Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dm2

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A SyFy jövő évi nagy dobása lehet a Defiance című sorozat, amiről még mindig nem tudjuk eldönteni, hogy egy iszonyú jó ötlet-e, vagy csak egy marketinglufi, bár hajlunk az előbbi felé. A sorozat ugyanis a tévétörténelemben először (?)  egy online MMO-val, azaz a legutóbbi…..
A Circle, vagyis az ismerősök csoportokba rendezgetése azt az illúziót adja meg a felhasználóknak, mintha postjaik tényleg zártan, csak adott csoportok számára jelenhetnének meg.Csakhogy a Google+ úgy működik, hogy tetszőleges általunk látható postot újrapostolhatunk, és ebben a…..
Mint ismeretes, Liptai Claudia színész-televíziós műsorvezető stb. elhunyt édesanyja rokkantigazolványával parkolt terepjárójával.A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói vizsgálják, elkövette-e az okirattal való visszaélést a művésznő, amikor - ahogyan arról a Blikk…..
IDDQD Cthulhu megmenti a világot 2011.01.05 23:18:53
Ritkán szoktunk itt az IDDQD-n új játékok megjelenéséről/bejelentéséről beszámolni, mert szeretnénk hagyni valami témát a világ összes többi gémeroldalának. Néha azonban, ha az adott játék lendületből kiakasztja az állatság-o-méter mutatóját, kivételt teszünk…..
dm2 2010.03.01 10:05:23
A minimalista szemétség nagyobbat csattan, mint a barokkos agyterror. Ezt a tézist pompásan példázza makoG értekezleten született, igazán rettentő képrejtvényszerű képvicce. Ez is az a fajta, hogy érdemes nem azonnal görgetni, hanem előtte agyalni egy kicsit a megfejtésen. Az…..