Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cochabamba83

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  ..
cochabamba83 2014.04.23 18:38:07
..
cochabamba83 2014.02.15 18:49:52
A magyar turista, ha Erdélybe megy, az estét általában - Bartók Béla után szabadon - a székelyeknél tölti. Mi most megpróbálkoztunk a dákokkal. És bejött.  Voltak ismerősök, akik némi megütközéssel fogadták, hogy én a következő romániai utamon elsősorban az egykori Dacia nyomait látogatnám végig.…..
Laár a legjobb formájában, a gyanúsan közepes gyerekek, a baromba puffadt gigász brutyó meg a gyerek puha teste és a valóság között képződött joghézag miatt szellemi vezetőmmé fogadtam. Há' nem? De. ..
cochabamba83 2013.09.08 00:12:57
Yooo, világ hippijei egyesüljetek! Idén A S.U.N feszkón fogsz sárcsizmát építeni és rákapcsolódni az univerzális energiákra négy napon keresztül. Lesz fejpánt és hosszú haj, öröm és boldogság, természet és miegymás. Eridjetek szépen el, mert ha a ruhátok nem is, de a…..
cochabamba83 2013.06.24 05:03:56
@nukleotid: okoskodsz, baromságokat... nem mellesleg ahogy leléceltek a szervezők, tavalyi ozorára fele annyi ember ment el, elég nagy volt a nemzetközi vízhangja az eseményeknek bizonyos körökben... új szervezők meg láthatóan a helyzet magaslatán voltak, nyílt nerkóárulás, stb... tényleg túlzás..
a régi brigád (sun) kicsit néha nyálas dumákat nyom, de kiváló fesztiválokat szerveztek, és az lesz sun is...

drog amúgy mindenhol van, és semmivel se több itt mint szigeten vagy nopláne soundon... amiben viszont más az az hogy összehasonlíthatatlanul élhetőbb, élvezhetőbb környezet, programok, és mentalitás mint az említett feszteken... viszonylag szemétmentes, csikktartó mindenkinél, sok kultúrális program, előadások, ritka a lopás, ürítik a wc-t, nem szarnak a zuhanyzóba, nem basszák szét az üvegeket a földön... és mindenki -külföldiek és magyarok- a jobbik arcát próbálja nyújtani a közösségnek (még akkor is ha álszent módon csak egy hétre)... aki nem hiszi, járjon utána...
cochabamba83 2013.06.24 05:13:43
@Goddamit: az egy dolog hogy eleve fszságot írtál (előttem is már összefoglalták) de 2 dolgot még megjegyeznék:
1.: ha összebasznák a területet, nem lehetne éveken át ugyan ott ugyan olyan minőségű fesztivált rendezni...
2.: ez nem egy tájvédelmi körzet hanem MAGÁNTERÜLET, szóval amúgy ha lószarral akarnák centi vastagon bevonni a földet, ahhoz se lenne köze amúgy senkinek:)
Elsőre pont úgy néz ki, mint azok a dekorációs képek, melyekre az Ikeában lehet szert tenni, ezúttal mégsem egészen erről van szó. Az ominózus kólásüveget ábrázoló festményért ugyanis a Sotheby’s New York-i aukcióján licitáltak, ahol az egymásra ajánlások meg sem…..
Subba Büdös jenki hippik 2010.11.15 11:00:00
Nem csoda, hogy Cartman ennyire utálja őket! Kurva jó fotók vonaton utazgató amerikai hobókról...
cochabamba83 2010.11.15 17:33:01
w Aki nem lép egyszerre 2009.09.17 05:00:00
Ez terjengős lesz. Print változat itt. Sötétség újra. De én már tudom, hogy húsz évszázad érzéketlen álma szörnyet fogan s az bölcsőt követel. Hát nem dúvad, ki időt szimatolva születni cammog Betlehem felé? Yeats: A Második Eljövetel  Miért nem vagyok jobboldali?…..
cochabamba83 2009.09.17 12:30:55
Hogy miért vagyok jobboldali:
azért mert alapvetően hiszek abban hogy minden embernek eredendő joga lehetőséget kapni hogy előrébb lépjen, és ezt egy államnak biztosítania kell! ellenben aki nem él ezzel a lehetőséggel annak ne kelljen az alapvető létfenttartásánál többet szolgáltatnia annak a rétegnek aki az adandó lehetőségekekkel élt és él…
Hiszek abban hogy a gazdaságnak szabad mozgásteret kell adni, a tőke jó, a multi munkahelyeket teremt, az üzletemberek visszaforgatják a gazdaságba a pénzt, nem a széfben tartják és ez teszi egyre jobbá, kényelmesebbé az életünket… de abban is hiszek hogy az ember nem robot, irracionális döntéseket hoz néha ami nagyon sok felfedezéshez vezetett már, de ugyan ezen a dolgon bukott már meg a nagyvilágban sokminden és okozott nem kis gondot, mint például most az usa bankrendszerének bedőlése. Világos és egyértelmű jelzés arra hogy a piac a rossz döntések miatt nem tudja 100%osan magát szabályozni, egy bizonyos keretet kell adni a dolognak hogy ne dőljön be mint a kártyavár ha begyűrűződnek az emberi hülyeségek…
Abban is hiszek hogy a gazdaságot a középréteg tartja el, ez fizeti be a legtöbb szja-t az államnak, és ez a réteg vásárol a legtöbbet, ezáltal mozgásban tartva a gazdaságot. és pont ezért tartom röhejesnek a Bokros féle hozzáállást, mert a magyar középréteg még nagyobb mértékű sanyargatása hozhat szebb számokat de a fogyasztói kereslet drasztikus csökkenése erős gazdasági visszaeséshez vezethet, és az életszinvonal egy bizonyos szintü visszafogása hosszutávon nem motiválja az embereket az előremutató költségvetés fenttartására…
abban is hiszek hogy az emberek egymással szembeni toleranciája sokkal összetettebb dolog annál mindhogy mindenki azt csinál amit akar, és minenki rágalmazhatja a másikat akkor ha az egyébb véleményen van, példának okáért egy homoszociális (bzi) szexuális és magánéletéhez ugyan úgy nincs semmi jköze mint egy heteroszexuáliséhoz. Ellenben egy transzvesztita vonaglását az andrássyn nem fogja senki kevésbé gusztustalannak látni csak azért mert „mennyire elítélendő és undorító hogy nem fogadod el hogy ő más”… ha valaki nem szereti a pacalt akkor nem nyomom direkt az orra alá meg bélyegzem meg hogy mekkora egy szélsőséges….
és hát a vallás dolga is egy olyan számomra, hogy bár én sem mondanám magam kereszténynek (csak olyan féligmeddig református, de inkább buddhista-hindu :D ), de azt tulzottan nem lehet tagadni hogy az európai kultúra, amit én igenis jónak és szépnek tartok, alapvetően a keresztény elvekböl nőtte ki magát, mert bár sok gusztustalan dolgot fel lehet róni a keresztény egyházaknak, de ez történelem és nem vallás… az a társadalmi egységesség, az ami európaivá tesz minket a keresztény hagyományokbol, mentalitásbol, szokásokbol táplálkozott, ezt nagyon nincs mit tagadni… mert a posványt ha lefejted akkor alapvetően a kereszténység egymás segítését, megértését hirdeti, és ez az a működő társadalmi normarendszer ami alapján ha rálépsz a másik lábára akkor azt mondod hogy „elnézést”, a másik fél pedig hogy „semmi probléma”. mellesleg ez az amit az amcsik már rég elfelejtettek és perelgetnek, pont a gyökértelenség miatt…
egyáltalán nem kell akármilyen istenben hinni ahhoz hogy e szerint a normarendszer szerint élj, ha európai vagy, ez a keresztény(zsidó) gyökerü életforma a természetes…
és persze szükségesnek tartom a liberális és szocialista elveket az egyensúly fenttartására, hogy egyik bázis se szállhasson el a realitások talajárol..

és te engem, minket, jobboldaliakat azonosítasz ebben a cikkben azzal a félkomcsi díszmagyar retorikával amivel a fityesz azokat a hatalmas tömegeket fogja meg ami a másik oldalon még most is az mszmp-re szavaz…
ez picit azért arcátlanság…..
de lehet hogy csak szarul fogalmaztad meg amit mondani akartál!?;)
w Go West 2009.09.01 07:00:00
Itt van az ősz, itt van újra. Fél év múlva választás, a permanens kampány fokozódik. A legérdekesebb szereplő ebben a futamban a baloldal lesz. A Fidesz győzelme bizonyos, a párt arculata egyértelmű: ők a plebejus-demagóg szocialisták, arisztokratikus-vallásos manírokkal és…..
w Két pogány közt 2009.06.09 23:00:00
EP-választás, IV. rész - Fidesz A győztes Fidesz nehéz helyzetbe nyerte magát. Kétfrontos harc mellett nehéz megőrizni a hitelességet, és elkerülni a két ellenfél szavazóinak protest-mozgósítását. Ha a Jobbik radikálisainak udvarolnak, azzal az SZDSZ egykori és az MSZP…..