Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mesteredző

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szlovénok támadásban kifejezetten veszélyesek, de mi is azok vagyunk, mondja Énekes Lajos edző az A csoportba jutásról döntő magyar–szlovén mérkőzés előtt. A divízió 1-es világbajnokság ma este véget ér, videós beharangozást is mutatunk hajtás alatt.…..
w No megállj csak! 2010.01.21 07:00:00
„Egy gyerek fejlődését két dolog tudja tönkretenni, a kereszténység és a pornográfia.” Para-Kovács Imre, Klubrádió „Könyörülj meg Szűz Mária országán, hiszen az ateizmus miatt sokan nem tudják, mit cselekszenek. Add meg nekik a megtérés kegyelmét, hogy…..
Különös dolog történt az Atlanta Thrashers–Florida Panthers NHL-meccsen. Ilja Kovalcsuk, a Thrashers csatára meglódult, Keith Ballard követte, de nem érte utol. Az orosz lőtt, Tomas Vokoun védett, a korong kipattant, a duplázás bement. Majd Ballard hatalmasat vágott a kapus…..
mesteredző 2009.12.01 11:23:05
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
mesteredző 2009.03.25 13:25:24
@Saca: Megértelek Saca, de van Isten, legalább is higyjünk benne, mert valamiben hinni kell. A komcsik/kis betüvel/ nem hittek benne. Te is látod milyen gazember társaság lett belőlük.