Regisztráció Blogot indítok
Adatok
psmith

0 bejegyzést írt és 1352 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre szürreálisabb fordulatokat vesz a Juhász Péter Bekussoltatása-hadművelet, a tegnapi napon éppen a tragikomikum volt soron. Kezdődött ugye minden azzal, hogy A Tények riportere, Kunfalvi Nóra igyekezett kicsit tendenciózusra vágott riportjában Juhászra rábizonyítani, hogy lopcsalhazudik -…..
Hát a spanyol inkvizíció mellett szerintem erre sem nagyon számított senki! A kínálata tekintetében extra igényes, megjelenésében pedig végletesen letisztult My Little Melbourne sztárkávézó egy felkiáltójelhalommal, beragadt caps lockkal, sőt, minden írásbeli modorosságok csimborasszójával, a…..
psmith 2016.03.16 22:45:19
@Meister: "szakmai oldalról a 900 Ft-ból majdnem 300 Ft az ÁFA."
Szakmai? Az a majd' 300, inkább 192.
Az Instagramon igen komoly népszerűségnek örvendenek a különböző országok dúsgazdag (és a papa pénzét előszeretettel mutogató) kölykeinek életét bemutató oldalak. Természetesen nem maradhattak ki a mexikóiak sem...
psmith 2016.03.16 06:47:36
@Dr.Korász: :DDDD
De hülye vagy :DDDD
Hát nem csodálom, hogy olvasónk szomorú, csalódott és becsapdázva érzi magát. Azt megkérdezhetjük, hogy miért van különbség aközött, ha ő vagy a gyereke töri össze a tabletet, de az biztos, hogy a kötvény lapozgatása nem megúszható, bármilyen rémes feldat is.…..
psmith 2016.03.12 05:12:38
@JunkieeeBoy: hát persze. A gyerekeim megkaptak mindent, nyaralásokat nyáron, télen, évente a legfrissebb mobilt, 17 évesen autót, vagy egyetemistaként 120 centis tv-t a saját lakásukba. Aztán csak megtanultak két nyelvet, már az egyetem mellett is dolgoztak(nak) a szakmájukban, és nem lett belőlük se drogos, se olyan idióta, akinek a legnagyobb szórakozása egész nap másokat kioktatni a neten.

Biztosítást, meg úgy köt az ember, hogy mérlegeli a kockázatokat és a költségét. Ezért, mivel tudom, hogy az asszony már kétszer veszített el mobilt, a gyerek meg szinte mindegyiket eltörte, így az ő 300 ezres készülékükre kötök 7 ezerért biztosítást, a sajátomra meg nem. És ugyan arra, hogy ebook-ot olvassak a félhomályban, arra van 30 ezres tablet, de amin olyat csinálsz ami zabálja az erőforrásokat arra bizony drágább kell. És miután majdnem beejted a medencébe, rájössz, az sem baj ha vízálló.

atpijkamo állandó fikázásáról, (azokra, akik drága pc-t, mobilt, stb. vesznek), a csak pörköltet zabáló mucsaiak jutnak eszembe, az "Örökség" cseh filmből, mikor kiröhögik a kaviárt kóstolót.
youtu.be/AyiUdYNDYBo?t=44m27s
psmith 2016.03.12 11:03:51
@igi001: igen igike, a te egyszerű világodban így van.
psmith 2016.03.14 17:26:54
@McZozo:
16.§ Kockázat kizárások
A biztosítási fedezet nem terjed ki:

16.39.
a biztosított terméket birtokló 16 éven aluli kiskorú személy tevékenysége, mulasztása vagy bármilyen egyéb magatartása miatti, vagy olyan kárra, amely az alatt következik be, amikor a biztosított termék 16 év alatti személy birtokában van. Különösen ide tartozik az iskolában történő Lopás vagy rongálás (a biztosított termék harmadik személy általi szándékos megsemmisítése vagy károsítása), amennyiben a biztosított termék a Biztosított 16 év alatti gyermekének birtokában volt. Ha a kiterjesztett garancia fedezet szerinti biztosítási esemény (ld. a 11.1.1. pontban) a 16 éven aluliak birtokában lévő biztosított termékben következik be, és a meghibásodásban a kiskorú tevékenysége, mulasztása vagy egyéb magatartása nem hatott közre, a jelen pontban foglalt kizárás nem alkalmazható

www.oney.hu/phocadownload/oney_beliv_garancia_a4_20131128.pdf
El is ment kivasaltatni - negyedjére is. A Bors persze résen volt, és a korszakalkotó beavatkozásról szóló híradásban a következő, örökbecsű mondatok (is) szerepelnek: Mennyi titok rejlik egy herevasalásban!  A médiatörténeti szempontból mérföldkőnek számító első simítást két újabb követte…..
Nem is tudtam, hogy ennyire jó fej ez a nő. A zenéje nem nekem szól, de hallom, hogy jól összerakott cucc...
psmith 2016.03.03 16:24:39
@netrion: akkor kerülőúton mennek, vagy tesznek még egy kőrt
Jó, eddig sem volt a magaskultúra élharcosa, de ez a trashbödön aljának kapargatása. Letört körömmel. ..
A hozzánk eljutott dokumentum alapján megírtuk, hogy a Kállay-Saunders Band képviselői (kiadófőnök, menedzser és az egyik tag a zenekarból) megegyezett A Dalt gyártó Apropó Médiával arról, hogy a cég nem követett el hibát az élő műsorban. A dokumentum szerint Kállay rendesen, C mollban hallotta a…..
Nádai Anikó, az RTL Klub új valóságshow-jának egyik műsorvezetője posztolta ki az Instagramra, hogy március 21-én hétfőn, a Híradó után közvetlenül indul A Farm. Ez nagyjából azt jelenti, hogy a főműsoridőből kikerül a Fókusz, amink vagy korábban, vagy később találnak majd időpontot. (Közben látom,…..
Azonnali hatállyal távoznia kell Vujity Tvrtkónak a TV2-től, írta a Blikk, majd az információt később a műsörvezető nekünk is megerősítette, időközben pedig a Facebook-oldalán is posztolt róla. "Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik!" (részlet a Linda c. filmből)KÖSZÖNÖK MINDEN SZÉPET ÉS…..
Áprilistól bekurblizza magát a TV2 Csoport. Hétvégenként egy csatornán két szuperprodukciót is bemutatnak, az egyik A Nagy Duett folytatása, a másik pedig a Kismenők, ami a címben szereplő tehetségkutató. Visszatér a Hal a tortán, és folytatódik az Édes élet is, meg lesz egy Drágám, add az életed!…..
JogÁsz Síron túli hűség 2016.02.22 16:30:42
A megható cím ellenére senki se várjon valami romantikus történetet. Romantika ott van, ahol a hűség a sírig tart. Tudják, az ásó, kapa, nagyharang…, míg a halál el nem választ. De nem így van ez a kiváló, együttérző, kultúrált Magyar Telekomnál. Tudják, amelyiknek a szlogenje: „együtt veled”. És…..
Nem csak a futtatók és gengszterek azok, akik éves szinten akár tíz milliót is leakasztanak egyetlen szexmunkásról, hanem a rend szilárd őrei, akik három éve akár 300 ezer Ft-os bírságot is kiróhatnak akár naponta többször is. A Szexmunkásos Érdekvédelmi Egyesülete által nemrég létrehozott…..
psmith 2016.02.16 09:47:46
@Kulics: ÁFÁ-t ők is fizetnek
Na, erre sem nagyon gondoltam volna, de mindegy most már. Tavasszal indul az RTL vadonatúj realityje, és ha már új műsor, új arcokra is bízták, mármint ebben a műfajban: a Való Világban megismert, majd az Éjjel-nappal Budapestben befutott Nádai Anikóra, valamint a Konyhafőnök és a Street Kitchen…..
psmith 2016.02.15 22:17:04
@Tesztelo.hu:
félreértettem a cikket, azt hittem a szereplők lesznek, nem a műsorvezetők. :)

Akkor viszont Födős Zét még csak értem, de ennek a VV picának a sztárolása egyszerűen érthetetlen számomra.
Azaz értem, látom az igyekezetet, hogy befuttassák. A probléma, én még emlékszem rá VV korából, és nehezen felejtek.
Az egyetemi évek alatt történt egy nagyon szomorú eset. Pár évvel alattunk járt egy kifejezetten jóképű fiatalember, aki leendő hivatásának tündöklő tehetségeként tűnt ki pályatársai közül. Családja generációkra visszamenő tekintéllyel rendelkezett egy vidéki városban. Az volt a családi plánum, hogy…..
Szalai Vivien kinevezése elég gyors lefolyású volt, egyik nap még a Story Gála celeblistáját rendezgette, másnap már a TV2-s irodájához nézegette a kárpitot és a szőnyeget. Mivel előző munkahelyén nem szólt arról, hogy a Róna utcában milyen magas polcra akarják helyezni, az borítékolható volt, hogy…..
travelBug Lakásbérlés Austinban 2016.02.05 03:46:46
Figyelem! Közérdekű Közlemény! A blogunkat új felületre helyeztük és új nevet adtunk neki. 2021. októberétől az alábbi linken olvashatóak a bejegyzéseink: www.aborondomesen.com A travelbug.blog.hu oldalon nem jelennek meg az új írásaink, viszont a régi posztok természetesen továbbra is…..
Százötvenen - olvasom a Kisalföld online kiadásában. A tudósító is érezte, hogy ez kevés, mert hivatkozik a szemerkélő esőre. És talált egy szervezőt, aki ezzel vigasztalja: „Győrben utoljára tizenkét éve, iskolabezárások miatt tüntettek pedagógusok.” Annyi azért még kiderült, hogy Sopronban…..
psmith 2016.02.04 19:23:50
Jo@BircaHang Média: jobboldali vagyok és ott voltam.
Te szerencsétlen szellemi fogyatékos migráns.
zekbreffblog Netflix 2016.02.03 22:48:00
Amikor megérkezett Magyaroszágra a Netflix, rögtön regisztráltam rá és elkezdtem csemegézni a sorozatok és a filmek között. Most fog lejárni az ingyenes első hónapom és ez alatt az idő alatt azért eléggé kiismertem az előnyeit és a hátrányait. Bár én biztosan maradok Netflix-felhasználó, látom azt…..
psmith 2016.02.04 15:08:18
Tanulni iskolába járok.
De komolyan, nekem a netflix szórakozásnak kellene, nem oktató anyagnak.
Aki filmmel, sorozattal akar angolul tanulni, használja a
speechyard.com/hu/ oldalt.
Ha étterembe megyek, akkor sem elégszem meg azzal, ha elém rakják az alapanyagokat és egy sütőt, pedig biztos sokat tanulnék főzés közben.
psmith 2016.02.04 16:53:45
@FlybyWire:
Linkeltem oldalt, ahol angol feliratos sorozatok segítségével tanulhatsz angolul, ráadásul ott ha ráviszed az egeret a felirat egy szavára, láthatod a magyar jelentését is.

Egyébként meg, természetesen nem kell ennek a nagy amerikai vállalatnak kielégítenie a magyar vevők igényeit, adják nyugodtan magyar felirat és szinkron nélkül a filmeket. Majd megláthatjuk mennyire lesz üzletileg sikeres.

Gondolom annyira, mint egy multivitamin ízű fagyi, ami amellett hogy hűt a nyári hőségben, még az egészségedet is védi.
Egy kis stikli, egy kis mutyi, egy kis simli. Levente szembesült Tesz-vesz Magyarországgal, ami az ügyeskedésre van beállva.  Tisztelt Homár, Korábban már volt egy ilyen poszt, ahol a benzinkutak üzemanyagszámlájával történő csalásról írtak, na most újra megy az üzlet: 2016.01.30-án 8:00-kor…..
Amerikai Plán Az őslakó 2016.01.31 12:37:52
Jézus valójában egy ősöreg cro-magnoni volt, aki nem más, mint Buddha tanait terjesztette a zsidóságnak? Az Újszövetség pedig merő koholmány, a szárnyaló fantáziájú utókor mesekönyve? Van emberi létezés az általunk ismert időn kívül? Mindaz, amit az egyedfejlődésről eddig hittünk, megcáfolható? Az…..
A lemezt, aminek Once Upon a Time in Shaolin a címe, az a Martin Shkreli vett meg 2 millió dollárért, aki korábban megszerezte egy AIDS-gyógyszer gyártási jogát, és azonnal sokszorosára emelte az amúgy nagyon fontos gyógyszer árát. Szóval, mondjuk ki, egy aljas kis geci a csávó. Most tovább…..
"A szerződésemet természetesen nem néztem meg" félmondatnál kicsit felszaladt a szemöldököm, mert ez a fajta öntudatos okostóniság szokta a legnagyobb koppanásokat okozni, de aztán kiderült, hogy KözepesGrofó nemcsak öntudatos, hanem tudatos is, méghozzá nagyon, és kivételesen épp az kellett, hogy…..
psmith 2016.01.28 08:31:21
@Terézágyú: jelenleg nem ismerek mobil társaságoknál hűségidő nélküli előfizetést.
Kivéve az előre fizetett kártyákat.
psmith 2016.01.28 09:18:29
@büdösbanya: Tessék, kb. így néz ki egy ilyen szerződés. Nem a hűségre vonatkozik a két év.

Ezen Szerződést a Felek határozott idóre, aláírástól számított 24 hónapos idótartamra kötik meg egymással, Felek a Szerződés megszűnésének időpontjáról és a lejáratig hátralévó napok számáról egymást a hatály lejárta előtt tájékoztatni nem kötelesek. Amennyiben a fentiekben meghatározott időpont előtt legalább 60 nappal egyik Fél sem értesíti külön írásban a másik Felet a Szerződés megszüntetéséről, akkor a Szerződés hatálya 24 hónappal, változatlan feltételekkel meghosszabbodik.
psmith 2016.01.28 13:53:48
@büdösbanya: Nem, tulajdonképpen a szerződésnek ez a pontja jogellenes. Két év után amúgy is határozatlan idejűvé alakul. A plusz két év, azt jelenti, hogy a hűség is plusz két év, ami a szolgáltatót nem kötelezte semmire (árat ettől függetlenül emelt) csak a felhasználót, aki ha idő előtt meg akarta szüntetni, belegebedt a kötbérbe.
Egyébként a telenornál is ilyen szerződések vannak. Aki a ténél már megszívta egyszer, az a szerződéskötés napján, azonnal fel is mondja azt, a két évvel későbbi határidőre.

Amikor a ténél voltam, ennél durvább pontok is voltak a szerződésben, ami ellen nem is tudsz védekezni. Amit írok, a múltra vonatkozik, jelen helyzetre nincs ismeretem.
Tegyük fel egy kis cég vagy, 10-20 előfizetéssel. Akkor létezik kb. egyfajta előfizetői csomag. Választhattál, vagy az, vagy prepaid kártyák. Mert flottás szerződéshez kicsi vagy.
A szerződés alatt kártyát nem adhatsz vissza, különben kötbér.
A csomagban van 3-4 dijcsomag (kevesebb, közepes vagy sok beszélgetéshez alakítva az alapdíjat és tarifát). Alacsonyabb alapdíjú csomagba nem mehetsz, csak felfelé lépésre van kötbér mentes lehetőség.
Ha egyszer kértél egy 5 gigás netet, az 1 gigásba már nem mehetsz vissza, különben kötbér. Felfelé lehet váltani.

És ha elnézted, ez az állapot akár 4 évig is tarthatott.
Mutatunk két videót. Az egyiken a dán eurovíziós dalverseny tavalyi nyitánya látható, a másikon A Dal 2016-os kiadásának első percei. Érdemes végignézni mindkettőt. A dán A magyar Az évi 80 milliárdból ötletre már nem futja? Mindegy, hogy lelopták a dán ötletet vagy megvették, annyira ne…..