Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Surdilovics

0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország–Nagy-Britannia 4-5 2012.04.21 18:44 F.Kapus..
Surdilovics 2012.04.21 23:16:05
@Morgó Muki: Egyetértek, nekem is pont ez fáj. Először láttam, hogy nincs küzdelem, nincs akarás, nincs küzdés, nincs szív. Miközben pont ezek miatt szeretjük ezt a csapatot. Ha ezt elveszítik, akkor mi marad??

Lesz@rom, hogy kikaptunk. Azt is lesz@rom, ha sz@rul játszunk, mert van olyan, hogy nem megy. De az alibizés, a megúszás, a félgőz nem megbocsátható. Ilyen erővel nézhettem volna a fradi-kecskemét (pffffff.....) focimeccset is, ami (véletlenül odakapcsolatam) párhuzamosan ment.....
A mostanában a Metallicával haknizó Lou Reedről tegnap derült ki, hogy kemény legény, ha én Lars Ulrich helyében lennék, nagyon összekapnám magam a próbákon, mert még a végén seggbe rúgják az állandó pontatlanságért. A történet nem mai, egészen pontosan 1979-es, viszont…..
Az NHL világkupát kér az olimpiáért?  2011.07.15. 08:41 F. Kapus..
Surdilovics 2011.07.15 12:10:08
@MecKenna: Ami meglepett, hogy 3 angol csapat is a Volán előtt áll. Az első angol csapat ráadásul jócskán: 130.
Bálizs, Svasznek és Fekete hazament 2011.04.14. 11:23 F. Kapus..
  Bár fenntartom, hogy Elvis Presley nagyjából ugyanazt jelenti a zenében, mint Marilyn Monroe filmművészetben, megismerve 56-hoz fűződő viszonyát, el tudom fogadni, hogy közteret nevezzünk el róla. Szavazni ugye itt lehet, hogy melyiket. Bár az 56-osok tere nem szerepel a listán,…..
Surdilovics 2011.03.04 14:11:13
@Huffington: Egyetértek!

Óriási a különbség Monroe és Elvis hatása és kulurális jelentősége között, nagyon durva hiba kettőjük összemosása.
Elvis (és sok zenésztársa) megváltoztatta egy generáció életstílusát és gondolkozását. Az ő zenéjükkel lett a fiataloknak először saját zenéje a történelemben és ezzel először fejezték ki magukat szabadon. Előtte a fiatalok is a felnőtt elit (v. establishment) zenéjét és gondolatait hallgatták. Monroe ezzel ellentétben nem indított el semmilyen kultúrális, társadalmi változást.

A szobrok pedig viccesek : ))
Most Szuper a CHL legjobb kapusa 2010.12.05. 15:40 F. Kapus ..
Surdilovics 2010.12.05 19:26:31
Szuperre lehet szavazni CHL honlap FŐOLDALON, mint a "szombat legjobb játékosa".
centralhockeyleague.com/
A többi srácot nem láttam játszani, sőt Levit se : ) de fogadjunk, hogy Levi volt a legjobb! Én rá nyomtam egyet! : )
Subba Az internet egy rohadék 2010.11.01 12:01:00
A kialakult helyzetnek én is felelőse vagyok, de magamat még nem tudom kirúgni – nyilatkozta blogunknak Ocskay Gábor. A Sapa Fehérvár AV 19 szakosztályfőnöke reméli, egy játékos sem érzi úgy, hogy megbukott az edző, mert eddig bizony ők is megbuktak. "Hétfőn…..
A Sapa Fehérvár AV19 csapata az alábbi közleményt juttatta el blogunkhoz: "A Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapatának vezetése a mai nappal felmentette vezetőedzői feladatai alól Ulf Weinstockot. A csapat az első tizenkét mérkőzésen, különösen a hazai összecsapásokon, nem a…..
11 forduló után utolsó a magyar bajnok az EBEL-ben. A legfontosabb mérkőzéseket elvesztettük, helyenként kilátástalanul játszunk, itthon a sokadik vereséget szenvedtük el. A kialakult helyzet azt kívánja, hogy leporoljuk legendás rózsaszín szemüvegünket, és észrevegyük, ez az…..
A kanadai bajnok korcsolyázónőnek, Anabelle Langlois-nak sikerült az, ami a legtöbb NHL-es verekedőnek soha: egy mozdulattal a jégre küldte Georges Laraque-ot. A kanadai CBC tv Battle of the Blades, azaz Pengék csatája címmel indított show-műsort, amelyben ismert korcsolyázónők…..
addict A legjobb Youtube kampány 2010.09.03 08:00:00
Nem túlzás azt állítani, hogy ez az utóbbi idők egyik legötletesebb kampánya, amit a Youtube-ra szabtak. Hasonló volt már nem is egy (legutóbb itt az addicton is volt szó az Expandables reklámjáról), de ilyen ötletes egy sem. Nem akarom lelőni a poént, ezért elöljáróban csak…..
A magyar bajnok hétfőn megkezdte az edzéseket. Meglepetésként hatott, hogy Ladányi Balázs és Mihály Árpád nem volt ott az első foglalkozáson, pedig várták őket. Utánajártunk, mi történt velük. Mihály Árpád esete egyszerűbb, ő gyomorrontás miatt nem tudott hétfőn edzeni,…..
Surdilovics 2010.08.04 10:46:32
@Raon: @vaze:
Én ezt akkor is egy kicsit amatőr kommunikációnak érzem Weinstock részéről. Ha direkt nem akar még többet elárulni, akkor mondja azt. De ő azt mondta, hogy "nem is tudom, hogy jellemezzem", és ez kicsit úgy hat, mintha ő maga sem tudná, mit akar...
De, lehet, hogy szőrszálhasogató vagyok....
Ismét Oroszország vezeti a világranglistát. Az olimpia után Kanada került az élre, de a rossz vb-szereplés miattOvecskinék visszaelőztek. A dobogó alsó fokáról a svédek a finneket küldték eggyel lejjebb. Ezzel a 2011. évi vb csoportbeosztása is megvan. A szlovákok remek olimpiai…..
Surdilovics 2010.05.25 19:23:41
2011. április 17–23. között Magyarország rendezheti a divízió 1-es világbajnokságot. Erről péntek kora délután döntött az IIHF kongresszusa. A tornára a Papp László Budapest Sportarénában kerülhet sor, a magyar szövetség lefoglalta létesítményt. A feljutásért…..
Többéves profiszerződést kötött ifjúsági válogatott csatárunkkal a Zürich Lions. A megállapodás értelmében az első szezonban a felnőtt másodosztályú farmcsapatban, a GCK Lionsban játszik a 17 éves magyar támadó, de a szerződés garantálja, hogy három mérkőzésen az…..
A következő idényben az OHL-ben játszhat Hári János. A magyar junior- és ifjúsági válogatott csatár egy svéd lapnak nyilatkozott erről. Jégkorongozóink közül eddig csak Szuper Levente szerepelt a legmagasabb kanadai juniorligában. A svéd U18-as bajnokság pontkirálya lehet…..
Surdilovics 2010.05.11 15:05:57
Hajrá Hári!!! Óriási hír!
Hány éves Hári? 17..? Alig várom a felnőtt válogatottságát!

@csatoimi: @Te_Hülye_Dagadt!: @hokimoki: @kapusLaci: Ettől a döntéstől én nem hatódok meg. Szerintem ez alap. Annyit játszhat majd és kereshet külföldön, amennyit akar. Miért lenne más ország állampolgára és válogatottja..?
Surdilovics 2010.05.11 15:34:20
@kapusLaci: Jogos felvetés...

Egyébként megtaláltam a cikket és mivel tudok svédül, szemlézem az érintett részt:

"Janos Hari magyar állampolgár, de egy időben tervezte, hogy svéd állampolgárságot is szerez, hogy Svédországot képviselje. De a 2008-09-es szezonban játszott pár meccset a magyar U20as válogatottban, és így a szabályok szerint 4 évig kellett volna várnia, hogy Svédország csapatában játszhasson.
- Így úgy érzem, hogy ezt nem kell erőltetni, ennek így nincs értelme. - mondta Hári.
- Akkor helyette te leszel a nagy magyar sztár?
- Igen, lehetséges (nevet). Nem lesz nagyon nehéz, ha folytatom a fejlődésemet. De magyar hoki évről évre fejlődik"

Forrás:
www.vf.se/Sport/Varmland/Supertalangen-Janos-Hari-lamnar-Farjestad-100511.aspx
(egy vidéki napilap netes kiadása)
A 26 éves válogatott csatár az Allsvenskan újoncánál, a Tingsrydben folytatja pályafutását. A helyi sportigazgató szerint Vas János választásában komoly szerepet játszhatott, hogy edzője az a Mikael Tisell lesz, akivel a 2004/05-ös szezonban a szintén svéd másodosztályú…..
Surdilovics 2010.05.06 10:10:21
@Tomibá: @LaCok:
Nagyon érdekes kérdés és nagyon kíváncsi lennék a blog vagy más szakértő válaszára (és nem a kommentelők tippjeire). Mit ér a svéd másodosztály az EBEL-hez képest és várhatóan mit fog ebből profitálni Vas Jankó és a válogatott..?
Surdilovics 2010.05.06 12:43:32
@[Roller]: Hetényi Finnországban, Satosaari meg Magyarországon...? Miért nem mindenki otthon? : )
A szlovén szövetség az MJSZ-nek küldött levélben fejezte ki köszönetét és elismerését a magyar jégkorongszurkolóknak, amelyből kiderül, máskor is szívesen látnak bennünket. Fontos megjegyezni, a szervezők végül minden érvényes jeggyel rendelkező magyar szurkolót beengedtek…..
A vb-helyezéssel és a megszerzett pontszámmal elégedett vagyok, az első három hely valamelyikére vártam a csapatot. Hogy nem jutottunk fel, az sajnos reális. Ez a szlovén válogatott jobb, mint a miénk, és ez nem most derült ki, ezt eddig is tudtuk. Ocskay Gábor fehérvári klubvezér…..