Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fancy27

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Reggeli rádióműsorukban Bárdosi Sanyiék pár napja vérre menő csatát vívtak annak kapcsán, hogy kié a felelősség, ha mosásnál papírzsebkendő, húszezres, vagy bármi egyéb a ruhazsebben marad. Megmosolyogtató volt az a sziklaszilárdnak vélt erkölcsi alap, amelyről a felek érveltek, tökéletesen…..
fancy27 2019.04.26 11:28:31
@G. Nagy László: Akkor viszont nem értem. Mégis mivel foglalkozol azalatt, amíg az asszony a házimunkát végzi? :-)
fancy27 2019.04.26 12:47:27
@G. Nagy László: Tudsz élni, hallod :-) De ha az asszonynak teljesen megfelel, hogy szórakozol, amíg ő a házimunkát gyűri, akkor nincs probléma. Ugyan fel nem foghatom, hogy ez miért jó neki, de tény, hogy vannak ilyen nők, magam is ismerek ilyet.
Háromszázezer forint felett alakult a bruttó magyar átlagbér 2018 első két negyedévében - derült ki a Központi Statisztikai Hivatal egy, a közelmúltban publikált gyorsjelentéséből. Közleményük szerint a nettó átlagkereset is bőven kétszázezer forint felett járt. Az inflációtól…..
Egyre nagyobb presztízse van, egyfajta álommunkának gondolják a programozói  állást a különféle szakmákról megkérdezett munkavállalók.  Sok, az IT szakmát érintő kérdésről a mainstream médiában is lehet olvasni. Legutóbb az Index foglalkozott egy friss felmérés eredményeivel. Nem véletlen. A…..
Egészen a mai napig biztos voltam benne, hogy egy bank csak örül az ügyfelének, hiszen az ügyfél pénzt jelent, és mi mást akarna egy bank, ha nem abból jó sokat, így aztán - hacsak nem szeg folyamatosan szerződést az illető -  nem szüntetnek meg csak úgy számlákat. Erre jött Gabi és egy sztori, ami…..
Zöldek legyünk, de milyen áron? Örök dilemma a megújulók lakossági felhasználása kapcsán, hogy mennyire éri meg ezekbe beruházni, milyenek a megtérülési mutatók, ha napelemmel kívánjuk beborítani a tetőnket? Nem utolsó sorban azzal is tisztában kell lennünk, milyen garanciális feltételek vonatkoznak…..
A Fidesz lovagkereszttel is kitüntetett kedvenc publicistája, üzenetközvetítője és pártfelvonulás-szervezője egy tavaly novemberi, soroksári fórumon próbált új szavazókat toborozni Orbánnak az egészségügyből...
fancy27 2018.03.02 11:02:43
@István Tamasi: Az átalakító műtétet nem gyerekeken végzik, illetve a "nemátalakító" hormonokat is legalább 16 éveseknek adnak csak. Amit 11 éves kortól adnak nekik, az a nemi érést blokkolja, hogy legyen ideje a gyereknek eldönteni, hogy férfi vagy nő akar-e lenni. Az annál fiatalabbaknak csak tanácsadás van. Szóval azért csúsztat a Zsolt kissé.
Ez a bizonyos cikk:
www.mirror.co.uk/news/uk-news/record-50-children-week-referred-11390561
fancy27 2018.03.02 11:22:44
@bfer: Az, hogy nemváltó beavatkozásra viszik el ezt a heti ötvenet, akik közül a legfiatalabb 4 éves, az csúsztatás, mert 11 éves korig csak tanácsadás van. Aztán nem 8-10 éveseket tömnek hormonnal, hanem 11 éveseket. Aztán a kisfiúkat sem tömik ösztrogénnel, hanem csak a legalább 16 éveseket. Szóval ezek csúsztatások, tudományos vita nélkül is.
De ez valóban mind eltörpül ahhoz a csúsztatáshoz képest, hogy ezt általában az orvosokra, vagy magyar orvosokra mondta volna.
Korábban már beszámoltunk a TV2 Appra Magyar! című műsorának novemberi adásáról, amiben arról kérdezték a nézőket, hogy nevelési célból elfogadható-e a gyerekek bántalmazása. Az érintett adást már a Médiatanács is vizsgáltak, akik december végén azt közölték, hogy a műsor nem bagatellizálta el a…..
fancy27 2018.01.09 15:19:21
@csakférfi: Borítékolom a következőket:

A válasz: megölelték volna, hisz csak azért ilyen, mert nem kap elég szeretet
B válasz: meg kell vele beszélni, hisz a gyerekkel mindent meg lehet értetni
C válasz: csúnyán kell rá nézni, attól elpityeredik
D (hard) válasz: rá kell kiáltani, attól tuti meghunyászkodik az ebadta
E (ultimate) válasz: egy kezdetektől megfelelően nevelt gyereknél ilyen úgysem fordulhat elő :-)
fancy27 2018.01.09 16:15:46
@csakférfi: "libbant", ez jó. Már, ha nem elírás :-)
Szerintem tudod, hogy én mit tettem volna, már ha komolyan kérdezted :-)
Megdöbbentő sztorit posztolt a Facebookra ma délelőtt Szabó Zoli kollégám, akit tegnap este úgy megvert a a Nagykörúton a Király utca sarkán lévő KFC biztonsági őre, hogy több öltéssel kellett összevarni a száját a Baleseti Sebészeten. Hogy mi volt a bűne? Kérte a panaszkönyvet, mert elégedetlen…..
Nekem nincs bajom a szólásszabadsággal. Engem nem zavar, ha valaki történelmi, vagy tudományos tényeket tagad. Nincs bajom, a chemtrail hívőkkel, vagy a lapos-föld fanokkal, sőt csak félve merem kimondani, de én még a holokauszt tagadókat se zárnám börtönbe. Szerintem mindenkinek joga van a saját…..
Talán az olajlobbi nyomására vagy épp az emberi tudatlanságból fakadóan mindig előkerülnek azok a napelemeket érintő tévhitek és egyenesen sületlenségnek nevezhető állítások, amelyek egy tudományos vitában természetesen nem állják meg a helyüket. A szakemberek és a hozzáértők természetesen el tudják…..
fancy27 2017.08.28 10:58:04
@moloy: akkor ez 13-14 év megtérülés. inverter amortizációra mennyit számolsz évente? ha ezt is hozzáadod, 15+ lesz.
ha fennmarad a havi 20e Ft-os villanyszámlád. amit elképzelni se tudok, hogy produkálsz. villannyal fűtesz? ;-)
Az elmúlt napokban az igazságérzetemet lúdbőr borítja, a tollaimat meg szálanként tépem ki körömcsipesszel, hogy végre ne nézzen minden újságíró és politikus madárnak. Azért vagyok mérges, mert az etikusság nem filozófiai, vagy erkölcsi fogalom lett, hanem egy kis biléta a kommunikációs kalapban,…..
fancy27 2017.07.27 17:24:49
@bgp: Nagyon rossz példa. Nem alkudozásról volt itt szó. Hanem a pultnál kért egy portékát 10e Ft-ért, kapott egy cetlit az árral, hogy ezzel fáradjon a pénztárhoz. Ő pedig útban a pénztárhoz átírta a cetlin a számot 50 Ft-ra, a pénztáros meg a hamis cetlire kiadta neki a portékát. Amit ő aztán visszaadott.
fancy27 2017.07.27 17:26:36
@Bobby Newmark: Pedig pont itt van a lényegi különbség. Egyik esetben beleavatkozol a program normál működésébe, a másik esetben nem.
Jelenleg Ercsiben lakom önkormányzati lakásban, határozott idejű bérleti szerződés alapján. Az önkormányzattól májusban kaptam egy értesítés, amely szerint július végéig ki kell költöznöm a lakásból, mert a bérleti szerződés meghosszabbítására nincs lehetőség...
fancy27 2017.07.09 14:09:59
@Misfit78: Honnan a francból tudod, hogy kerültek ebbe a helyzetbe, ahol vannak, mi? Anélkül meg mit ítélkezel? Idióta.
  Nem húzódik le. De egy milliméternyit sem. Ő nem, majd te. És amikor elmentek egymás mellett, majdhogynem súrolva egymás autóját, összepöccintve a visszapillantókat a szűk úton, nem néz rád, nem int, nem bólint. Ő magasabb kasztba tartozik, neki egyenes az útja, nem rángatja jobbra-balra a…..
fancy27 2017.06.23 16:44:36
@Bambano: Milyen leállósáv? Hol van az elsőbbségadás kötelező tábla? A gyorsítósáv ELŐTT! Tehát már a gyorsítósávra se hajt rá, amíg el nem tűnik mindenki a környékről! Gáz, mi, meg ultragáz? Idióta.
Sokba kerülnek a cégeknek a kollégák által összetört autók javítása. Nem feltétlenül a hivatásos sofőrökre kell gondolni, hanem a cégautókat használókra, kezdve a területi képviselőtől a top menedzserig. Tehát úrvezető cégautósok vezetési szokásait monitorozták, a lehető legegyszerűbb…..
fancy27 2017.03.17 14:31:29
@rozsdamentes arcél: Céges autóknál szinte mindig van Casco. Szóval max a Casco önrészt kell fizetni, ha egyáltalán kell, meg pár papírt aláírni, és kapsz másikat. Saját autónál mindent a fizetésedből állsz, Casco sokszor nincs rajta, és akár saját hibás, akár nem, rengeteg vesződség van vele, és általában nem kapsz másikat. Ha én cégautóval járnék, biztos, hogy nem vigyáznék rá annyira, mint a sajátomra, ergo esélyes, hogy többször sérülne meg.
Valami nagyon nagy baj történhetett! Nézem az internetet, még ott sem tud róla senki! Hallgatom a különböző Orbán-tévéket – semmi, tovább a rádiók egyenhírműsoraira – ott sem lettem okosabb. Lehet, hogy én aludtam át az orbitális katasztrófát?Az egyetlen hitelesnek mondott website-n – a fidesz.hu-n…..
Laslavic Tímea Az ember lélegzete is eláll, amikor a tárnák bármelyikébe belép: annyira fantasztikus az erdélyi Torda városában található sóbánya. A néhány évvel ezelőtt közel 7 millió eurós beruházással felújított és turisztikai célokra átalakított sóbánya mai sikeréről azt mondják: ezzel a…..
Tékozló Homár Ez taxi, nem Uber 2016.01.19 10:11:09
Második napja várják az utcasarkon a taxisok, hogy valaki az Tarlós-Netanjahu tengelyről végre "oldja meg és kész" a problémájukat. A problémát, ami nem más, mint az Uber, a techológia villámgyors fejlődésével és a szabályozás lomhaságával egyszerre élő fuvarmegosztó szolgáltatás. Ami többek között…..
fancy27 2016.01.20 14:56:10
@ghck: Egyébként dolgozhat, ha hozzátartozó. Akármilyen távoli rokon persze nem, mert nem életszerű, hogy ingyen dolgozik neked.
fancy27 2016.01.20 15:11:56
@ghck: A testvér házastársa a sógor, nem? Vagy neked mi a sógor?
Szerintem nem életszerű, hogy a haverjaid vagy a szomszédod kiássa neked a házad alapját.
  Gyermekeim óvodáskorában volt szerencsém meghallgatni az oviban ingyen osztogatott Palánta CD-k egyikét Vörös Valérról, a rókáról, meg az oktondi tyúk vagy kacsa (?) asszonyságról, aki hitt a róka nyájas szavának, így békétlenkedés lett a baromfiudvarban, amire az oktondi…..
fancy27 2016.01.08 16:29:00
@Kampfer: "Megjegyzem, ha egy nő anya, miért lenne hátrányban jogi vagy anyagi területen...? És ugyan ki jelentette ki azt, hogy hátrányban is KELL lennie? Hogy mennyit keressen, ezt döntse el a piac és ne az Ákos! Én ebben a részletben látom az egyetlen problémát."

Ebben sincs probléma. Ha egy nő szül, bizony hátrányba kerül ahhoz képest, mintha nem szülne. Ugyanis évekre kiesik (sőt visszaesik!) a munkájából, ami egyértelmű versenyhátrányt jelent. Teljesen nyilvánvaló, hogy rosszabb esélye van "pont ugyanannyit keresni", mintha abban a pár évben is a karrierjét építette volna. A nők elsődleges feladata az anyaság, akkor is, ha emiatt kisebb eséllyel tudnak "ugyanannyit keresni", mint a férfiak, ez volt Ákos véleménye. Amivel egyébként én is egyetértek.
A Fidesz frakcióvezetője a TV2 Mokka című műsorában járt ma reggel, ahol a kötelező körök (Magyarország jobban teljesít, 2016-ban merjünk optimisták lenni, történelmi rekordokat dönt a foglalkoztatottság) mellett Kárász elvitte egy kanyarra nőügyben is, ami, legalábbis Kósa első reakcióját elnézve,…..
Ágnesnek 2 hónap alatt nem sikerült időpontot foglalnia a Diamond Masszázsszalonba munkaidőn kívül. Mondjuk az is merész, aki a kupont ajándékoz... Férjemmel, Dolce Vita páros masszázs és wellness kupont kaptunk karácsonyra a húgoméktól, a Diamond Masszázs szalonba…..
fancy27 2014.02.24 15:42:42
@Csendes Szonáta: azt mondták nekik, hogy február 20 utánra is foglalhatnak. türelmesek voltak, nyilván vártak, hogy lecsengjen a tumultus. januárban be volt telve február. februárban be volt telve március. és ráadásul elérhetetlenek. mégis, mi történt volna akkor másképp, ha a kettő közt is telefonálgatnak? semmi.
fancy27 2014.02.24 16:33:35
@atpijkamo: elsiklottál azon apróság mellett, hogy januárban amikor először telefonáltak, már be volt telve február.
A Napi Gazdaság ma megjelent cikkében elég világosan levezetik a Fidesz által bevezetett egykulcsos adó hatásait. Elöljáróban annyit, hogy amelyik adórendszerben egymillió ember bukik, biztos hogy nem igazságos és ha ez az egymillió ember az alsó 5 millióból kerül ki akkor…..
  A családtámogatási rendszer oda-vissza történő alakítgatásait követően több olvasónkat is érdekelte, hogy a gyermekgondozási díj (GYED) lejártát követően ki lehet-e venni az addig felgyülemlett szabadságot.„Két éven keresztül GYED-en voltam a gyermekemmel, a…..
Érdekes kérdést vet föl Krisztina: megteheti-e egy műszaki bolt, hogy ha árut vesz vissza, akkor nem készpénzt, hanem levásárolható ajándékutalványt ad helyette? Kapásból azt mondanám rá, hogy mivel egy valódi boltban a vevő megnézheti, megfoghatja az árut és informálódhat…..
fancy27 2010.10.01 11:04:28
@enamel:
Te kretén. Itt őt átverték, megtévesztették. Megvett valamit, amiben nem az volt, ami rá volt írva. Na nehogy már köteles legyen elkölteni a pénzét másra, ha az nincs, amit venni akart! Ha nincs az, amit venni akar, akkor vegyen mást? Ha nincs sztereó fejhallgató, amilyet akar, akkor vegyen helyette villanyborotvát, mi, ha már egyszer odament? És nem érted, mi ezzel a gondja, he?