Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dehiszezénvagyok

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Viasat kért meg minket, hogy ismét forduljunk a kedves olvasókhoz egy frappáns címért: az év végén érkezik a képernyőre a TNT nyári sikersorozata, az Angie Harmon és Sasha Alexander főszereplésével készült Rizzoli & Isles, és ennek kellene valami magyar címet adni - mert…..
Ismét eljött az évnek az a napja, amikor N. ügyfél szinte bármelyik méregdrága étteremben koncentráltan tömheti az arcába a kommunista vendéglátás minden precízen konzervált zamatát. Gáborék korán mentek, úgyhogy csak később derült ki, hogy a dohányzó részlegre kerültek…..
dehiszezénvagyok 2010.02.19 14:54:15
Esztert sokkolta a gyulai büfé étlapja, mi viszont bármit megadnánk egy ananászos sztékért, nemhogy 250-et. Olvasónkat a békéscsabai kolbászfesztiválon látott, mangalicatöpörtyűvel töltött étcsokoládé is felzaklatta, mi eddig csak jót hallottunk róla, de sajnos nem…..
dehiszezénvagyok 2009.10.27 10:49:05
Ferenc gyanúsan nagy telefonszámlát kapott, aztán felidegesítette magát a feleslegesen elkért adatokon, hogy a végén másnak küldjék el a részletes számláját. Mindennapi T-pöfögés, hogy rutinosan induljon a csütörtök. Eddig csak olvastam a blogot, bár tavaly a kábeltévé…..
A klasszikus válságcsökkentő vendéglátós trükkre szállít két példát Gabriella és Kitti. A  szuperlebutított büfémenüt illetve a féladagos megoldást bizonyára nem csak az Új Tündérkert és a Verne Étterem menedzsmentje alkalmazta ezen a jeles napon: Most érkeztünk…..
Peer Chi a fertődi szállására panaszkodott, most megérkezett a vendégház üzemeltetőjének válasza is. A vendég gondja a hideg volt, hogy nem jött be neki a reggeli és a honlapon jelzett ellenére nem volt ingyenes transzfer a pályaudvarra. Most lássuk a másik oldalt.Feltételezem,…..
dehiszezénvagyok 2009.01.06 13:31:28
dehiszezénvagyok 2009.01.06 13:34:24
Ataman sokatt küzdött a DIGI-vel, mire bekötötték hozzá a műholdas tv-t, de október végén a telepített eszköz meghibásodott, így szerelőt kellett hívni hozzá. Az lassan ugyan, de megérkezett, egy használt dobozzal, mivel szerinte újra már nincs pénze a cégnek. Ahogy a…..
Olyan régen hallottunk már Inviteles sztorit, pedig Cérnagéza első sora után tudtuk, hogy mi következik. Hát persze, hogy egy telefonos ajánlat és egy szerződésminta után modemet akarnak szerelni. És hiába minden, végül a számla is megérkezett. Az alábbi rövid történetet…..
dehiszezénvagyok 2008.11.26 09:40:50
Krisztiánnak üzenjük, hogy a helyes válasz az lett volna, hogy felhívja a redőnyjavító szaki figyelmét az internetes reklámozás üdvözítő hatásaira, azon belül is nyilván a Homár 480 pixel széles, kiemelt szöveges felületére, amennyiben nem adja vissza sürgősen a szomszéd…..
dehiszezénvagyok 2008.11.24 11:58:07
Vettem egy csomag Protect egérmérget a Tescóban Egérirtás mesterfokon felirattal, aranyosan lapult a Lecsó patkányszereplőivel díszített zsebkendőcsomag alatt, de akkor még nem értettem a jelzést. Két hét telt el, mire leesett. Azóta több adagot megettek belőle. Ha kiesznek egy…..
dehiszezénvagyok 2008.11.11 10:08:09
Akinek bilincseltek már meg éjszaka kocsiját, az élesebben érzi DrDudor fájdalmát, akinek kis híján 100km buszozásra változott a csütörtök estéje, merthogy a közteres nem volt hajlandó csekket kiállítani a kerékbilincselésről. Miért is? Éjfélre értünk haza Győrből, ahol…..
dehiszezénvagyok 2008.10.31 09:28:26
A Homárnak régen volt már esküvője, egy ekkora torta manapság 62ezer forint? Persze ha a Sugar Shop olyanokat ír, hogy "Merész gondolatunk támadt: mi lenne, ha a jól megszokott formákat újraterveznénk, hogy ne mindig ugyanaz a háromszög nézzen velünk szembe a…..
Az írás akkor is csodálatos dolog, ha az embernek napi sok órában kell csinálnia. Ehhez képest valóságos kéjmámor, ha az író nincsen egzisztenciálisan rákényszerítve, és kizárólag akkor fog ácsceruzát, ha felbuzog benne a bálintgyörgyi indulat. A jelek szerint ez történt…..
dehiszezénvagyok 2008.10.29 10:37:41
Darwin Dij szokatlan üzenetre lett figyelmes az egyik Tescóban. Lehet, hogy már a biztonsági szolgálaton is van egy ilyen tábla, ahol a kapucnis vásárlók zaklatása miatt kérnek elnézést. Elképesztő.Ezuttal nem panasszal - hisztivel, hanem szigoru mercem szerint is jofejseggel kereslek…..
Akárhogyis csócsálja a Homár, nehéz belátni, mi köze van az államnak a csomagküldéshez. Amíg azonban nem hogy nem adják el a Postát, de piaci versenyt sem teszik lehetővé ("majjövőre"), még ilyen váratlan fordulatok is érhetik az embert, ha betéved egy eldugott (?)…..
dehiszezénvagyok 2008.09.11 12:51:08
Pontokba szedett magyarázatokkal ellátott levelet kaptunk egy olvasónktól, akit megszivatott a Dagály Strandfürdő cseppet sem felhasználóbarát belépődíj-rendszere. Van téli, meg nyári pénztár és számtalan féle konstrukció, amin a Homár így elsőre nem igazodott ki, de hát mi…..
dehiszezénvagyok 2008.09.09 09:20:14
Minősített naiv ügyfél egy pizzarendelés 25 perces késése miatt volt képes többoldalas levelet írni, illetve vissza is küldette a pizzát, annyira túlgyorsult a nagy várakozásban. Ugyanezzel a lendülettel le is hazugozta a pizzafutárt, aki állítólag tankolni ment előbb az étel…..
Azt kértük pár napja az olvasóktól, hogy adjanak címet az októberben induló Comedy Central három amerikai vígjátékának, és úgy látszik, az ilyen webkettes interaktív mizéria nagyo bejön mindenkinek, hiszen 402 kommentben, mintegy 600 címváltozatot kapott a csatorna vezetősége.…..
dehiszezénvagyok 2008.09.01 16:18:37
Kérem szépen, a Comedy Central lendülete a webkettő irányába nem csökken, sőt, ő is beszálltak a "nép hangja számít" nevű társasjátékba, ami mostanában a kertévék kreatívjainak fontosabb kelléke, mint a Rolex óra meg a kokócsík a titkárnő seggén. Az RTL a…..
Hivatalból vagyok rosszindulatú, ezért mindig is úgy képzeltem, hogy az aluljárókban nemes célra gyűjtögetők természetesen csakis maguknak, esetleg egy őket ostorral irányító kuldoskirálynak gyűjtögetnek. Ezért is egyedül azoknak hittem, akik azt állították, hogy az állami…..
Nem az a kérdés, hány kereke van, hanem az hogy hol áll. C-nek sikerült elcsípnie egy korábban - legalábbis a Homáron - nem látott jelenséget, amikor az autó hiányában az utánfutóját bírságolták meg: Bár már kismillió Centrumos sztorit közöltetek, de talán ilyen még nem…..
dehiszezénvagyok 2008.06.26 13:31:55
Nem akarom elkoptatni a felsőfokot, de ezt nehéz meghaladni. KTom fotózta szerdán a Varsányi Irén utcában. A megszólítástól az első mondat enigmatikus zsenialitásán át a befejezés fenyegetéséig végig éreztük azt a bizonyos lúdbőrzést, a tökéletesség érintését. Respekt…..
dehiszezénvagyok 2008.05.29 12:17:29
dehiszezénvagyok 2008.05.29 12:18:34