Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bibi bibi

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanulságos végignézni az Egyesült Államokban kirobbant, de globálissá szélesedett és Európát is megrengető Volkswagen-dízelbotrány reakcióit a különböző államok hatóságai, politikusai, civil szervezetei részéről. Annyit előre bocsáthatunk: Magyarország - szinte minden…..
bibi bibi 2015.09.28 16:07:05
@fidesz a mutyipárt: Nem mindegy hogy mivé ég el az a 6-8 liter.
Mindig is érdekelte a gazdit, hogy mennyire is okos a kutyája. A dolog olyannyira foglalkoztatja az embereket, hogy tudományos perspektívát is kapott és már jó ideje szakszerűen vizsgálják a kutyafajtákat, hogy melyek a legintelligensebbek. Valahol versenyről is beszélhetünk, hiszen a…..
bibi bibi 2015.07.07 16:13:37
@sanyix: Sok kutyára alapozod az állításod?
Aki igazán sokat akar spórolni, arra is odafigyel, mit mikor vásárol. És most nem arról beszélek, hogy sok boltban zárás előtt egy órával leakciózzák a gyorsan romló zöldségeket... A rutinos vásárlók (különösen azok, akik gyakran böngészik a webshopokat, akár a…..
bibi bibi 2015.04.12 09:50:24
Néhány év mopedezés és simsonozás után megérett bennem a gondolat, hogy kellene valami nagyobb motor, amivel utast is lehet szállítani, és a várost is kényelmesebben el lehet hagyni. Ehhez először meg kellett szereznem az A kategóriás jogosítványt, aminek a tanulságait egy…..
Olvasónk húsvétkor egyedül van és 175 forintból kénytelen átvészelni az ünnepet, mert ennyi maradt a tartalék pénzéből, a cége pedig, ahol korábban dolgozott, nem hajlandó elutalni neki az utolsó bérét. Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete?…..
Ha eddig nehéz és embert próbáló feladatnak gondoltuk az aktuális szavazásunk résztvevőinek besorozását, akkor bátran mondhatom, most szinte vért izzadtunk. Ezúttal ugyanis annyi, de annyi nyálcsorgató finomság jutott eszünkbe, hogy képtelenség lett volna csupán ötöt kiemelni…..
Szeretném azt mondani, hogy a PC-s, PlayStation-ös, X-Box-os játékok is jobbak, mint a Sárga kazettás Nintendo 8-bites csodái, de nem tehetem, mert nem jobbak, legalábbis nálam. Hiába a szebb grafika, hiába a keményebb történet, amikor egyik játék se – még a GTA sorozat se – tudott olyan élményekkel…..
A Masai Mara Rezervátum Kenya legismertebb és leglátogatottabb nemzeti parkja. Minden évben bivalyok hatalmas csoportja érkezik ide a tanzániai Serengeti Nemzei Park területéről. A milliós nagyságrendű csorda legelőt keresve vándorol, majd visszatér Tanzániába. Fontos időszakos…..
bibi bibi 2014.05.23 12:01:37
KB@AlexWolf:
Kb mint a megsebzett, de támadást túlélő (egy darabig) növényevőknek.
Egy ország, ahol gazdagság és szegénység szó szerint méterekre él egymástól, ahol néhol csak egy fal választja el a poklot és a mennyországot, azaz a mélyszegénységet és a tehetős városrészeket. Az alábbi képeken semmit nem változtattak – ez a valóság. Az OECD adatai…..
bibi bibi 2014.05.13 11:57:20
@Khonsu:
Szerintem ott a vitát nem kiabálással intézik el.
Amikor majd kérdés nélkül lelövik a kerítésen átmászó embert (persze vigyázva a kutyákra akik fogják épp) akkor nem is lesz olyan aki onnan lopni akar.

Persze lehet hogy tévedek és ott tényleg olyan erkölcsösek az emberek hogy nem lopnak a szomszédtól.
Görnyedünk a villamoson, gyaloglás közben, munkahelyen, előadóban, aluljáróban várakozva. Amerikai kutatók szerint az okostelefon-, laptop- és tablethasználat közben felvett, egyáltalán nem egészséges testtartás nagyon elterjedt a fiatalok között. Sokaknak biztosan ismerős az…..
bibi bibi 2014.05.12 17:35:53
@Tomi from Space: Persze kb. én is ezt írtam volna egészen 4 hónappal ezelőttig.
Azóta meg szívok a gerincemmel. Minden előjel nélkül. 35 leszek.
Kedves Olvasók!  Blogoldalunk lassan egy éves, így ennek apropójából életre hívunk egy új sorozatot, rovatot, amelyben képeslapokon keresztül mutatjuk be a régi Miskolcot. Ezen gyűjtemény valamivel több mint 200 digitalizált példányt számlál, ami, reméljük továbbra is bővülni…..
bibi bibi 2014.04.18 12:13:38
Fincsa-nindzsa Tojásos nokedli 2014.10.13 08:00:00
Ez egy nagyon különleges nap volt számomra néhány évvel ezelőtt és ezért egy nagyon kedves személynek szeretném a kedvenc ételét megosztani Veletek. Már sajnos nem főzhetek neki többet, de a közösen együtt töltött időt örökre az emlékeimben őrzöm. E melankolikus…..
Néhány amerikai dizájner és kerékpárépítő összedugta a fejét, hogy megalkossa a – szerintük – legjobb túrakerékpárt. Kilenc hónapos vajjúdás eredménye lett a Fremont. Egy kisebb csapat közös munkájából született meg az aszimmetrikus oldalkocsis túrakerékpár. Három…..
bibi bibi 2012.08.30 17:11:07
@B0BDobalina:
Majd azt mondjuk hogy ez nem oldalkocsi ez egy tricikli.
S-blog A legbunkóbb BMW-s 2012.07.10 11:34:00
Mindenkinek ajánlom megtekintésre a fenti videót, aki nem érti, hogy miért van minden orosz autósnál és motorosnál közlekedésfigyelő kamera. Affelől eddig se nagyon lehetett kétsége senkinek, hogy az oroszok nem az udvariasságukról és az előzékenységükről híresek, de azt…..
bibi bibi 2012.07.10 13:13:12
@Zoan11:
és a BMV szabályosan átment a záróvonalon.
bibi bibi 2012.07.10 13:58:19
@Don Quixote de la Ferko:
Hát nem tudom. Talán tegye ki az irányjelzőt (BMW-ken van?) és győződjön meg a tükörből és hátranézéssel hogy van e rá módja.
Lehet a kreszt boncolgatni, de nem is ismerjük az ottani szabályokat. Addig meg minek. Nem a szabályokról volt szó, hanem hogy emberileg kevésbé elfogadható amit tett.
bibi bibi 2012.07.10 14:01:06
@-balu75:
Persze látta mindenki. Akkor ha a belső sávban nem halad a forgalom, akkor a külsőnek is állni kell?
Másrészt 2 helyzetet is felsorol a kresz, amikor csak jobbról lehet előzni. Illetve még olyat is amikor csak megengedett a jobbról előzés.
Pénzkérdés Átverés vagy baki? 2012.01.27 14:15:00
A közszolgák hiteljutalmát az adófizetők finanszírozzák Nagy a bizonytalanság a közszférában dolgozók körében a végtörlesztés – árfolyamrögzítés kapcsán. Decemberben Orbán Viktor levelében még biztatta őket devizahiteleik kiváltására. A kormányfő azt ígérte,…..
Tetovált lányok Delta White 2. 2011.12.16 15:50:00
..
bibi bibi 2011.12.17 08:24:34
Belsőség Ez nagyon fájhat 2011.09.06 12:11:00
Előre szólok, hogy ez egy tipikus trollok kíméljenek-poszt lesz. Elsősorban azért, mert segítséget kérünk, másodsorban azért, mert mi magunk is teljes mértékben át tudjuk érezni a helyzet szomorúságát. Eltűnt egy autó, ráadásul egy féltve őrzött, dédelgetett darab, ami…..
A vezetéstechnikai tréningek első tíz percében szokott elhangzani, hogy a motor arra megy, amerre nézünk. Erre sokan rábólintanak, ennek ellenére mégsem használják megfelelően a módszert. Persze gyakorlás közben mindenki megtanulja használni a tekintet erejét – aki eddig nem…..
RÖVIDHÍR Hihetetlen hekkertámadás érte az ötven éve tartó Permanens Nemzeti Négyharmados Forradalom jubileuma alkalmából a Simicska Lajos Közpénztisztasági Emlékalapítvány és a Matolcsy György Csodacsináló Intézet által szervezett történelmi emlék-rendezvénysorozat…..
 A Duna Televízió és a Tűzvonalban készítői ma sajtótájékoztatón jelentették be, hogy még nem találták meg Stohl András utódát a krimisorozat főszerepére. Annyi viszont már biztos, hogy Stohl karambolja miatt nem folytathatja a sorozatot. A közszolgálati csatorna és a…..
  Az egyirányú forgalommal szembe kerékpározás engedélyezése heves ellenzést váltott ki a gépkocsivezetőkből az év elején. Néhány napja megnyílt az első budapesti belvárosi utca, ahol alkalmazták a KRESZ adta új lehetőséget. Beszólásokat viszont még kierőletni sem…..
bibi bibi 2010.04.24 11:17:54
@rendőr007:
Van neked szolgálati lófasz a seggedbe.
Marharépa.
Ritkán kap levelet a Homár taxistól, utastól annál gyakrabban, ezért is örültünk Chris jelentkezésének. Meg azért is, mert olvasónk egészen bizarr hangulatú karácsony előtti estéről számol be, részeg politikai elemzővel, jeges emelkedővel és szolgálatkész szóróautóval.…..
Csatlakozz a Munkahelyi Terror blog közösségéhez!     Kedves Munkahelyi Terror!   19 évesen, az első komolyabb munkahelyemen találkoztam a munkahelyi szexuális zaklatással. Irodai munka volt, egy ismerősöm ajánlott be, korábban ő is dolgozott a cégnél, de egész…..
Ismét kaptunk egy fasza kis ízelítőt abból, hogy tisztelt honatyáinknak - ha tetszik, politikai elitünknek - épp annyi fogalma van a minket körülvevő valóságról, mint Paris Hiltonnak a sajtos párizsiról. Történt ugyanis, hogy napvilágra került, a pénzügyminiszter 300 milliós…..