Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Doyle.

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  "Kifejezetten problémás lakás, eladó hasonlóan problémás vevőnek! Nem az eladással lehetnek gondok, leginkább a tulajdonjog bejegyzésével! Ami kellhet, egy jó ügyvéd, türelem, és kiartás.(nálam mindkettő elfogyott, nem véletlen ajánlom a lakást 1/3 áron!) Semmilyen…..
Jó hír, hogy nem minden véglényt sikerült leszerződtetni a metróba őrnek, jutott belőlük a versenyszférába is. Doyle 12, 11 és 8 éves gyereke újságot és pár kisebb dolgot venni ugrott be a Tescóba. Hiába volt számlájuk arról, hogy az újságjaikat helyben, a hipermarket…..
Doyle. 2009.03.26 10:55:15
@mamapicilánya/mpl: mindenképpen
Doyle. 2009.03.26 17:45:46
@Vesper:

Kezdjük azzal, hogy nem "írok valamit a homárra", mert ha így lenne, akkor nem lenne ilyen heves a reakció rá.

"eleve volt valami szaladgálás a kasszánál"
Már megbocsáss, de te elolvastad a posztot? Mert ha igen, tudnád, miért volt a szaladgálás...

A gyerekek jól viselkedtek.
Most már szó esett erről is, nem is ezért állították meg őket, de ha elolvastad volna értelmesen, akkor valószínűleg ezt is tudnád.

Magukra haragították? Ezt kifejthetnéd, mert legközelebb a harag alapján, akkor téged is elvezethetnek? Mert megharagszik? Hm... érdekes szemlélet.

A "lóbaszó" kölök, ahogy te fogalmazol, az egy átlagos kinézetű, magasságú gyerek-gyerek! Aki 12 évesen 12 évesnek néz ki,tehát teljességgel képtelenség, hogy nagykorúnak nézte volna. A biztonsági őrnek pedig van szája, ami azért van, hogy kérdezzen, mielőtt cselekszik, mint ahogy minden normális embertől ezt várják el, bárhol, bármikor. De szerintem, neked ez teljesen lényegtelen, szavakon lovagolsz, és nem azt látod, ami történt, és ami felháborított. Remélem a te stílusodat felvéve sikerült téged felvilágosítanom, hogy miről is van szó.