az Idegenlégió zászlaja és jelképe, a hétlángú gránát (forrás: Wikipedia)   A Francia Idegenlégiót 1831-ben hozták létre azzal a céllal, hogy megkerüljék azt a törvényt, amely tiltotta az idegen nemzetiségűek felvételét a francia hadsereg soraiba. A légió…..
Itt a Papríkató sorozatunk második része! Ti kérdeztetek, papok megválaszolják! 'Isten azt is látja, amikor zuhanyzok?' Emlékeztek még, mikor a Campus Fesztiválon megkérdeztük, hogy ha egy kérdést tehetnél fel Istennek, akkor mi lenne az?  Két egyetemi lelkész vállalta, hogy a legjobb kérdéseket…..
  A Halálsoron című filmet, mely Stephen King regénye alapján készült - 1999. december 10-én mutatták be elsőként Amerikában, majd rá négy hónappal elkészült a magyar szinkron, s hazánkban is elérhetővé vált a mozikban. Hatalmas sikert aratott világszerte, és egészen 2017-ig (az Az bemutatásáig)…..
Az NBA minden korszakához csatolható egy-két olyan személy, aki olyan hatással volt a játékra, amilyennel csak nagyon kevesen. Általában ugyanazok a nevek merülnek fel olyankor, ha azokat a játékosokat keressük, akik ebbe a csoportba tartoznak: Wilt Chamberlain, Kareem Abdul-Jabbar, Magic Johnson,…..
Sokféle módon közelítették már meg a Star Wars világát - voltak gyerekmesék (pl Baljós árnyak, Klónok támadása), volt háborús dráma (Zsivány Egyes) és rendhagyó formabontás is (Utolsó Jedik) - így talán kevéssé meglepő, hogy a Disney+ nemrégiben induló streaming csatornáján futó The Mandalorian című…..
A kereszténység a pogánysággal szemben a védekező-támadó álláspontra helyezkedett. Ugyanakkor Rómával, mint impériummal, illetve a római kultúrával szemben is meglehetősen kritikus-ironikus hangot ütöttek meg. A keresztények igyekeztek jó állampolgárok lenni, ám a római kultúrával, a római…..
Zacskóstej 2019.09.12 15:25:43
@Rigor Mortis: Meg az adó. Rohadtul nem érdekelte őket, hogy ki milyen istent imád amíg nem lázadoztak és fizették az adót.