Regisztráció Blogot indítok
Adatok
citromimi

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eredetileg tervezett 8,9 milliárd forint helyett 13,6 milliárd forintért építhet utat a Duna Aszfalt - derül ki a szeptember 11-i Közbeszerzési Értesítőből. A cég a 445. sz Kecskemét északi elkerülő út 5. sz. főút - 44. sz. főút között szakaszának (I. és II/1 építési…..
Azt mondta Puzsér Róbert egy tévéműsorokról tartott beszélgetésen, hogy a Való Világ jól össze volt rakva, és ugye már ez is elég meglepő, mármint az, hogy Puzsér egy ilyen agysejtpusztító szellemi toprongyot, mint egy tévés reality, bármilyen értelemben véve is pozitív…..
„Arcomat előled pirulva takarom, jövő hét kedden is magamat másnak adom!” Három év kihagyás után újból koncertezik a kilencvenes évekbeli budapesti underground alapzenekara, a Csókolom. Továbbra is lesz cekker és nagykabát a koncerteken? Hogyan került Ujj Zsuzsi alkotása a…..
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
citromimi 2012.10.25 12:30:58
a rasszizmus ugyanugy egy elfogadott erkolcs, norma lett Magyarorszagon, mint a bunozes, a korrupcio, vagy a gyulolkodes. ha csak elolvastok egy akarmilyen internetes cikk vagy csak egy sima facebook poszt kommentjeit, biztos talaltok majd benne gonoszkodo, vagy a rasszizmuson cinikusan osszekacsinto (ahogy a poszt szerzoje kivaloan erzekeltette) hozzaszolast. ez teny. es akikrol beszelunk sosem fogjak ezt elismerni, de meg felfogni sem, henmhogy belatni, megvaltozni, nemhogy bocsanatot kerni. itt tobben egy budos szot se ertettek ebbol az irasbol es kapasbol nekimentek es olyan alacsony szintu butasagokat frocsogtek, amivel csak igazolodik az iras minden egyes szava. es persze nem tudnak errol sem. nem ertik. amig az ember fiatal es a biologiaja lekoti a gondolkodasanak fobb teruleteit, addig nem foglalkozik ezekkel, de ahogy felnotte valik egyre inkabb elhelyezi onmagat a tortenelemben. igy latom mar en is Magyarorszagot a tortenelemben en nagyon szomoru vagyok, hiszen tovabbra sem tortenik meg az a csoda, az a kataklizma, ami vegre megvaltoztatna ezt a sanyaru magyar sorsot. az en eletem rovid es lenyegtelen is, nem magam miatt szeretnem ha jobb lenne, meg csak nem is a gyerekeim miatt, vagy az unokaim miatt. nem kuzdok azert hogy 2014-ben mi legyen. A tortenelmunkrol van szo, a jovonk tortenelmerol. Es hat valoban elsunnyogunk. Sajnos mindig ez van: az erosebb kutya baszik, a tobbinek meg marad a passziv ellenallas. aztan majd a tortenelem igazsagot tesz es vilagosan latszik majd, hogy az a bizonyos erosebb kutya sajat magat baszta vegig. Magyarorszag a tortenelme folyaman meg sosem tudott igazan elni a lehetosegeivel. most sem.
„A magány a legrosszabb. Mert a magánnyal jön a honvágy, az elkeseredés és a feladás, ha nem sikerül minden elsőre, márpedig nem szokott" - írja Tünde mai posztunkban. Egy írás nem csak fiataloknak arról, milyen az, amikor öt náció (magyar, lengyel, pakisztán, indiai, román)…..
citromimi 2012.08.25 12:28:35
@sasmadar 2: Kanada nekem is szimpatikusabb mint Anglia :)
Egy dalt már bemutattunk Ákos októberre tervezett új stúdióalbumáról, most pedig itt a második. A Tipikus sztereó elsőként a soproni VOLT Fesztivál közönsége hallhatta élőben, a stúdióváltozat az elmúlt percekben mutatkozott be a Class FM reggeli műsorában, a Morning…..
Így festettünk a nyolcasban, koncert közben, akusztikusan, ugye. Íme a Pénz miatt, az Örökre, és a végén egy felejthetetlen interjú, nem túl mély, de annál inkább tidüntidüntidüntidün.  ..
citromimi 2009.06.02 02:30:35
@Benji91: firefox download helper ;)

és azzal nem csak innen tudod leszedni őket, hanem pl a péterfyboriblog-ról is az új számot a "Téged nem" címűt, ami nem mellesleg nagyon jó lett!

innen le tudod tölteni a kiegészítőt a firefoxodhoz. (ha más böngészőt használsz, akkor persze mindez tárgytalan)

http://www.firefox.hu/extensions/Let%C3%B6lt%C3%A9s-45/Details-1/Selected-19/

így töltöttem le innen a pink panchers-től a "mikor rossz napod van"-t is :D ami meg az albink kedvenc slágere lett!

Nem is értem a Tövisházi miért a Borit preferálja, mikor ott van a Pink Panchers :o

Hétvégi ajánlatunk a jelentős művész legfrissebb alkotása, mely ma reggeli gondolatait hivatott egységbe önteni, dal formájában. Zene nincs. Lovasi András: Pina dal Hogyha nékem pinám lenne Százezer szeg lenne benne Utálnám a férfiakat Ameddig csak egy nem akad Aki fényes…..
citromimi 2009.04.26 19:53:15
Hogyan készült? 10.rész: Légyszíves Ambrusdal volt sokáig a címe, mivel Tövisházi Ambrus producerúr hozta nekünk ezt a dalt. Íme, ahogy először hallottuk: A szerkezet nem sokat változott, ez is, mint a legtöbb dal, gyorsabb lett és inkább a hangszerelésbe nyúltunk bele. Az…..
„ment a fiú, kinek neve Johnny B. Good,várta őt a fényeivel Hollywood.”(Földes László fordítása)Már az „amerikai álom” mítoszának központi eleme volt, hogy valamilyen jó megérzés, ötlet, kiemelkedő művészi vagy sportteljesítmény, ellenállhatatlan…..