Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsibvasar

18 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban volt ugye a sztori, hogy a Vatera nem veszi le a hamis termékeket. A felhasználókat viszont egy idő után törli, és az összes vásárlójuknak emailt küld, hogy ne fizessenek és küldjék el a rendőrségi feljelentésük számát. De hogy mi alapján, azt nem lehet tudni. Naiv…..
zsibvasar 2013.02.11 14:46:53
zsibvasar 2013.02.11 21:28:42
@Rongy Rázó: Szívesen látunk. :)
Vannak akiknek márványtáblára vagy hősi emlékműre vésik fel a nevüket, hatalmas arany betűkkel. Van akiről vásárcsarnokot, szakácsversenyt és oktatási intézményt neveznek el. És van akit még ennél is nagyobb megtiszteltetés ér, megkérdezik, hogy elnevezhetnek-e róla egy…..
A decemberi programfrissítésről még nem is írtunk itt a blogon. Akik lemaradtak valamiért a hírlevélről, azoknak ide is bemásolom az újdonságokat. Főbb változások: A termékeknél a város is megjelenik ezentúl, ahol a termék átvehető. Budapesten pedig a kerületek. A…..
Új sorozatunkkal vevőknek és eladóknak kívánunk segíteni. Hatékonyabb eladásban és biztonságosabb vásárlásban.Egy aukció indításánál sok mindenre kell figyelni, hogy minél sikeresebbek legyünk az eladásban. A mai téma a cím.Termék címeA termék címe az aukció egyik…..
zsibvasar 2013.01.13 16:22:34
@manka221: A lap alján a Kapcsolat menüben tudod leírni a problémád. De lehet hogy közben meg is oldódott. Ugyanis kell néhány nap s hitelesítéshez.
zsibvasar 2013.01.16 17:40:38
@manka221: Úgy látom már nem 0 a számlád. Közben megoldódhatott. A kérdésedre a válasz, hogy bizonyos problématípusoknál fel lehet venni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. A hitelesítésnél tényleg nem, de például a technikai jellegű problémáknál igen.
Mai szerzőnk egy München melletti kisvárosból írt, ahol szakácsként dolgozik. Az odáig vezető út kissé zaklatott volt, de a jelek szerint Zsoltnak lassan sikerült révbe érni. Lássuk, hogyan! TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj a hataratkelokommentKUKAChotmail.com címre és…..
Nem meglepő, ami a Gödörrel mint klubbal történt: láttunk mi már Mumust Szimplán hónaljtáskás picsogássá válni. Normális folyamat, mely során egy-egy szubkultúra által teremtett értéket az addigi viszolygásból átváltva elkezdi használni a mainstream. Olyan, mint a graffiti…..
zsibvasar 2012.06.20 23:06:51
Hangyairtás fortélyai Új lakásunkban is megjelentek a hangyák. Először csak a teraszon tűnt fel 1-2 hangya. Azután valahogy a lakásba is bejutottak. Egy idő után kezdtek idegesíteni. Már 20-30 hangya korzózott a lakásban. Nagy kenyérmorzsákat cipeltek. A tiszta lakás persze jó…..
Kisebb fejetlenséget észlelt Ned Stark az Apród.hu rendszerében. Ismerőse a "moderator@aprod.hu" címről kapott a hatékony hirdetésfeladásról baráti hangvételű szakmai tanácsot ittas állapotban. Az egyik ismerősöm felrakott egy hirdetést az aprod.hu nevű apróhirdetéses…..
Kapanyél Hangyás trükkök 2012.05.09 08:30:00
A hangyák kiváló idő- és levéltetűjósok, valamint összeszedik a morzsákat. Ezzel nagyjából be is fejezhető az emberközelben élő fura kis jószágok dicsérete.Ha nagy a hangyamozgás, biztos kiadós eső várható, a fa törzsén mászkáló hangyasereg a tetvek elleni védekezésre…..
Subba Zenei zsibvásár 2012.05.08 12:03:00
Szupercukiság! Zenei zsibvásár online, olyan értékes posztereket lehet itt találni, hogy megbolondulsz! Nem!  ..
zsibvasar 2012.05.08 17:02:00
zsibvasar 2012.05.08 21:04:11
@Ez a Nick: Kaptunk néhány száz plusz látogatót. Nem sok ember a napi látogatókhoz képest, de biztos van pár ember aki most járt először a Zsibvásáron.
Az hogy ez a termék ciki vagy cuki meg majd eldönti mindenki. Érdekes dolgokat tudnak az emberek gyűjteni. Van például 26 ezer szalvéta az oldalon. :)
Végül is félmillió termék között mindenféle akadhat. Valószínűleg sokkal cifrábbak is vannak.
Összesen három összetevő kell hozzá, és szerintem egy teljes értékű, izgalmas, férfias, de mégis egyben nőies és tavaszias vacsora. Az elkészítési idő sem több 20 percnél, és még edényből se kell sokat piszkolni, összesen egy serpenyő elég. Ami kell: -egy jó steakhús…..
zsibvasar 2012.04.21 22:26:10
@det. Dr. Pal Gium Schmittify: Google a barátod.
zsibvasar 2012.04.21 22:38:34
@létezőnick: Azért ez fényképezőgép függő is. Ha tükörreflexessel fényképez valaki, akkor a nagyobb érzékelő miatt nehéz nagy mélységélességet csinálni ilyen közeli képeknél. Valahol meghatározza az alkalmazott technika a képeket. Ha a szerző kompakttal vagy mobillal fotózna, a mélységélesség sokkal nagyobb lenne. Akkor viszont a megvilágítással és aminőséggel lenne gond.

Szerintem nincs ezekkel semmi baj. Személy szerint szeretem a kis mélységélességet. Rá lehet irányítani a figyelmet egyes dolgokra. Ezek a képek szerintem komoly technikai tudást tükröznek.
zsibvasar 2012.04.21 22:53:17
@det. Dr. Pal Gium Schmittify: Tulajdonképpen lehet a képen lévő hagyma sonkahagyma is. De a salottának is van hosszú változata és kísértetiesen hasonlít erre. en.wikipedia.org/wiki/Shallot
De talán a salottaságot az íz árulja el. Én feltételezem a szerzőről hogy tudja a különbséget.
Az FM Transzmitter lényegében egy mini rádió adó melynek segítségével mp3/mp4 lejátszón vagy a telefonunkon szóló zenét az autórádióra tudjuk küldeni. Lehetőség van még memória kártyáról is lejátszani a zenéket. Használata egyszerű, keresünk egy szabad frekvenciát a rádión, ugyanazt a frekvenciát…..
világevő Angry birds! 2012.03.06 14:30:00
Nem gondoltam volna, hogy tudományos felfedezői világszenzációkat is közzé fogok egyszer tenni az utazós-evős blogomon, de ez egyértelműenaz:Megtaláltam az igazi Angry Bird(s)-öt!Ha valaki jönne és megnézné, akkor a Greciában a piacon, Costa Ricában van a lelőhelye.Egyébként…..
zsibvasar 2012.03.06 16:29:37
Filmdroid 10 perc a John Carterből 2012.03.05 10:51:54
Hétvégén megmérettetik a John Carter sc-fi fantasy, megelevenedik Edgar Rice Burroughs világa. A stúdió irgalmatlanul sokat költött a produkcióra, a rendezői teendőket az eddig animációs filmeket készítő Andrew Stanton látta el. Van oka aggódni a Disney-nek, hiszen Burroughs…..
Juniborbár Dugós játékok 2012.02.21 11:00:00
Gyerekek és a borfogyasztás. Kényes téma, nem is javallott, de a borral való ismerkedés kezdődhet úgy is, hogy a dugót odaadjuk a gyereknek, hogy azzal babráljon. Egy cég továbbment. A dugóhoz kiegészítőket gyártott, ezek segítségével a dugóból állatok kreálhatók.Amolyan…..
Bigyóblog Mellnövelés borral 2012.02.20 11:17:00
Hogyan lehet megnövelni a melleket műtét nélkül. Legalábbis egy kis időre. Hát ezzel a melltartóba rejtett flaskával. Bulikba, koncertekre így lehet becsempészni az italt. Bármit tölthetünk bele, ráadásul bárkit ihat belőle, hiszen van egy kivezető cső, ahonnan ki lehet nyerni…..
Sárdobáló Kiképzett bűnözők 2012.02.20 07:00:00
Rendszeresen visszatérő konzervatívnak tetsző nosztalgia az általános hadkötelezettség visszasírása. Mert azokban a régi, szép időkben minden férfi igazi férfi volt, bírta a kiképzést, rendet tanult, és ez még a lányoknak is tetszett. Persze mások máshogy emlékeznek: a…..
Kapanyél Harkályok 2012.02.17 09:00:00
Télen a lombozat hiánya miatt minden állat jobban szem előtt van, mint más évszakban. Most olyan madarakról lesz szó, amelyek egész évben a költőhelyük közelében tartózkodnak, télen figyelhetők meg a legjobban, és minden porcikájukban tökéletesen alkalmazkodtak ahhoz, hogy a…..
Manapság kedélyes téma a jeges Dunát fotózni, de milyen lehetett akkor? (via zsir.tumblr.com/ ..
Újra esik a hó, nem is akárhogy, itt felénk szinte már vízszintesen. Ezért valami szív- és lábmelengető ötletet hoztam nektek mára. Nekem ez most annyira bejött, hogy még a bejegyzés megírása előtt felforgattam a szekrényt régi pulcsikat kutatva.                 Az ötlet annyira adja magát,…..
zsibvasar 2012.02.16 16:48:45
@topankablog.hu: A kapca nem fér bele a topánkába. :) Bocs...
A cím alapján talán még nem egészen egyértelmű, hogy mitől is kapcsolódik a téma a gasztronómiához, pedig valójában két oka is van: 1. a sétarepülés a Megéve nevű helyiségből indul, ahol egy fantasztikus két Michelin-csillagos étterem, a Flocons de Sel is található. (Az…..
Tegnap nagyon jó kis videot találtam, amit meg is osztottam. Ma hasonlóan egyszerű, és nagyon dekoratív dolgot találtam. Lehet, hogy nem lehet néhány perc  alatt elkészíteni ezt a táskát, de szerintem nagyon jópofa. És csupán háztartási hulladékokból is…..
zsibvasar 2012.02.13 15:45:19
@ritakovacs: Ha már textil hulladék, akkor egyáltalán nem használnék hozzá ragasztó szalagot. Gyerekkoromban a szomszédunkban lakó néni csuhéból tudott bevásárló táskákat készíteni. Akkor a csuhé volt a könnyen hozzáférhető anyag. Jó lenne ezeket a technikákat feleleveníteni és akár nejlonzacskóból újraéleszteni.
Mary Katranzou új dizájner kollakciót tervezett a Topshop számára, a nagyon szép, virágos ruhákat hamarosan az online boltban meg tudjátok veni. Szerintem az egyik legjobban sikerült együttműködés az utóbbi időben az összes divatház és akármelyik tervező között...
zsibvasar 2012.02.13 11:28:27