Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Axeptor

2 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak pár szóval szeretnék reagálni a hétvége eseményeire. A médiában egy felháborító lejárató kampány indult meg az mszp és az szdsz ellen pusztán azért, mert nem azonnal választottak miniszterelnököt. Az ilyen mocskolódó kampányt én mindig döbbenten hallgatom, és nem…..
MSZP-s forrásokból a Konzervatórium tudomására jutott, hogy zárt ajtók mögött a szocialisták és a szabaddemokraták már meg is kötötték a megállapodást a miniszterelnök személyével kapcsolatban. Magyarország következő miniszterelnöke nem más, mint Lakatos Márk.Az MSZP és…..
(Köz)szempont Bukni akar a Jobbik 2009.03.26 18:07:02
Nem elég a gazdasági válság, nem elég, hogy a parlamentben nincs egyetértés az új miniszterelnök személyéről/választásának módjáról, az ember hajlamos elfeledkezni, hogy van még egy csapás, ami Magyarországot sújtja. A Jobbik.Kitalálták maguknak, hogy Surányi György háza…..
Már lassan szót sem érdemel, hogy Bangkokban tízezrek tüntetnek az utcákon, ez úgymond rendszeres és elfogadott programmá vált az elmúlt években. Mindössze a színek cserélődtek, amíg tavaly sárga ingesek lepték el a Government House környékét, a kurta-furcsa kormányváltás…..
freagle blogja Nincs több idő! 2009.03.26 11:01:00
Magyarországon válság van.Nyilvánvaló, hogy gyors, világos és határozott lépésekre van szükség ahhoz, hogy a helyzet kezelhető maradjon. Örvendetes tény, hogy Gyurcsány Ferenc felismerte, kisebbségi kormány élén, kizárólag a szocialista frakcióval a háta mögött…..
Vastagbőr A világbajnok 2009.03.26 10:01:00
Vajon kinek van jobb receptje a gazdasági válság ellen? Gyurcsány Ferencnek, vagy a többi 49 államfőnek, Argentínától Vietnamig? "A Deloitte legfrissebb globális tanulmányában azt vizsgálta, hogy a világméretű gazdasági válság negatív hatásait az egyes országok milyen…..
Axeptor 2009.03.26 15:49:37
@picur3ka (Beindultunk: Nem az a megoldás, hogy választásokat irkáljanak ki ha kell ha nem. akkor már megint az ország söpredéke fog dönteni mindenről a parlamentben ülő hozzá értő politikusok helyett!!!
Sokan mondják manapság, hogy nincs választási lehetőség, a politikai elitet le kell váltani. Az ilyen szólamok egyértelműen megtévesztőek, károsak a társadalomra nézve! Miért állíthatja bárki is, hogy nincs lehetőség a változtatásra, miért kell bomlasztani a jól működő…..
Axeptor 2009.03.26 00:45:46
@alfredo: Most igazából nem tudom eldönteni, hogy viccelsz-e vagy nem, de ha viccelsz akkor el kéne gondolkodni, hogy vannak olyan dolgok az életben amikből nem lehet poént csinálni. Ez szerintem olyan, ha szerinted nem akkor jól jellemezted magad
Vastagbőr Egy mindenki ellen 2009.03.25 15:01:00
Kábé ez lehet a mottója az MSZP-nek. Úgy általánosságban is, de most különösen. Előrehozott választást akar az ország többsége, a legnagyobb ellenzéki párt, a Fidesz, vele együtt természetesen a KDNP is, sőt ma Sólyom László is elmondta, hogy ezt szeretné: " Ma már…..
Megbukott a cseh kormány. A magyar belpolitikán edződött szívem még csak nagyobbat sem dobbant a hír hallatán, hisz mondhatni nálunk is pörögnek az események.  A méltán irigyelt csehek kormánya úgy bukott meg, hogy a korábbi kormánypárt négy, immár független tagja a…..
Ahogy a Vértes András Amway-es kötődését taglaló bejegyzés kommentelői kifejtették, nem olyan biztos, hogy olyan nagy baj lenne egy ilyen szektás miniszterelnök az országnak. Akárki kapja a jeles állást, elsősorban az lesz a dolga, hogy szart tuszkoljon le tízmillió magyar…..
Viribus Unitis! Legitimista kiút 2009.03.25 13:07:00
A legitimizmus szükségszerűsége- üzenet Sólyom Lászlónak és a republikánusoknak -Sólyom László köztársasági elnök szerint most van új választásra szükség, annak érdekében, hogy Magyarország ne pararolja el a következő egy évet és a válságkezelésre alkalmas stabil…..
Axeptor 2009.03.25 14:47:36
Sárdobáló Fasiszta a Fidesz! 2009.03.25 12:00:00
Legalábbis Gyurcsány Ferenc szerint. A most még épp pozíciójában lévő miniszterelnök a következőt írja tegnapi blogbejegyzésében: "A választásokig meg kell értetni az emberekkel nekünk, baloldali és liberális politikusoknak, hogy amit a Fidesz képvisel, az a magyar…..
Tudtad? Mi a baj a jelöltekkel? 2009.03.25 08:50:00
 Van itt ez a három férfi. Surányi, Glatz és Vértes. Mindhárman nagyszerű emberek. A saját szakterületükön elismert tekintélynek számítanak. Ez azonban közel sem azt jelenti , hogy miniszterelnököt lehet/kell belőlük csinálni. A továbbiakban adok néhány tippet (amibe bele…..