Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pécike

86 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Az ember egy szép napon felébred,arra,hogy süt rá a nap, és minden awesome, majdnem mint a star warsban. Majdnem :) Egy darabig lebegsz a felemelő boldogsággal,csupa jó nyári dolgok történnek. Aztán elkezdesz emberkedni, vagyis : fennakadsz fasságokon, nem értékeled a jót sőt…..
hosszú idő, nap,meleg, és jó idő nélkül úgy hat az emberre,mint egy hibernáció.Hibernálja a lelked,tested, az agyad, és felrakja rád a fekete fehér szemüveget. Aztán egyik napról a másikra, kisüt a nap,és már van ereje, nem csak világít, megjelennek az első darazsak,legyek,…..
Mit fogtok most látni? Egy emocionálisan retardált leány,meglovagolja az érzelmi hullámot,és létrehoz egy kis gondolat katyvaszt. Igaz, azt mondják az idő mindent meggyógyít,és megszépít..., tehát? Mindenkinek nagyon fontos,hogy legyen órája gyermekeim! Hiszen, nem árt tudnia…..
Petra Blog az én hibám? 2011.11.13 18:20:05
Természetes,ha valakivel sokat vagy együtt akkor a  két egyéniség elkezd hatni egymásra, és össze csiszolódik vagy formálódik,de az,hogy az egyik magáénak akarja tudni  a másikat...?! WHY?,, ... Mert befolyásolni valamit annyi,mint odaadni neki TULAJDON LELKÜNKET. Az…..
Petra Blog something to live for 2011.09.22 19:10:00
...and here comes my baby, to save my life again! He's the most incredible thing I've ever seen in my life.....
Petra Blog art 2011.09.08 11:12:00
What is it about ART anyway that gives it so much importance? Artists are respected by the poor because what they do is a honest way to get out of the slum using ones sheer self as the medium.The money earned is proof pure and simple... of the value of that individual, the artist.The picture on what…..
Csak annyit mondok Petra Caulfield. Zavart, megtört,beparázott, sértett, bizalmatlan és támadó,de fázisát tekintve talán még a menthető kategória. Nem akarsz kattogni, nem akarsz beszólni, és nem akarsz egyedül lenni, mert külön- külön is de együtt még jobban fokozható a…..
Petra Blog 2011.08.04 16:56:18
Igazából nem esett még annyi csapadék ezen a nyáron,hogy az Amazonas teljes vízkészletét megduplázzuk, és létrehozzunk egy ReAmazonast a Holdon, szerintem is essen még. Ami azt illeti jogos,és  én sem nyugodnék addig amíg a villaajtón kilépve nem úszhatok azonnal selymesvizű…..
avagy egy hete nyaralnak a szülők. Háztartást fent tartani nem egyszerű man! Viszont tapasztalataim szerint az én skilljeim jobban hajlanak a háztartást LENT tartok felé...Amikor villával kevered a kávédat boros pohárban, akkor már ha reggel van ha nappal, az már egy picit necc.:DHa…..
Petra Blog random fun 2011.07.01 07:57:00
Tegnap nálunk volt az unokahúgom, megyek be a testvértárshoz( ott ps3aztak) agyerek kimeredt szemmel nézi a tévét halálra rémült arccal,mintha Marylin Manson sétált volna be egy atomvetővel a kezében,plus hörcsögtetemekből fűzött nyaklánc ékesíteni a…..
Petra Blog poor shark... 2011.06.30 09:27:59
Békésen sétálgatunk Ricoval sehol egy teremtett lélek, szinte hallani és látni meg fogni lehet a nyugalmat, amit még a park lámpáinak narancssárga fénye is igazolni látszanak,amikor egy másodperc alatt tönkrevágják az idillünket . Valamelyik nem emberszabású ultra giga mega űber…..
Pécike 2011.06.30 19:52:22
@O.Ren Ishii: a legtöbb ember csak tart kutyát de nem ért hozzá,de okoskodni tud! meg ha nem is tudja visszahívni odakiabál h NEMBÁNT! és megy tovább az enyém bánt bazd meg:D...

jaja hát a melegben ők is szenvednek de néha muszály... nwem mindig elkerülhető hnappal sétáltass pl ha igy oldhato meg apanelböl levitel
Petra Blog Summer High 2011.06.30 09:14:10
Szép Jó reggelt mindenkinek,azoknak is akik csúnyán összerántották az arcizmaikat,mert már 5-től munkában vannak,vagy már akkor felkeltek,de hivatalosan még szabad így köszönni,aki meg ráncolja az arcát annak virtuálisana küldök rá egy szeretet teljes simogatást,hogy inkább a…..
Petra Blog szakadék 2011.05.19 13:24:00
1:Áthidalhatatlan furcsa szakadék, nem tudom átlépni.2: nem is kell!1: dehát... nem értem.2: Ha akar összenő újra,ha nem,marad két részre szakadva,de tudod nincs olyan messze a kettő egymástól.1: dehogynincs! ez szörnyű,vagy leglábbis furcsa2: az isten szerelmére nem érted?! te…..
Petra Blog kérdezted,megmondom 2011.05.18 22:50:00
Teljesen önkívületben vagyok. Újra olvastam 3 kedvenc könyvemet...Milyen nekem A könyv?- a lentebb felsorolt könyvek testesítik meg az abszolút ideáljaimat. Ezt várom minden könyvtől,amit ezektől kapok,hogy benne éljek, és fájjon lerakni, és legszívesebben azonnal kezdeném…..
Petra Blog indoklás nélkül 2011.05.11 21:03:16
1. J.D. Salinger - Zabhegyező2. Oscar Wilde  - Dorian Gray arcképe3. J.D. Salinger  - Franny és Zooey4. Henri Charriere - a Pillangó5. Müller Péter - Részeg józanok6. Márai Sándor - A gyertyák csonkig égnek 7. Őrkény István - Egyperces novellák ..
Petra Blog she just..chills 2011.05.10 08:06:29
Mikor máskor robban le az ember mint amikor nem kellene?! Teszem azt amikor jól jönne,akkor öf korsz nát! Sebaj, ma még mindig a kevésbé para ha hiányzoko róla órák vannak, szóval fekvésre ítéltettem ma is,de inkább fekszem két napig,mint hogy ne kereshessek…..
egy sznob dög vagyok. Ha ezt eddig nem tudtad, bizonyára felületesen ismersz. Öregem, lehangoló volt az a lépcsőház, a leg lehangolóbb lépcsőházak egyike amelybe valaha betettem a 38,5 es lábamat, kicsi is volt,és olyan sötét,meg amorf. Aztán bementünk abba a pici sötét…..
Petra Blog főzés 2011.03.21 12:55:17
A főzési "tudományom" valami egészen elképesztő tárlatait villogtatja meg a kreativitásnak...Itt egy kaja,amit tuti,hogy én találtam fel : zöldséges, sajtszószos, petrezselymes tészta :DVegyél egy éhes gyomrot,és egy gyorsan elkészíthető alapanyagot ... : TÉSZTA,…..
Petra Blog hold on... 2011.03.21 11:57:27
plus my very special someone needs this...:NAGYON DRUKK,MÁR MOST,és halál kivagyok! ..
Petra Blog so fucking scared 2011.03.21 11:52:00
amikor az ember kicsi,minden tökéletes, védve vagy, megoldanak helyetted mindent, biztonságban vagy. Aztán m inden elkezd nagynak látszani,és ömlik rád a szar, nincs már melletted állandóan senki,és nem tartják az esernyődet,maximum egyszer kétszer belekarolhatsz a melletted…..
Petra Blog a zenefüggőnek 2011.03.20 10:37:14
 a zene kutatás,olyan mint a kiéhezett vad szelindeknek megindul egy illat után,aztán egyre közelebb ér a sok semmire való kaja közül végül ráakad egy kosárnyi "tigristesóra" és a boldogságtól könnybe lábadt szemmel veti rá magát a zsákmányra,de csak 10 percig…..
Petra Blog fotók 2011.03.16 22:33:37
Ahogy előttem ült tegnap a nagymamám, egy halom fotóval,minden féle-fajta rokon ismerős, barát és családtag fotójával, emlékével és nyomával, ő csak mosolygott és meséltenekem a hozzájuk tartozó történeteket,amiket mindig úgy hallgatok,mint egy 3 órája a világon lévő…..
 1. szeretek iszonyatosan ütős könyveket olvasni!Olyat,ami kiállja az első 150 oldal próbámat,és space!2. szeretek bulizni!3. szeretek zenét hallgatni,ha pihenek,ha olvasok,ha fürdök,ha sétálok,ha futok,ha biciklizek,ha kocsikázunk, ha ... mindig :)4. szeretek a sziget és a part…..
Petra Blog egy pillanat erejéig 2011.03.04 09:04:19
Soha ebben az életben nem kaptam semmilyen juttatást, nem nyertem (legalábbis nem úgy,hogy szerencsével,mert ahol ügyesség/tehetség játszott => csevegő verseny,és rajzpályázat:D) soha tombolán,vagy ilyesmin (amikor kicsi voltam,mindenki nyert valamit,engem meg a legvégén…..