Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szatír Ikon

43 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Van valami perverz ebben az ötvenperces videóban.A masszőr bácsi feje végig ki van takarva, de nincs kitakarva a lihegése, a lógós hasa, ahogy törölheti az izzadó fejét - a csaj meg szenved, ahogy a vén szatír kéjjel taperolja, de nagyon.Vajon miért nem rohant ki sikoltozva?A…..
Hülyén hangzik? Pedig nem is hülye ötlet. Egyszerű elkészíteni, annak ellenére is, hogy sokan "fáznak" az otthoni tésztakészítéstől. Mert mi is kell hozzá: pár alap dolog, a töltelék pedig csak a fantáziánk kérdése. Ha lusta reggelire vágyunk friss, ropogós vajas…..
Vöröshajú lányok Suna mínusz 2013.07.23 11:14:17
..
Szatír Ikon 2013.07.23 22:14:52
@Before: te is úgy szoktál undorodni, hogy alsó madárfogás, azt huziga, amig ahh-huh-hah nincs?
Kell hozzá először is egy darab nő, a punci tulajdonosa! Aztán kell hozzá a férfi részéről tudás és türelem. Ennek az alapjai elsajátíthatók a következő oktatófilmből: Erotic Cunninglingus brought to you by KeezMovies.com..
Régóta olvasom a blogot, régóta tervezem, hogy írok.Kb. tíz éve kezdődött nálam a masszázs iránti szeretet amikor is egy nyaralás alkalmával  a hotelben kaptam egy szakszerű svéd masszázst. Ettől a pillanattól nem volt visszaút, két három hetente havonta mikor hogy…..
A rosszlányok, azok bizony rosszlányok!Azt jelenti, hogy nem jók, hanem rosszak.Ami pedig rossz, az nem jó, még ha fizetni is kell érte! Megbotránkoztató történetről értesültünk!Egy ártatlan férfiember bement egy masszázsszalonba, hogy egészségügyi masszázs szolgáltatást…..
Ma úgy döntöttem, megjavulok.Ha csak kis időre, de akkor is!Belenéztem ebbe a blogba.Jól el van cseszve már a belépés is.Hogy nem jutott eddig eszembe eldugni a videókat?Négyed óra, mire az összes betöltődik és alaphelyzetbe áll a blog! Ezen változtatok, most.Meg azon is, hogy…..
Ez a nő egyszerűen gyönyörű! Nézd meg te is, ahogy megszabadul minden ruhájától és szemmel láthatóan jólérzi magát a kamerák, lámpák és a stáb amúgy utálatos közegében.UPDATE!Ez a blogposzt nyolc év alatt megért közel tízezer látogatást, 2020 szeptemberében vettük észre, hogy az eredeti helyéről…..
Vészfasz.Jelentése: a nők szexuális vágyai kielégítése céljából fenntartott kapcsolat férfi szereplője.Egyszerűbben: egy olyan hím (kakaska, kan, kutyuska, csődör) akit egy nő csak dugásra tart. Nem megy bele semmilyen érzelmi katyvaszba, nincs szükség romantikus együttlétekre, sétákra, ilyesmire,…..
A lányok elkezdik sorolni a bulvárhíreket, amit egyhelyben álló sztriptíz előadásával színesítenek.Leveszik a felsőruhát, majd kikapcsolják a melltartót és megmutatják a szépséges kebleiket, amikre mások azt mondják, hogy bigtits! Ezután ledobják a bugyit és egy kicsit se takarják el a kezükkel a…..
Find more videos like this on video.filestube.com...
Ilyesmivel múlatják az időt a japók. Jó kis amatőr bigék, fiatal csajok vetkőznek tök meztelenre. A szőrös puncik ki vannak kockázva, de csak úgy szőrmentén. Nekem a legjobban a balszélen álló, rémült pali tetszik.Neki vajon mit mondtak, milyen forgatáson kell résztvenni?Icsigo Macsuka…..
Pedig olyan igazi szakszerű masszázs benyomását keltette. A tetovált csaj felfekszik a padra, betakarózik egy lepedővel, a masszőr először elkezdi masszírozni, aztán snitt, majd már a pasi is meztelen és jól beakaszt hátulról a szegény lánynak, aki csak nyögdécselni tud. Így…..
Jó lenne valamivel több információ a masszőrhölgyekről. Mielőtt bárki félreértene: nem a beszámolónak álcázott öntömjénezés hiányzik, meg nem is a régi makktársalgó, hanem azt tartanám nagyon praktikusnak, ha a hölgyek kihasználnák a rendelkezésükre álló felületet és…..
Szatír Ikon 2012.02.18 14:35:56
@determ: te vagy a józan gondolkodó???? :DDD
Akkor Isten hozott itt a sok tévelygő hülye között!
Egyszerű.Rövidítés.Jelentése: nyald ki a seggem.Erotikához nem sok köze van.Nyasgem.Vazs megyében, illetve a dunántúl egyéb régióiban nyazsgem.Vagy méginkább nyazsgám.Oszt futás, mer' kibelezneg! ..
Faszverés másfél percben Thaiföld egyik illetékes negyedében a kurvák jól meglazsnakolnak egy turistát.Biztos megérdemelte...
Sztriptíz.Egy lehetőleg széptestű ember leszórja magáról a ruhákat, többen nézik, közben zene szól. A sztriptíz jelentéseAz angol striptease szó eredetileg is vetkőzőszámot jelent, feltételezhető, hogy az etimológiája szerint a strip (kihámoz) és a tease (ingerel) szavak…..
masszázsblog Pitiáner vendégeim 2012.02.07 13:34:00
Soha nem kérem előre a pénzt a masszázsért, és tizenkét éve összesen hárman léptek le fizetés nélkül.Szerintem ez jó arány és inkább ráfizetek ennyit a boltra, minthogy bizalmatlansággal mérgezzem a levegőt, amikor egy új vendég bizalommal van irántam és megtisztel azzal,…..
Szatír Ikon 2012.02.07 19:39:05
@➊: és te vagy felsővezeték
Szexszomnia.Sajátos megnyilvánulása a depressziónak és a lélekkel foglalkozó tudományok egyes képviselői szerint az alvajáráshoz hasonló eredetű alvászavar. A szexszomniás ember álmában létesít szexuális kapcsolatot, de nem úgy, hogy azt álmodja, hanem valóban: rámászik a közelében lévő emberre…..
Ha ez így elterjedne, a gimnasztika a jegybevételekből eltarthatna jónéhány más sportágat is.MommoHD - Cicis gimnasztika!:))..
Nem sokáig lehetett elhallgatni, hogy van egy olyan iszlám ország, ahol a többivel ellentétben nem kövezés jár a prostitúcióért, hanem mesés pénzek. Igen, ez az Egyesült Arab Emirátusok legjelentősebbike: Dubai. A szélesebb közvélemény akkor hallhatta először a dubajozás…..
Pina.huAz ember lánya rákattint aztán csak csudálkozik :-) de viccen kívül: ez az oldal több szempontból is hasznos. Leginkább az amatőr fotósorozatoknál ragadtam le. Vajon miért érzik szükségét a nők annak, hogy kidobják a placcra a rejtett kincsüket, hiszen itt aztán kapnak…..
Mondhatta volna szebben, kis lovag! - így Cyrano de Bergerac. Igen, a baszást és a dugást lehet sokkal szebben is mondani. Ismerjünk meg inél több kifejezést és használjuk. Igaz csak beszéljünk a mutykolásról, hanem csináljuk, minél többször vazzeg! :-)    …..
A fotelban ült, én a kanapén, oldalvást neki. Beszélgettünk, aztán egyszerre kissé előrehajolt, finoman felemelte lábaimat, s óvatosan az ölébe helyezte . Igen..Féltve, mintha valami törékeny csoda lenne..helyezte. Furcsa érzés volt, nem tudtam hova tenni. Ujjaival kissé…..
Mit jelent az a szó hogy pucsít? Létezik, hogy valaki tisztességben és becsületesen végigkamatyolt 30-40 évet és nem ismeri ezt a kifejezést? Igen, előfordul! A kifejezés valószínűleg faluhelyen elterjedtebb, ahol a népek izgatottan figyelik a szaporodás céljából összeengedett…..